کد خبر 243223
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۹

مناظره‌ها در صورت ادامه پیامدهای مثبت فراوانی دارد که گسترش فرهنگ گفت‌وگو، افزایش آگاهی مردم نسبت به دیدگاه‌های مختلف درباره موضوعات مهم، بالا بردن آستانه تحمل، بلوغ سیاسی فرهنگی جامعه و مدیریت هیجانات، از جمله آنهاست.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی طی یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: هرچند دیرهنگام اما اقدام مثبت و قابل ستایش رسانه ملی در بازنگه‌داشتن باب مناظره‌ها که در جریان رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گشوده شده بود، دومین برنامه خود با موضوع «آسیب‌شناسی تحزب در ایران»‌ را دیروز تجربه کرد؛ برنامه‌ای که صرف‌نظر از ضعف‌ها و کاستی‌هایی که دارد و قاعدتا بتدریج برطرف خواهد شد بدون شک مورد اقبال مردم و نخبگان قرار خواهد گرفت، چنانچه در همین دو برنامه نیز این استقبال مشهود هست.

مناظره ها در صورت ادامه پیامدهای مثبت فراوانی دارد که گسترش فرهنگ گفت وگو، افزایش آگاهی مردم نسبت به دیدگاه های مختلف درباره موضوعات مهم، بالا بردن آستانه تحمل، بلوغ سیاسی فرهنگی جامعه و مدیریت هیجانات از جمله آنهاست.

از نظر رسانه ای نیز می توان تقویت مرجعیت رسانه ملی، جذب مخاطب بیشتر و افزایش اعتماد به رسانه ملی را از جمله آثار مثبت این اقدام برشمرد.

به نظر می رسد حال که رسانه ملی این گام ارزشمند و بلند را برداشته است، نخبگان، رسانه ها و اهل نظر باید برای تقویت و ادامه آن به میدان بیایند؛ با حمایت خودشان، نقد سازنده شان، استقبال از حضور در برنامه ها و هرآنچه به بهتر شدن مناظره ها کمک می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس