سرپرست دادسراي جرائم رايانه‌اي گفت: به‌موجب ماده يک قانون جرائم رايانه‌اي، دسترسي به اطلاعات ذخيره شده ديگران چه در لپ‌تاپ، ‌چه موبايل و چه رايانه، ‌91 روز تا يک سال حبس و جريمه دارد.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، رضا جعفري افزود: نفوذ به اطلاعات شخصي افراد را کاري غيراخلاقي و غيرانساني خواند و افزود: اگر اين اطلاعات که به‌نوعي اسرار مردم محسوب مي‌شود، در معرض ديد عموم قرار گيرد، به موجب ماده 17 قانون جرايم رايانه‌اي، مجازاتش دو سال حبس و جزاي نقدي است.

جعفري با بيان اينکه تلفن همراه امروزه با چند سال گذشته تفاوت‌هاي اساسي دارد، گفت: موبايل در واقع فقط دستگاه تلفن نيست، بلکه ابزاري براي ارتباط با اقصي نقاط دنياست و مي‌تواند اطلاعات بسياري در خود ذخيره کند.

وي تلفن همراه را پل ارتباطي ميان اطلاعات کاربر با دنياي خارج بيان کرد و افزود: کاربران بايد بسيار دقت کنند و عکس، فيلم و محتوياتي که جنبه خصوصي دارد در داخل تلفن همراه قرار ندهند، چرا که بلافاصله قابل دسترسي است.

جعفري گفت: افراد سودجو و فرصت طلب با يک نرم افزار بسيار ارزان به اطلاعات ديگران دسترسي مي‌يابند.

سرپرست دادسراي جرائم رايانه‌اي با بيان اينکه ما بايد خود بهترين نگهبان و محافظ اطلاعات شخصي خود باشيم، افزود: اگر افرادي در اثر ناآگاهي اطلاعات‌شان لو رفت و در دسترس ديگران قرار گرفت، مي‌توانند براي تنظيم شکايت به اين دادسرا مراجعه کنند.

وي گفت: ما با استفاده از امکانات و کارشناسان موجود در مراجع قضايي و دادسرا، مي‌توانيم آنها را پيگيري و رديابي کنيم و افراد خاطي را به مجازات برسانيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس