وی افزود: با توجه به سخنان این بزرگواران تقاضا دارم به من برای عدم ورود به موضوع تذکر ندهید و اجازه دهید مطالبم در وقت قانونی بیان شود.
کوچکزاده با اشاره به اینکه در زمان دولت احمدینژاد هم به پورمحمدی رای ندادهام، تصریح کرد: البته احتمال هر چند اندک وجود دارد که بعد از مباحث مطرح شده در این جلسه نظرم تغییر کند.
این نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به حضور پورمحمدی در وزارت اطلاعات، وزارت کشور و سازمان بازرسی اظهار داشت: رای منفی من به وزیر پیشنهادی دادگستری به دلیل عملکرد وی طی این سالهاست البته اعتقاد دارم که پورمحمدی فرد مومنی است.
وی ادامه داد:آقای پورمحمدی! شما در دورهای قائم مقام وزارت اطلاعات بودهاید که در آن زمان گستردهترین فعالیت اقتصادی توسط این وزارتخانه انجام میشده است.
کوچکزاده در همین زمینه گفت: آقای ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون در مصاحبه خود با ماهنامه صبح در صفحه 29 در مهر 86 چنین میگوید «در این دوران خیلی از مسائل که قبلا ضد ارزش بودند حالت قبح و ضد ارزش خود را از دست دادند حتی ما یک سری آیات و احادیث هم داشتیم که متعلق به زمان گذشته تلقی شد. در این دوران جامعه شاهد ظهور پدیدهای بود که مقام معظم رهبری با عنوان طبقه جدید و مرفه با ثروتهای بادآورده از آن یاد کردند».
این نماینده مردم تهران در خانه ملت در ادامه بیان دلایل مخالفت خود با وزیر پیشنهادی دادگستری ادامه داد: یادآوری میکنم آن دوران همان دورانی است که دعوتهای افراطی نظیر دعوت مردم به تبدیل نماز جمعه به مانور تجمل و دعوت بسیجیها به پرهیز از جلمبربازی در خطبههای نماز جمعه مطرح شد.
وی اضافه کرد: البته فرد دیگر حاضر در این کابینه یعنی آقای علوی آن دوران را جوشش چشمههای پرفیض میداند.
کوچکزاده وزیر پیشنهادی دادگستری را مورد خطاب سخنان خود قرار داد و گفت: آقای ربیعی در توصیف دوران مدیریتی آقای پورمحمدی میگوید «در این دوران در مدیران باورهای جدیدی به وجود آمد. یادم هست برای خرید میوه رفته بودم دیدم ساعت 10 صبح یک وزیر با لباس گرمکن با 3 اتومبیل بیتالمال و چند محافظ با وسایل تنیس از ورزش برمیگشت».
این نماینده مردم تهران در مجلس از وزیر پیشنهاد دادگستری پرسید که آقای پورمحمدی شما در راستای جلوگیری از رفتارهای نابود کننده عدالت و زمینهساز افراط چه کردید؟
وی با بیان اینکه در همین دوران مقام معظم رهبری درباره تجمل، رفاهطلبی و اشرافیگری مظلومان فریاد زدند این سؤال را از مصطفی پورمحمدی پرسید که برای تحقق خواست رهبر انقلاب در زمینه جلوگیری از اشرافیگری مدیران چه گامهایی برداشتید؟
کوچکزاده خطاب به وزیر پیشنهاد دادگستری گفت: آقای پورمحمدی! نکند خدای نخواسته همراه این موج اشرافیگری شدهاید که البته اسناد و مدارک موجود خلاف این را نشان میدهد.
این نماینده مردم در مجلس خطاب به رئیسجمهور هم گفت: آقای روحانی! همین جا از فرصت استفاده کرده و به شما میگویم که شما مکررا در سخنان خود گفتهاید جامعه از افراط و تفریط به تنگ آمده و خواهان اعتدال است،البته این سخن حرف حقی است و خدا کند از آن اراده باطل نشده و این حرف حق داس نشود.
کوچکزاده افزود: میخواهم با استناد به یک نظریه صحیح علمی که وزیر شما یعنی آقای ربیعی که آنزمانها انقلابیتر بوده،گفته به شما عرض کنم اگر در جامعه افراط مشاهده میشود یکی از دلایل عمده بلکه اصلیترین آن به تنگ آمدن از بیعدالتی است.
وی در همین زمینه گفت: آقای آملی! آقای روحانی! کسی که در دوران اوجگیری بیتوجهی به عدالت اجتماعی به عنوان زمینهسازی بسیاری از حرکتهای افراطی قائم مقام وزارت اطلاعات بوده و در دوره وزارت کشور و سازمان بازرسی عملکردش حاکی از بیتوجهی به اصلیترین مقوله حافظ نظام یعنی عدالت دارد نمیتواند وزیر خوبی برای کابینه خواهان اعتدال و ضد افراط باشد.
کوچکزاده بسیاری از افراطهای به وجود آمده را زائیده بیعدالتی عنوان کرد و افزود: حال نام این افراطها هر چه میخواهد باشد چه نام اصلاحات بر آن بگذاریم، چه جنبش سبز، چه فتنه و چه انحراف؛ چه حرکتی افراطی در حرم امام باشد، چه در حرم حضرت معصومه(س) و چه در حرم امام رضا(ع)؛ در واقع مردم طبق فطرتشان بیمار نیستند که حرکت افراطی انجام دهند.
وی ادامه داد: آن زمانی که آقای ربیعی هنوز به خاطر آزردگی از بیعدالتی افراطی نشده بود ...
در این میان سیدشریف حسینی عضو هیئت رئیسه مجلس خواستار تذکری شد که رئیس مجلس از وی خواست که نزدش آمده و موضوع را برایش تشریح کند.
لاریجانی سپس گفت: آقای کوچکزاده! شما در مخالفت با وزیر دادگستری صحبت میکنید اما درباره یک وزیر دیگر هم سخنانی را مطرح میکنید.
رئیس مجلس همچنین گفت: یک وقت شما راجع به کلیات دولت سخن میگویید که همه این سخنان را میتوانستید آنجا بیان کنید اما اکنون شما در مخالفت با وزیر دادگستری وقت گرفتهاید اما راجع به وزیر دیگری سخن میگویید که این اشتباه است.
کوچکزاده پس از پایان یافتن سخنان لاریجانی اظهار داشت: البته سخنان من منطق افراد حاضر در همین دولت است.
وی در ادامه به بیان دلایل دیگر خود در مخالفت با وزیر پیشنهادی دادگستری پرداخت و خطاب به پورمحمدی گفت: کارنامه شما در دوران وزارت کشور و یا سازمان بازرسی در راستای مقابله با بیعدالتی به عنوان ریشه افراط همان پدیدهای که رئیسجمهور به دنبال ریشهکن کردن آن است، حرکت نکردید.
نماینده مردم تهران در مجلس در همین زمینه تاکید کرد: آنهایی که در دورههای مختلف با برگزیدن عناوین گوناگون یا داده شدن این عناوین مانند دوم خرداد، کارگزار، فتنهگر و انحرافی دست به اعمال افراطی زدند جزء همان برادران 98.2 درصدی بودند که از بیعدالتی حسب فطرتشان به تنگ آمدهاند.
وی در پایان تصریح کرد: اگر میخواهید ریشه افراط کنده شده و اعتدال برقرار شود، عدالت را پیگیری کنید.