فرمانده انتظامي استان قزوين گفت: ايجاد، حفظ و استقرار امنيت فقط با روش‌هاي سخت‌افزاري امکان‌پذير نيست و بايد جنبه‌هاي نرم آن نيز در نظر گرفته شود.

به گزارش گروه  دفاع وامنيت مشرق به نقل از فارس، مسعود جعفري‌نسب پيش از ظهر امروز در همايش علمي امنيت و صنعت که در سالن اجتماعات دانشگاه بين‌المللي امام خميني (ره) قزوين برگزار شد، اظهار داشت: در يک سال و نيم گذشته تلاش شده در ارتباط با بحث امنيت و صنعت، فعاليت‌هاي خوبي در سطح استان شود و سياست نيروي انتظامي است که در هر استان در ارتباط با يک موضوع کار ارزشمندي صورت گيرد،استان قزوين داراي واحدهاي صنعتي بسيار است و 90 درصد صنايعي که در اين استان فعاليت مي‌کنند در بخش خصوصي هستند و اين استان قطب صنعتي محسوب مي‌شود بنابراين قزوين به عنوان استاني که بخش صنعت آن از اهميت ويژه‌اي برخوردار است براي برگزاري اين همايش انتخاب شده است و مقرر است کارهايي که انجام مي‌شود در اختيار همه بخش‌هاي صنعتي قرار گيرد.
 فرمانده انتظامي استان قزوين اضافه کرد: از مشخصات عصر دانش اين است که جنبه‌هاي سخت امنيت، کاربردي ندارد و بايد به دنبال جنبه‌هاي نرم باشيم و همانطور که رهبري نيز فرمودند دشمنان با جنگ نرم به مقابله انقلاب آمدند و در مورد امنيت و مسائل ضد امنيتي توجه به اصول علمي و دانشي از مهم‌ترين ضروريات است.
وي افزود: امنيت فاکتور مهمي در حيات اجتماعي کشور در تمام جنبه‌ها از جمله صنعت است که ايجاد، حفظ و استقرار آن فقط با روش‌هاي سخت‌افزاري امکان‌پذير نيست بلکه جنبه‌هاي نرم آن مانند توسعه نيز بايد در نظر گرفته شود.
جعفري‌نسب با اشاره به اهداف برگزاري اين همايش توضيح داد: هدف از برگزاري اين همايش بر تأثير دو‌جانبه امنيت و صنعت و ارائه راهکار براي نهادهاي متولي امنيت و بنگاه‌هاي صنعتي است،ما مسئولان امنيتي کشور و مديران بنگاه‌هاي صنعتي در کنار دانش‌پژوهان گرد هم آمده‌ايم تا به بررسي مسائل پيش روي صنعت بپردازيم و حاصل مطالعات نيز قابل تعميم به کل کشور است.
فرمانده انتظامي استان قزوين با اشاره به طرح هدفمند‌سازي يارانه‌ها تصريح کرد: در حال حاضر با توجه به آغاز طرح هدفمندي يارانه‌ها توسط دولتمردان شجاع، براي شروع طرح، ايجاد امنيت براي بخش صنعت يکي از ضروريات است تا اين بخش بتواند با رشد کمي و کيفي خود مسائل اقتصادي کشور را حل کند و با افزايش اشتغال و رفاه، امنيت اجتماعي بيشتري را به ارمغان آورد.
وي خاطر‌نشان کرد: اميدواريم برگزاري اين همايش ارائه دهنده راهکار مناسب در حوزه امنيت و صنعت باشد.

*‌بازار داخلي را اجناس خارجي قبضه کرده است
در ادامه دبير علمي همايش امنيت و صنعت بيان داشت: در برگزاري اين همايش تنها به جمع‌آوري مقالات بسنده نکرده‌ايم بلکه تحقيقات ميداني وسيعي را با کمک اعضاي هيئت علمي دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه بين‌المللي امام خميني (ره) قزوين انجام داده‌ايم.
محمد‌مهدي مظفري افزود: يکي از واقعيت‌هايي که به آن دست يافتيم اين است که اگرچه مسائل مختلفي امنيت کشور را تهديد مي‌کند ولي مسئله مهم‌تري وجود دارد که آن واردات بي‌رويه و يا قاچاق کالا‌ست.
وي عنوان داشت: بر خلاف نظر اقتصاددانان، سازمان‌هاي جهاني معتقد هستند که جهان مانند دهکده‌اي است که همه کالاها بايد حق ورود و صدور را داشته باشند ولي ما معتقد هستيم بايد جلوي واردات بي‌رويه و قاچاق کالا گرفته شود.
دبير علمي همايش امنيت و صنعت تصريح کرد: براي اينکه توليدکنندگان از اين وضعيت بيرون آيند بايد جلوي واردات بي‌رويه گرفته شود، آمارهايي ارائه مي‌شود که 88 درصد کالاهاي وارداتي واسطه و سرمايه‌اي هستند و 12 درصد کالاهاي مصرفي اساسي وارداتي است در حالي که اينگونه نيست.
وي تأکيد کرد: اگر در داخل بازار را بنگريم، مي‌بينيم که حتي ميوه ايراني به ندرت پيدا مي‌شود و از انار ترکيه‌اي، نارنگي پاکستاني، گلابي چيني و همچنين در بخش پوشاک نيز انواع توليدات چيني وجود دارد و اين ضربه‌اي است که بايد پس از هدفمندي يارانه‌ها جلوي آن را بگيريم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس