به گزارش مشرق به نقل از مهر، روز 29 آذر ماه سال 89 خبري بر روي خروجي سايت دولت قرار گرفت که بر اساس آن دکتر فرحناز ترکستاني معاون وزير بهداشت طي حکمي از سوي رئيس جمهور به معاونت رياست جمهوري و رياست سازمان ملي جوانان منصوب شده بود. پيش از وي مهرداد بذرپاش رياست سازمان ملي جوانان را بر عهده داشت که پس از تغييرات اين سمت به عنوان مشاور رئيس جمهور در امور اجتماعي منصوب شد.
ساعاتي بعد از آن موج تاييدها و تکذيبها در رسانه ها فراگير شد و در ابتدا عنوان شد که ترکستاني اين سمت را نپذيرفته است، در ادامه گفته شد که اين حکم بدون هماهنگي اعلام شده و پس از آن شنيده ها و مصاحبه ها به اين موضوع تاکيد داشت که ترکستاني حکم رياست سازمان ملي جوانان را به دليل کسالت و بيماري نپذيرفته است.
خبرها و گمانه زنيها ادامه داشت تا زماني که فرحناز ترکستاني در نامه اي اعلام کرد خود را مقيد به تبعيت از نظرات دکتر احمدينژاد ميداند و يادآور شد: به دليل بيماري از رئيسجمهور درخواست کرده بودم که اين مسئوليت را به فرد ديگري بسپارند اما پس از صدور حکم رسمي خود را موظف به انجام اين وظيفه مهم ميدانم و تلاش خواهم کرد تا اين مسوليت خطير را به نحو مطلوبي به انجام برسانم.
زمان مراسم توديع و معارفه بذرپاش و ترکستاني اعلام شد اما مراسم دو بار متوالي لغو شد و با وجود اينکه دليل لغو آن تداخل برنامه هاي کاري اعلام شده بود اما گمانه زني ها به اين موضوع تاکيد داشت که ترکستاني در نهايت از پذيرش حکم رياست سازمان ملي جوانان انصراف داده است.
نامه دومي از سوي ترکستاني منتشر شد که در آن از رئيس جمهور خواسته بود با توجه به وظايف خانوادگي و ضعف قواي جسماني رياست سازمان ملي جوانان را به شخص ديگري واگذار کند.
در متن منتشر شده از سوي فرحناز ترکستاني پيرامون مسئوليت جديدش آمده بود: "اينجانب سرباز نظام مقدس جمهوري اسلامي و مقام معظم رهبري هستم و نسبت به رئيس جمهور محترم جناب آقاي دکتر احمدي نژاد ارادت خاص دارم."
وي در ادامه تاکيد کرده بود: "با توجه به وظايف خانوادگي و ضعف قواي جسماني به علت انجام جراحي از رياست محترم جمهوري تقاضا کردم اين مسئوليت خطير (رياست سازمان ملي جوانان) را به شخص ديگري واگذار کنند اگرچه پذيرفتن مسئوليت در نظام مقدس جمهوري اسلامي براي هر فردي موجب افتخار و سربلندي است و تلاش و کوشش مسئولين در اين زمينه موجبات رضاي الهي را دارد."
در اين زمان ابهاماتي درباره معاونت دانشجويي وزارت بهداشت نيز پديد آمده بود. در حالي که هنوز فردي براي مسئوليت معاونت دانشجويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تعيين نشده بود، دکتر مرضيه وحيد دستجردي وزير بهداشت در جمع خبرنگاران يادآور شد: دکتر ترکستاني بهترين معاون بنده در وزارت بهداشت است که فردي متعهد است و براي خدمت به مردم از خودش هم ميگذرد. مطمئنا اگر از بستر بيماري به سلامت بلند شوند مسئوليت را بر عهده ميگيرد اما در صورت ادامه بيماري بحث ديگري است.
وي خاطرنشان کرد: متاسفانه دکتر ترکستاني در فاصله کوتاه دوبار به دليل بيماري بستري شده و اکنون هم در بيمارستان بستري است و اگر از بستر بيماري به سلامت بلند شود، مسئوليت را بر عهده ميگيرد. اگر دکتر ترکستاني از وزارت بهداشت برود، معاون جديدي را تعيين و اعلام خواهيم کرد، البته گزينههايي مختلفي هم مد نظر است که در حال بررسي آنها هستم.
با اين حال با انصراف ترکستاني از سمت رياست سازمان ملي جوانان به نظر مي رسد که وي با بازگشت به معاونت دانشجويي در اين حوزه به فعاليت خود ادامه دهد.
در آخرين اظهارنظر ميرتاجالديني معاون حقوقي و پارلماني رئيس جمهور نسبت به شايعات پيرامون معرفي فردي جديد براي رياست سازمان ملي جوانان پس از انصراف فرحنار ترکستاني از پذيرش اين مسئوليت اظهار بياطلاعي کرده است.
محمدرضا ميرتاجالديني درباره آخرين وضعيت سازمان ملي جوانان بعد از برکناري مهرداد بذرپاش و در عين حال نپذيرفتن مسئوليت اين سازمان از سوي فرحناز ترکستاني گفت: خبر جديدي در اين خصوص ندارم و اگر اتفاق تازهاي افتاده باشد توسط دولت اعلام ميشود.
اما در ميان اين تاييدها و تکذيبها تغييرات اساسي در روند فعاليت سازمان ملي جوانان نيز قابل توجه است. مجلس شوراي اسلامي با طرح ادغام سازمان تربيت بدني و سازمان ملي جوانان موافقت کرد و طرح تشکيل وزارت ورزش و جوانان با 157 راي موافق، 44 راي مخالف و 11 راي ممتنع به تصويب رسيد.
پس از 10 روز جنجالي در نهايت ترکستاني رياست سازمان ملي جوانان را نپذيرفت، سازمان ملي جوانان به وزارت ورزش و جوانان تبديل شد، مهرداد بذرپاش به عنوان مشاور رئيس جمهور در امور اجتماعي منصوب شد، ترکستاني به معاونت دانشجويي و فرهنگي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي بازگشت و کارهاي اداري خود را از هفته جاري پي گرفت.