آیا کسی که در دوران تصدی چندین و چند ساله وزارت نفت، پرونده‌های مفتوح و پاسخ نداده‌ای از انعقاد قراردادهای خسارت‌آفرین و بعضا شبیه ترکمنچای داشته و از جمله در قرارداد ننگین «کرسنت»، گاز ایران را بدون طی مراحل قانونی و از طریق واسطه‌های رشوه‌دهنده با 14 برابر زیر قیمت روز به طرف خارجی واگذار کرده است و... می‌تواند امین ملت ایران در وزارت حساس و سرنوشت‌ساز نفت باشد؟!

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در یادداشت امروز کیهان در واکنش به لیست اعضای معرفی شده برای کابینه یازدهم نوشت: 1- هفت سال پیش- 4 آذرماه 1385- در یادداشتی با عنوان «درسی از ابوترابی» به خاطره‌ای از آن شهید بزرگوار اشاره کرده بودیم، که تکرار آن با توجه به مسائل این روزها و رسالت خطیری که نمایندگان محترم مجلس برعهده دارند، می‌تواند در‌س‌آموز باشد. بخوانید!
«انتخابات مجلس پنجم در پیش بود و بازار تبلیغات انتخاباتی داغ و پررونق. یکی از شب‌ها- 27 فروردین 75- دقایقی بعد از نیمه شب مرحوم شهید ابوترابی زنگ زد و خبر داد که برای مشورت درباره یک کار بسیار ضروری به منزلمان می‌آید و در توضیح آن که چرا نیمه‌شب؟ و چرا تا صبح صبر نمی‌کند گفت؛ فردا‌شب در مشهد مقدس سخنرانی دارد و باید صبح زود حرکت کند. متوجه شدم که قصد دارد- به روال تقریبا همیشگی- با خودرو به مشهد برود. به ایشان گفتم اگر مسئله خیلی ضروری است چرا با هواپیما به مشهد نمی‌روید که از فرصت صبح فردا هم استفاده کنید؟ پاسخ داد فکر بدی نیست، بنابراین فردا صبح همدیگر را می‌بینیم... و خیلی که به نگارنده تخفیف داد تا به قول ایشان بتوانم استراحت کنم، ساعت 5 صبح فردا قرار گذاشت!... خدا بر درجاتش بیفزاید که به جد از اولیاءالله بود...
صبح فردا در محل ستاد آزادگان به دیدن ایشان رفتم. از این که یکی از گروه‌های سیاسی نام او را در لیست نامزدهای مورد نظر خود جای داده و روی آن تبلیغ می‌کرد، نگران بود. علت نگرانی ایشان را پرسیدم، فرمود اول این که نسبت به منابع مالی آنها تردید دارم و مهم‌تر آن که نمی‌خواهم نام من نشانه تایید برخی دیگر از نامزدهای آن لیست باشد و پرسید؛ آیا به نظر تو این دو موضوع نباید مرا نگران کند؟ حق با او بود و دقت نظرش مثل همیشه ستودنی... به چهره‌اش خیره شدم، گویی مردی از ملکوت به ناسوت آمده و روبرویم نشسته بود! پرسیدم چه تصمیمی دارید؟ گفت؛ نظر تو چیست؟ گفتم؛ تنها راه آن است که بیانیه‌ای صادر کنید و از آنها بخواهید نامتان را از لیست انتخاباتی خود حذف کنند. پرسید؛ آیا اهانت به آنان نیست؟ گفتم؛ اگر علت اصلی را مطرح کنید، خالی از اهانت نخواهد بود زیرا به هر حال و براساس ظواهر امر، نام شما در آن لیست نشانه اعتماد آنها به شماست اگرچه آن را یک ترفند سیاسی می‌دانید که با هدف سوءاستفاده از محبوبیت شما انجام گرفته است... گفت؛ اگر آبرو و محبوبیتی نزد مردم دارم از لطف و عنایت خدا و امانت اوست. نمی‌خواهم از این امانت سوءاستفاده شود و در ضمن راضی نیستم با درخواست حذف نامم از لیست به آنها اهانت کرده باشم... گفت‌وگوی آن روز حدود یک ساعت به طول انجامید و سرانجام شهید ابوترابی چند ساعت بعد با صدور بیانیه‌ای ضمن تشکر از حسن ظن آن جریان سیاسی، خواستار حذف نام خویش از لیست انتخاباتی آنان شد و... هنگامی که از هم خداحافظی می‌کردیم گفت؛ ان‌شاءالله این اقدام مورد رضای خدا باشد، تصمیم دشواری بود اما حالا احساس آرامش می‌کنم، نمی‌خواستم محبوبیتم که هدیه الهی و امانت اوست در تایید برخی از افراد هزینه شود که آنها را برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی شایسته نمی‌دانم و نسبت به محل تامین هزینه انتخاباتی این گروه نیز تردید جدی دارم...»
متن بیانیه آن روز شهید ابوترابی- شاهد بودم که حضرت آقا ایشان را شهید خطاب کردند- اینگونه بود؛
«با تشکر از عنایتی که نسبت به اینجانب داشته و نام مرا در لیست کاندیداهای انتخابی خود برای دوره پنجم مجلس شورای اسلامی از تهران قرار داده‌اید، اینجانب از ابتدا نسبت به انطباق بینش و طرز تفکر برخی از کاندیداهای جناح کارگزاران با ارزش‌های بنیادین انقلاب اسلامی تردید داشتم ولی به دلیل احترام به نظر برخی از آقایان و احتمال آن که این دیدگاه‌ها چندان ریشه‌دار نباشد، دعوت بعضی از عزیزان را در قرار گرفتن در لیست کارگزاران پذیرفتم اما متاسفانه پاره‌ای از مسائل اخیر، از جمله مصاحبه‌ها و اعلام‌نظرهای اقتصادی و سیاسی برخی از کاندیداهای محترم این گروه با رسانه‌های داخلی و خارجی و نیز عملکرد غیرقابل توجیه آنان در تبلیغات انتخاباتی و بی‌پروایی در هزینه‌کردن از بیت‌المال، اینجانب را بر آن داشت تا علی‌رغم احترام به اکثر بنیانگذاران و برخی از کاندیداها [گروه کارگزاران]، به عنوان یک تکلیف شرعی، نارضایتی جدی خود را از قرار گرفتن نام خویش در لیست انتخاباتی کارگزاران اعلام دارم.»
2- این روزها نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در آستانه آزمون بزرگ و سرنوشت‌سازی قرار گرفته‌اند. آزمونی که در خروجی آن باید و انتظار می‌رود بار دیگر نشان بدهند «عصاره فضیلت‌های ملت» هستند و منافع نظام‌اسلامی و مردم پاکباخته، خون داده و خون دل خورده این مرز و بوم را با همه توان پاس می‌دارند. سخن فقط یک کلمه است و آن نیز سخن من و ما و شما نیست، بلکه سفارش حیات‌آفرین الهی است که «امانت‌ها را به اهلش وا گذارید» آیه 58 از سوره مبارکه نساء. نکته‌ای که رئیس جمهور محترم نیز در سخنان روز شنبه خود و بعد از حکم تنفیذ بر آن تاکید ورزیده و به کلام حضرت‌امیر‌علیه‌السلام استناد کرد که «اصل ‌الدین اداء الامانه و الوفاء بالعهود... اساس دین ادای امانت و وفا به عهد و پیمان است».
3- دیروز آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم کشورمان که برای انجام مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی حاضر شده بود، بعد از پایان مراسم، فهرست وزیران پیشنهادی کابینه خود را تقدیم مجلس کرد. آقای روحانی در‌حالی فهرست وزیران پیشنهادی را به مجلس ارائه کرد که مطابق قانون تا دو‌هفته بعد از مراسم تحلیف برای معرفی آنان فرصت داشت. این اقدام رئیس جمهور محترم را باید نشانه‌ای از نظم و انضباط و برنامه‌ریزی همراه با پشتکار دولت جدید تلقی کرده و به فال نیک گرفت. از سوی دیگر، بخش فراوان و مهمی از سخنان ایشان در این مراسم نیز در تراز رئیس جمهور کشور مقتدر و سرافراز جمهوری اسلامی ایران و درخور تقدیر بود. اما، متاسفانه در فهرست پیشنهادی آقای دکتر روحانی، نام برخی از افراد به چشم می‌خورد که نه فقط کمترین شایستگی و صلاحیتی برای حضور در کابینه ندارند و نقاط سیاه فراوانی در کارنامه مسئولیت‌های پیشین خود دارند، بلکه با آموزه‌ها و برنامه‌های اعلام شده آقای دکتر روحانی برای مدیریت دولت «تدبیر و امید» نیز فاصله‌ای پرنشدنی دارند. حضور این چند نفر در فهرست پیشنهادی آقای دکتر روحانی با توجه به بینش و منش دیده شده و بارها تاکید شده از سوی ایشان قابل توجیه نیست. به یقین نمی‌توان گفت که رئیس جمهور محترم از هویت افراد مورد اشاره بی‌خبر بوده‌اند، چرا که روحانی به هوشمندی و آگاهی از عرصه سیاسی کشور شناخته می‌شود. از سوی دیگر، این احتمال نیز قابل قبول نیست که دکتر روحانی در آغاز کار به گزینه‌هایی روی آورده است که با معیارها و موازین اعلام شده ایشان در تضاد و تناقض بوده و کمترین همخوانی نداشته باشند. پس علت چیست؟ پاسخ این پرسش را تنها بایستی در نکته‌ای جستجو کرد که روز چهارشنبه 9/5/92 طی یادداشتی با عنوان «هدیه مجلس به روحانی و ملت» بر آن تاکید داشتیم. آنجا که آورده بودیم «با توجه به ترکیب کابینه پیشنهادی و برخی از شواهد موجود می‌توان حدس زد- و امروز آن حدس به یقین تبدیل شده است- که آقای روحانی در انتخاب گزینه‌ها، از سوی اصحاب فتنه، مدعیان اصلاحات و کارگزاران به شدت تحت فشار بوده است. و تاکید شده بود «احساس می‌شود رئیس جمهور منتخب در انتخاب اعضای کابینه خود با مجموعه‌ای از فشارها، انتظارها و رودربایستی‌ها روبرو بوده است و برای خروج از این چنبره دست کمک به سوی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت دراز کرده است.» آیا برای توجیه حضور چند فرد بدسابقه در فهرست پیشنهادی رئیس جمهور، غیر از احتمال اخیر یعنی فشار جریانات یاد شده می‌توان احتمال دیگری را پیش کشید؟! پاسخ منفی است.
4- در این باره گفتنی‌ها بسیار است که به آن خواهیم پرداخت ولی تنها به عنوان نمونه، آیا کسی که در دوران تصدی چندین و چند ساله وزارت نفت، پرونده‌های مفتوح و پاسخ نداده‌ای از انعقاد قراردادهای خسارت‌آفرین و بعضا شبیه ترکمنچای داشته و از جمله در قرارداد ننگین «کرسنت»، گاز ایران را بدون طی مراحل قانونی و از طریق واسطه‌های رشوه‌دهنده با 14 برابر زیر قیمت روز به طرف خارجی واگذار کرده است و... می‌تواند امین ملت ایران در وزارت حساس و سرنوشت‌ساز نفت باشد؟! مضحک آن که سایت «انتخاب» وابسته به اصحاب فتنه بعد از روشنگری مستند کیهان، برای توجیه این قرارداد ذلت‌بار و مشکوک، عذر بدتر از گناه آورده و نوشته است؛ «مدیرعامل شرکت شارجه دوبی در سال 1378 به دفتر آقای خاتمی مراجعه می‌کند و پیشنهاد می‌دهد که این قرارداد بسته شود تا مشکل جزایر سه‌گانه ایران حل شود»! که باید پرسید؛ اولا؛ مگر آن قرارداد ذلت‌بار بسته نشد؟ پس چرا هنوز هم توهم مالکیت بر جزایر سه‌گانه از سوی طرف‌های خارجی مطرح می‌شود؟ و ثانیا؛ از وزیر نفت وقت و دولت خاتمی که به قول شما برای جلب نظر امارات به این دولت فسقلی باج می‌دهد، چه انتظاری هست که در مقابل باج‌خواهی آمریکا و اروپا سر تعظیم فرود نیاورد؟! و یا درباره وزیر پیشنهادی دیگر باید گفت که صلاحیت ایشان برای نمایندگی مجلس نهم احراز نشده بود، بنابراین چگونه برای تصدی یک وزارتخانه سرنوشت‌ساز معرفی شده است؟! و البته، این به معنای عدم صلاحیت ایشان برای برخی از مسئولیت‌های دیگر نیست. و یا فلان نامزد معرفی شده برای وزارت «صنعت، معدن و تجارت» صاحب یک شرکت تجاری بزرگ در حوزه نفت با درآمد و ثروت نجومی است و یا...؟!
به یقین نمایندگان مردم از این آزمون بزرگ سرافراز بیرون خواهند آمد. ان‌شاءالله.

حسین شریعتمداری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 77
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 16
  • ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    موافقم
  • ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    مثل همیشه گل گفتی حاج حسین
  • امید ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    ایول الله بر این همه تیز بینی و آینده نگری حاج حسین اقای شریعتمداری که همچون همیشه زدی توی خال.
  • ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    ای‌ کاش یک بر هم کیهان درباره بیکاری ، رتبه تورم کشور در جهان ، فقر ، رشد اقتصاد نزدیک به صفر و... می‌نوشت
  • امید ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    ایول الله بر این همه تیز بینی و آینده نگری حاج حسین اقای شریعتمداری که همچون همیشه زدی توی خال.
  • محمدجواد ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    برادر حسین عزیزم اینقدر هم سطح سواد و فهم عمومی پایین نیست که لازم باشه تو این بیانیه چندین بار اسم کارگزاران بیاد که بفهمیم منظور کدوم حزبه، آخه عزیز من یه مقدار احترام به شعور و خواست ملت هم لازمه و لازم هست جنابعالی اقبال عمومی ملت شریف به کارگزارن و سردار سازندگی هاشمی بزرگ رو مد نظر داشته باشین و بیش از این خود و روزنامه وزین را در جبهه ضعف قرار ندهید
  • ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    احسنت احسنت احسنت نماینده های مجلس خواهشا با رای اعتماد به بعضی از وزرا یه روز سیاه دیگه درست نکنن
  • 110 ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    با این حساب باید منتظر مجلس بمونیم که دوباره ثابت می کنن که از مردم هستند یا مانند امضا ننگین وقف دانشگاه ازاد در دوره پیش و استیضاح رئیس جمهور در دوره حاضر وامدار حزب و جریان سیاسی وابسته خود هستند
  • مجید ساویه ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    شریعتمداری احمدی نژاد دیگر است.(ازنظر افشاگری).
  • یک ایرانی ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    درود برروشنگریهای مهم حاج حسین شریعتمداری
  • عباس ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    تازه این روزهای خوش آقای شریعتمداری است. او روزهایی که با شمشیر آخته بر احمدی نژاد میتاخت. باید فکر این روزها رو میکرد. اینقدر گفت انحرافی و......
  • ابی ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    پ ن پ آقای مرتضوی باشن خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ناشناس ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    این روزها نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در آستانه آزمون بزرگ و سرنوشت‌سازی قرار گرفته‌اند. آزمونی که در خروجی آن باید و انتظار می‌رود بار دیگر نشان بدهند «عصاره فضیلت‌های ملت» هستند و منافع نظام‌اسلامی و مردم پاکباخته، خون داده و خون دل خورده این مرز و بوم را با همه توان پاس می‌دارند. سخن فقط یک کلمه است و آن نیز سخن من و ما و شما نیست، بلکه سفارش حیات‌آفرین الهی است که «امانت‌ها را به اهلش وا گذارید» آیه 58 از سوره مبارکه نساء. نکته‌ای که رئیس جمهور محترم نیز در سخنان روز شنبه خود و بعد از حکم تنفیذ بر آن تاکید ورزیده و به کلام حضرت‌امیر‌علیه‌السلام استناد کرد که «اصل ‌الدین اداء الامانه و الوفاء بالعهود... اساس دین ادای امانت و وفا به عهد و پیمان است».
  • ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    خدایا در این ایام ما مردم را از شر این فرد مصون بدار آمین
  • بیسیمچی ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    با توکل به ذات احدیت این دولت هم شروع به کار خواهد کرد. قضاوت بعد از انجام امور.
  • ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    مجلس بایست!
  • ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    با واقعیت نگاه کنیم بهتره نیش و کنایه به ملت شریف ایران زمین نمیاد والی الله ترجع الامور
  • محرم بابایی ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    سلام چه خبر از سوروس؟؟؟
  • بهاره ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    انصافا راست میگه توقعمون از کابینه روحانی بیشتر بود
  • ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    آیا واقعا آقای شریعتمداری انتظار دارد نمایندگانی که حوصله حضور در مجلس و نشستن بر صندلی را ندارند و بارها با تذکر رییس مجلس مواجه هستند مقاله ایشان را بخوانند و کمی فکر کنند!!!!!!
  • برادر ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    احمقان تعظیم مسجد می کنند/در خرابی اهل دل جد می کنند/ این حقیقت آن مجاز است ای خران/ نیست مسجد جز درون سروران.............. حضرت مولانا
  • ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    واقعا دلت خوشه!!! اول یک نگاه گذرا به نمایندگان می‌کردی بعد این همه فکر می‌کردی برای نوشتن!!!!!!!
  • خسرو شاهمرادی ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    جناب سر مقاله نویس ولایتمدار واقعیت تلخه تلخ تلخ!! به قول مولانا از قضا سر گنکبین صفرا فزود روغن بادام خشکی مینمود
  • میترا ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    سخنت حق اقای شریعتمداری ولی متاسفانه صحن لابی مجلس خیلی بزرگه!
  • ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    احمقيت هاي دوران دوم احمدي نژاد از همين اول مشاهده مي شود
  • ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    وزیر راه و وزیر کار سابقه فتنه88 دارن
  • ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات در سال 90 برای نمایندگی از ورای نگبان رد شد حالا چطور می تواند وزیر این وزارتخانه شود؟؟؟؟؟؟
  • ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    انتظار داشتم دکتر عارف وزیر ارتباطات بشن وزیر نفت رو اصلا نمیپسندم - باید به یه اصولگرا مثل همین رستم قاسمی میسپرد البته بعید میدونم زنگنه رای اعتماد بگیره دوستان یاد همایش دموکراسی بعد وزارت آقای زنگنه تو دوران قبل بیفتن بچه های صنعت نفت از این آدم راضی نیستن به نظرم اون دوره صنعت نفتمون هم دستاورد چشمگیری نداشت وزیر صنعت مهندس میرسلیم بهتر بود برا وزارت ارشاد هم انتظارم یه اصلاح طلب دوآتیشه بود که میسر نشد حیف
  • ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    اینا رو که هر روز با آمار یه من پیازداغ بسته شده توش دارن روزنامه های دیگه می نویسن. کیهان باید حرفهایی رو بزنه که بقیه یا نمی خوان بگن یا می ترسن بگن...
  • محسن ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    حسين آقا از روشنگريت بسيار متشكريم ، خدا شما را براي ما حفظ كند. جالبه كه اگر آقاي روحاني اشتباه كنه هيچكسي خم به ابرو نمياره (حتي حسين شريعتمداري!!!) اما براي احمدي نژاد...!!!؟؟؟
  • محسن ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    همه رصد كنند همه مسايل رو تاببينند اين مدعيان چه گلي ميخوان به سر ملت كنند تا بعد قدر امثال احمدي نژاد دونسته بشه...
  • ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    و هو البصیر
  • ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    یعنی خوشم میاد هنوز سوزش اصولگراها و کیهانچی ها تموم نشده... اگه جرات داری منتشر کن...
  • ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    درود بر همه سرمایه داران زالو صفت
  • ساسان ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    باسلام این آقا و هم باجناق آقای ناطق(آقای آخوندی) در سال 88 پس از اردو کشی خیابانی در دیداربا آقا نماینده میر حسین بوده اند خدا آخر عاقبت این دولت را ختم به خیر کند . سالی که نکوست از بهارش پیداست
  • سید ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    راستی از علی ربیعی -عباد -چه خبر ؟! خیلی عجیبه که ظاهرا کسی به این شاه مهره 88 کاری نداره !!
  • حاج احمد ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    اين دولت از قجرها هم بدتر خواهد شد صبر كنيد معلوم خواهد شد
  • ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    منظورش از : "صلاحیت ایشان برای نمایندگی مجلس نهم احراز نشده بود" وزیر اطلاعاته؟ ایشون که با هماهنگی رهبری معرفی میشند که .
  • علی ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    یک روزنامه نگار و تحلیلگر و دلسوز واقعی حاج حسین شریعتمداری حفظه الله
  • ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    شما که میگفتی ایشون اصولگراست پی چرا اینقدر به روحانی گیر میدی؟
  • هادی کرج ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    برارد چند بار کیهان خوندی که میگی ایکاش ... ندانسته حرف نزنید
  • ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    درود بر حسن روحانی
  • ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    اتفاقا دمش گرم که روشنگری میکنه !!! خیلی از مسایل رو خیلی حوانان نمیدونند ! که اگه میدونستند ..........! آقای شریعتمداری خدا حافظت باشه.
  • مسلمان ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    حلقه انحرافی رو اشتباه میگفت ؟! دیدی که سال آخر چه بلایی سر دولت آوردند ! اما کو گوش شنوا!!!!!؟
  • ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    رفته با آقای خاکستری دیدار کنه !!!!!!!!!!!!
  • ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    راستش از بس که مشرق اعمال سلیقه میکنی و نظرات را گزینشی میزنی اصلا انگیزه نظر دادن ندارم ولی این یکی احساس کردم لازمه حتی اگر نزنی و اما باید خدمت ناشناس عرض کرنم بلاخره این حرف کیهان را قبول دارید یا دلیلی برای رد اون دارید راستش این سیستم فکری شما جای تعجب داره اخه وقتی که یه رسانه در یک حوزه ای اظهار نظر میکنه همون مقدار از اظهار نظر قابل ارزیابی است و اگر دلیل منطقی و صحیحی اقامه شد باید پذیرفت و این چه حرفیه که مثلا اگه راست میگی چرا در مورد مثلا تورم مطلب نمینویسی مثل خیلی دیگه که وقتی بهشون میگی فلان اشتباه را نکن میگن "حالا همه مملکت درست شده و اشکالی وجود نداره فقط مونده اشکال من" این منطق نیاز به بازنگری داره
  • ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    هاشمی بزرگ. واقعا بزرگه. بالاخره اون رئیس جمهوره نه روحانی.
  • ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    نه، ریگی هم موضعش تو سال 88 با آقایون فتنه گر بود. خوبه بریم ریگی رو بیاریم؟
  • مسعود ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    محمدجوادخان! اقبال مردم به روحاني به خاطرحزبي مثل كارگزاران با آن سوابق مشعشعش و اين و آن نبود ونيست بلكه به خاطر روش و شعاري كه جناب روحاني در تبليغات انتخاباتي در پيش گرفته و بر آن تأكيد داشتند, به ايشون رأي دادن.شعار اعتدال . يعني مردم در طول دوره هاي قبل از بازيهاي شرم آور چپ و راست سياست باز قدرت طلب خسته شده بودن. براي همين به كسي رأي دادن كه ادعاي طي طريق در مسير اعتدال و ميانه را داشت كه متأسفانه در معرفي وزرا به مجلس اين اعتدال خيلي به چشم نمي ياد.اكثر ليست وزرا يا منتسب به هاشمي اند يا خاتمي و يا به نحوي در مجمع تشخيص مصلحت مشغول بوده اند و يا به افرادي همچون علي لاريجاني نزديك اند!!!اگه اين معناي اعتدال باشه كه بايد پرسيد پس افراط و تفريط ديگر چه مقوله اي است؟!!!
  • مسعود ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    اين نماينده هايي كه ماديديم اكثرا"(البته به غير از چندتايي) همگي اهل زدوبندو حزب و باند بازي و به قول لابي گر اعظم اهل لابي اند و انتظار خيلي زيادي نميشه ازشون داشت.در دوره احمدي نژاد مظلوم هم شاهد اين بازيهاي پشت پرده نماينده ها و فشار اونها بوديم اما چون احمدي نژاد اهل زدو بند نبود شاهد انواع و اقسام فشارها عليه رييس جمهوربوديم. اما آقاي روحاني چون شاگرد مكتب آقاي هاشمي است خوب بلده كه چطوري دل اين آقايون رو به دست بياره و با اونها لابي كنه!!!!!! مشرق جون اگه تو هم اهل لابي نيستي اين نظر رو سانسور نكن.لطفا"!!!!!
  • م م م ۱۵:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    منتظر شوک اصلی باشید؟ مجلس همه رو تاید میکنه فضلی رو دادن تا.....
  • ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    البته با متانت وادب بیشتر و دلایل واضح که در دادگاه قابل دفاع است وطرحشان هتک ابروی افراد نیست
  • بنده خدا ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    اگر مديرمسئول روزنامه كيهان صحبتي نكنند، كسي نمي‌گويد ايشان خداي‌ناكرده ...... است. در ضمن ايشان سخنان جناب آقاي دكتر علي لاريجاني رو در وصف پركاري حجت‌الاسلام حسن روحاني تكرار كردن كه بهتر بود اين كار رو نمي‌كردن، ايشون ادبياتشون با آقاي لاريجاني تفاوت بسياري دارد. و نهايت اينكه اين وظيفه نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي است كه صلاحيت يك وزير را تاييد يا رد كنند، نه آقاي شريعتمداري... پس ايشان به كار خويش باشند كه بارها رهبر معظم انقلاب اسلامي بر عدم دخالت افراد در كارهايي كه به آنها مرتبط نيست، تاكيد فرموده‌اند. براساس قانون اساسي هر نهادي وظيفه‌اي دارد كه مشخص و شفاف بيان شده است...
  • ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    ما بالاخره نفهمیدیم روحانی اصلاح طلب میباشد یا اصولگرا. اگر بر طبق نظرات کیهان باشد ایشان هر 2 روز یکبار تغییر جهت داده اند. الله اعلم.
  • یه شهروند ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    به کوری چشم همه مستضعفان و پابرهنگان مجلس حمایت 120 درصدی از کابینه خواهد داشت و حتی به معاونین و مشاوران و خدم و حشم وزرا رای اعتماد خواهد داد مجلس لاریجانی توی این یکی مشت رفسنجانی دولت آقای روحانی توی اون یکی مشت رفسنجانی چه مییییییییکنه این بازیکن!!!!
  • ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    خیلی خووبه که عصبانی شده
  • نور ۱۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    اقا مسعود و ناشناس و ناشناس 11:21 دمتان گرم که حق گفتید ئ البته انچه به جایی نرسد فریاد است
  • ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    ای بی ادب وزاری خدوم احمدی نژاد را با اینها مقایسه میکنی ؟؟
  • ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    با لابیییییییییییییی
  • یه شهروند ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    راستی با این کابینه فقط جای آقای جاسبی برای ریاست دانشگاه آزاد انحصاری هاشمی خالی میمونه که امیدوارم در اولین جلسه هیات امنا بر این کرسی معظم چمبره مجدد نمایند.
  • ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    تا اون جاييكه من كيهان ميخوندم، از همه مشكلات مطلب مي‌نوشت.
  • ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    الان معرفي كابينه جزء امور نيست؟!!
  • ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    سوروس رفته ساندويچي!
  • محمد ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    خوشم مياد منطق و برهان تو كلام افسادطلبان مشعشه!!
  • آرش ۱۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    0 0
    یا حسین حاج حیسن
  • ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    بعضی از وزرا هم در خارج از کشور تشریف دارن و به امور فرهنگی bbc کمک میکنن اونا رو دعوت کنن خوبه ؟؟؟؟
  • ۰۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    کدوم فرد ؟؟؟
  • ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    رفته خیابون ولی عصر (عج) لباس بخره !
  • ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    توهم و دسیسه چینی فتنه گران چطور ؟؟
  • ۰۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    چون برای فلان حزب یا گروهه پس نباید ازش انتقاد کرد یا مصالح کشور رو براش بازگو نمود !!!؟
  • ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    درودهاتو نگه دار برای چند ماه بعد .
  • ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    شما چقدر سوسولی ! به این مقاله میگی عصبانیت ؟؟؟؟
  • ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    شما چه خبر از نیک براون؟
  • ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    واقعا هم احمدی نژاد مظلوم بود چون تنها دولتی بود که بسیاری از مصوبات مجلس رو انجام نمیداد و حتی مخالف اون رو اجرا میکرد و تنها دولتی بود که با اینکه اکثر مجلس مخالف لایحه هاس بود اونها رو تصویب کرد چون تنها دولتی بود که همیشه امضاها برای استیضاح وزیرانش لحظات آخر پس گرفته میشد و چون ... کلا خیلی مظلوم بود میبینید مجلس چه فشاری بهش میاورد
  • بیکار ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    ای آقا ول کنین همه حرص خودشونو میزنن یکی به فکر منه جوون نیست که 2 ساله لیسانس گرفتم ولی بیکارم
  • ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    درودبر یر شریعتمداری نسبت به حضور ناعادلانه بچه ها ووراث هاشمی در مراسم تحلیف روشنگری شوددر تهران شاید بیش ازچندمیلیون نفر تمایل دارند در مراسم باشن چطور بچه هاشمی وخانمش حاضر میشه ؟ لازیجانی چرا/
  • ۱۵:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    0 0
    همین اول کار!؟ هنوز انتقادی کرده مگه !؟ انتقاد پذیریه شما واقعا جای تعجب داره ! نکنه باز میخواییم برگردم دوران اصلاحات و روزنامه های زرد و.................!؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس