رأی عدم اعتماد مجلس به برخی از وزرای پیشنهادی نه فقط خدمت به مردم و نظام بلکه خدمت شایسته‌ای به آقای دکتر روحانی نیز هست و نمایندگان محترم مجلس باید یقین داشته باشند که رئیس جمهور منتخب از رأی عدم اعتماد به تعدادی از اعضای معرفی شده خشنود خواهد شد.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در سرمقاله روزنامه کیهان نوشت:
با نزدیک شدن زمان معرفی اعضای کابینه به مجلس، گمانه‌زنی‌ها درباره ترکیب دولت آینده نیز به واقعیت نزدیکتر شده است تا آنجا که این روزها فهرست نهایی و یا تقریبا نهایی گزینه‌های آقای دکتر روحانی برای تصدی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و معاونت‌های ریاست جمهوری یازدهم در بسیاری از محافل سیاسی بر سر زبان‌هاست.

آقای روحانی قرار است یک روز بعد از انجام مراسم تحلیف، یعنی 14‌مردادماه جاری وزرای پیشنهادی خود را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند تا نمایندگان مردم نیز بعد از بررسی و تحقیق درباره آنها، نظر مثبت یا منفی خود را با دادن رأی اعتماد یا عدم اعتماد به دولت و ملت اعلام دارند.

با توجه به ترکیب کابینه پیشنهادی و برخی از شواهد موجود می‌توان حدس زد که آقای روحانی در انتخاب گزینه‌ها، اولا؛ از سوی اصحاب فتنه، مدعیان اصلاحات و کارگزاران به شدت تحت فشار بوده است و ثانیا؛ برای مقابله با سهم‌خواهی جریانات یاد شده، زحمت فراوانی را متحمل شده است. توضیح بیشتر درباره این فشارها و مسائل پیرامونی آن را به بعد موکول می‌کنیم اما، چرا به این نکته که بیرون از موضوع اصلی یادداشت پیش‌روی است اشاره کرده‌ایم؟! پاسخ آن است که احساس می‌شود رئیس جمهور منتخب در انتخاب اعضای کابینه خود با مجموعه‌ای از «فشارها»، «انتظارها» و «رودربایستی‌ها» روبرو بوده است و برای خروج از این چنبره دست کمک به سوی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت دراز کرده است. بخوانید؛

1- حضور برخی از گزینه‌ها در فهرست اعضای کابینه آقای دکتر روحانی با مواضع بارها اعلام شده ایشان نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در تضاد و تناقض نیز هست. رئیس جمهور منتخب، فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 را خیانت به نظام و مردم این مرز و بوم می‌دانند. به عنوان مثال، ایشان درباره حرکت فتنه‌گران در 25 بهمن 88 به صراحت گفته بود «فتنه‌گران با شعارهای ضدانقلابی خود موجبات خوشحالی و بهره‌برداری آمریکا، رژیم صهیونیستی و ضد انقلاب را فراهم آوردند و موجب ناراحتی قاطبه مردم شریف ایران شدند» و تاکید کرده بود «در حالی که مردم در روز 22 بهمن به شکلی کاملا باشکوه، حمایت خود را از حرکت‌های آزادیخواهانه در منطقه اعلام کرده بودند، اقدامات نابخردانه و فتنه‌گرانه صورت گرفته در 25 بهمن، تنها به نفع استکبار و ضد انقلاب بود» آقای روحانی در ادامه از قوه قضائیه خواسته بود «نسبت به این حرکت ضد انقلابی اقدام نماید». در فتنه 78 نیز آقای روحانی سخنران اجتماع پرشکوه مردم در روز 23 تیرماه 78 در دانشگاه تهران بود و از فتنه‌گران با عنوان اراذل و اوباش یاد کرده بود.

با این حساب، بسیار بعید است که حضور چند تن از اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 در فهرست اعضای کابینه دکتر روحانی با میل و رغبت خود ایشان صورت گرفته باشد.

و یا به عنوان یک نمونه دیگر؛ آقای دکتر روحانی بارها بر ضرورت پیشرفت‌های علمی و دور بودن مراکز آموزشی از تنش‌ها و درگیری‌های خسارت‌آفرین تاکید داشته و دارند و از این روی معرفی یکی از کسانی که علاوه بر دست داشتن در فتنه 88، به هنگام مسئولیت قبلی خود نیز نقش تخریبی فراوانی در مراکز آموزشی داشته است، دور از انتظار و بیرون از خواست قلبی آقای روحانی به نظر می‌رسد و نمونه‌های دیگری از این دست که البته شامل تمامی وزرای پیشنهادی ایشان نمی‌شود و بسیار بعید و غیرقابل قبول خواهد بود اگر تصور شود که آقای روحانی با میل و رغبت خود به حضور وطن‌فروشان فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 در کابینه خویش تن داده باشد! و...


2- ترکیب کابینه پیشنهادی دکتر روحانی حاکی از آن است که ایشان در مقابل وزرای تحمیلی اصحاب فتنه، مدعیان اصلاحات و حزب کارگزاران مقاومت کرده و به تمامی آنچه مورد نظر آنها بود تن نداده است. زیرا جریانات مورد اشاره بارها بر تمامیت‌خواهی خود تاکید ورزیده و نشان داده‌اند بیرون از دایره بسته خویش حاضر به پذیرش هیچ فرد و جریانی نیستند بنابراین اگر انتخاب اعضای کابینه برعهده آنها بوده و قرار بود آقای روحانی در گزینش وزیران به دلخواه آنان عمل کند، برخی از وزرای پیشنهادی نمی‌توانستند و نباید در فهرست کابینه رئیس جمهور منتخب جایی داشته باشند. غرولند اخیر اصحاب فتنه و مدعیان اصلاحات علیه آقای روحانی که این روزها شتاب بیشتری گرفته است، شاهد دیگری بر صحت و درستی برداشت یاد شده است.

نمونه‌های فوق که ده‌ها نمونه دیگر نیز می‌تواند به آن اضافه شود، از وجود «فشارها»، «رودربایستی‌ها» و برخی انتظارات بی‌جا در چرخه گزینش اعضای کابینه رئیس جمهور منتخب حکایت می‌کند و این نتیجه قطعی را در پی دارد که دکتر روحانی از برخی گزینه‌های حاضر در فهرست وزرای پیشنهادی خویش رضایت ندارد. اگر این برداشت را بپذیریم و با آن موافق باشیم که شواهد یاد شده تردیدی در صحت آن باقی نمی‌گذارد، می‌توانیم نتیجه بگیریم بزرگترین خدمت مجلس شورای اسلامی به ملت و رئیس جمهور منتخب، آن است که فهرست اعضای پیشنهادی کابینه را به نفع مردم و در جهت خواست و رغبت واقعی دکتر روحانی تغییر داده و اصلاح کند. این دقیقا همان انتظاری است که دکتر روحانی از نمایندگان مردم دارد ولی به دلیل پاره‌ای از ملاحظات و رودربایستی‌ها نمی‌تواند این خواسته قلبی خود را با صراحت و به طور علنی ابراز کند.

3- و اما، اکنون نوبت مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم است که به وظیفه قانونی و تکلیف اسلامی، انقلابی و مردمی خود عمل کنند و کابینه دولت جدید را از حضور اصحاب وطن‌فروش فتنه 88 پاکسازی کرده و از این طریق علاوه بر کمک به رئیس جمهور منتخب و خدمت به مردم شریف این مرز و بوم، دست‌های آلوده مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس را که در پوشش اصحاب فتنه به سوی کابینه جدید دراز شده است با قاطعیت قطع کنند. چگونه؟!

الف: مطابق نص صریح قانون اساسی، اعضای کابینه در یک چرخه دو‌مرحله‌ای انتخاب می‌شوند. معرفی از سوی رئیس جمهور منتخب و تأیید صلاحیت آنها از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با رأی اعتماد و یا عدم اعتماد به وزرای معرفی شده صورت می‌پذیرد. مقصود قانونگذار از وضع و گنجاندن این چرخه، تاکید بر مردمی بودن مسئولیت‌ها در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است. چرخه‌ای که با اندک تفاوت ظاهری در تمامی نظام‌های مردم‌سالار جاری و ساری است. توضیح آن که رئیس جمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شود ولی اعضای کابینه در حالی که نقش برجسته و تعیین‌کننده‌ای در نظام اجرایی کشور دارند، از رأی مردم برخوردار نیستند بنابراین برای تصدی وزارت که از مسئولیت‌های سرنوشت‌ساز است به رأی مردم نیاز دارند. رأی مردم به وزرای کابینه از سوی نمایندگان مجلس که برگزیده و منتخب ملت هستند تامین می‌شود. بنابراین نمایندگان مجلس نیز در انتخاب اعضای کابینه مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و کمترین کوتاهی و غفلت آنها می‌تواند خسارت‌بار و در پاره‌ای از موارد، فاجعه‌آفرین باشد. از این روی به جرأت و بدون کمترین تردیدی می‌توان گفت که اگر خدای نخواسته نمایندگان مجلس با رأی اعتماد خود به اصحاب وطن‌فروش و نانجیب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 اجازه حضور در کابینه را بدهند، نه فقط اقدامی در حد و اندازه غفلت، بلکه مرتکب خیانت به مردم و نظام شده‌اند. آیا غیر از این است؟! از برخی نمایندگان اقلیت مدعی اصلاحات مجلس انتظار چندانی نیست چرا که آنها- تاکید می‌شود که فقط برخی از آنها- نشان داده‌اند به حزب و گروه خود بیشتر از نظام و مردم شریف ایران اسلامی وابسته هستند. ولی از اکثریت نزدیک به اتفاق نمایندگان مجلس- چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب- انتظار نمی‌رود که با اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 همراهی داشته باشند. همین جا گفتنی است که در رأی اعتماد یا عدم اعتماد به وزرای پیشنهادی پای اسلام و انقلاب و نظام در میان است و این وظیفه خطیر نباید تحت‌الشعاع برخی از خط‌کشی‌ها و دسته‌بندی‌های موجود در میان نمایندگان اصولگرای مجلس قرار گیرد.

ب: همانگونه که اشاره رفت، رأی عدم اعتماد مجلس به برخی از وزرای پیشنهادی نه فقط خدمت به مردم و نظام بلکه خدمت شایسته‌ای به آقای دکتر روحانی نیز هست و نمایندگان محترم مجلس باید یقین داشته باشند که رئیس جمهور منتخب از رأی عدم اعتماد به تعدادی از اعضای معرفی شده خشنود خواهد شد و اگرچه بعید نیست به ظاهر و بنا به مصالحی نسبت به عدم حضور آنها در کابینه خویش ابراز ناخرسندی کند ولی از آنجا که شواهد نشان می‌دهد اصحاب فتنه را تحت فشار و رودربایستی با برخی از سران و عوامل فتنه در فهرست گزینه‌های خود جای داده است، رأی عدم اعتماد به آنها را هدیه‌ای گره‌گشا از سوی مجلس شورای اسلامی تلقی می‌کند که راه را برای خدمت بیشتر ایشان هموارتر خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 59
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 12
  • یاسی ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    امیدواریم که امثال علی مطهری در مجلس به اهداف خود نرسند.
  • ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    سخن شریعتمداری چه مشکلی دارد لطفا جواب بدهید
  • رضا ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    این دیگه از اون مطلبای خنده دار بود!
  • ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    بازم حاج حسین شریعتمدار
  • سيد علی ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    درود بر سردار قلم
  • ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    ای روتو برم!
  • سعید ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    خجالت بکش
  • عباس ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    توضیح بیشتری نداشتی؟ یعنی چی روتو برم؟ یعنی حق اظهار نظر هم نداره؟ آزادی بیان؟ تحمل مخالف؟ همش شعار بود؟ من که خودم یکی دو ساله کیهان نمی خونم ولی فکر کنم حق اظهار نظر داره. نه؟ صدها رسانه مکتوب و مجازی 8 سال تمامه دارن به احمدی نژاد و دولتش تهمت میزنن و توهین میکنن. فحاشی رو به اوج رسوندن. تا اومدیم حرف بزنیم داد یه سری بلند شد ای داد ای بیداد آزادی بیان به خطر افتاد. تحمل مخالف چی شد؟ حالا بازی عوض شده؟ الان دیگه نمیشه به دولت فخیمه گفت بالای چشمت ابروست؟ من که هر چی مقاله شریعتمداری رو می خونم توش اثری از اتهام یا توهین نمی بینم. نکنه میخواید بگید فتنه 88 اتفاق نیفتاده و تو خواب شریعتمداری بوده؟! انتقاد کرده و نصیحت. این حق رو هم نداره؟ شماها که تحمل 4خط نقد و نصیحت رو ندارید چطور به 8 سال فحاشی رضایت دادید؟ انصاف کیلویی چند؟
  • ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    درست گفته شریعتمداری درست
  • ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    این که شد تحمیل نظر خود به مجلس
  • ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    برو روی اونایی را برو که دم از تقلب زدن و حالا ....
  • ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    حاج حسین به کجا چنین شتابان؟!
  • ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    زنده باد حاج حسین خوشم میاد همیشه سرمقاله هاش جزو پربازدیدترین هاس
  • ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    زنده باد حاج حسین خوشم میاد همیشه سرمقاله هاش جزو پربازدیدترین هاس
  • najid ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    رییس جمهور منتخب جناب دکتر روحانی خواسته قلبی و باطنیشون انتصاب بنده به عنوان معاون اول هست ولی ... (: نمیگذارند"
  • کیهانی ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    اگر بعضی از مردم بعضی دیگر را دفع نکنن فساد زمین را فرا میگیرد
  • عباس ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    این حالا یواشه صبر کن به وقتش شتابش رو هم می بینی
  • معلم ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000مثبت
  • ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    به ...
  • انقلابی ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    مخالفم!!
  • ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    چه هدفی؟ هر کی با شجاعت حرفش رو بزنه و حق مردم رو بهشون بگه بده؟
  • ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    اون کسی که منفی داده، قطعا یه بیشعوره.
  • ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    مجلس با رای دادن به سروش مهاجرانی و نوری زاده مستقل بودن خودش رو باید ثابت کنه
  • ali ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    قابل توجه مثبت دهنده ها بیشتر تلاش کنیدومطا لب سایتو بخونیدواجازه ندهید افرادمخالف ومنفی زن زیادبشن اونهم تو سایت مشرق
  • ali ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    دم حاج حسین گرم وهمیشه زنده باشندوبه روشنگری بپردازند. واقعا وقتی لیست وزرا ی پیشنهادی را می بینم این سوال برام پیش میادکه آیا به جز کارگزاران واصلاح طلبان تو این مملکت پیدانمیشه که در لیست وزرا باشند .این کجاش اعتداله یعنی تو این هشت سال دولت احمدی نژاد یک نفرنبودکه اسمش تو لیست جناب روحانی بیاد.براهمین است که آدم احساس میکنه روحانی در رودربایستی وفشار قرار دارد.
  • ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    درسته دوست عزیز. ولی مهم اینه که چه بعضی ها کدوم بعضی ها رو دفع می کنند.
  • یاشار ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    ببخشید آقای شریعتمداری اگر یکی از اصولگراها هم رییس جمهور میشد همینجوری مینوشتید ؟؟؟؟
  • ایرانی ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    اگه مشرق مثل همیشه نظر مخالفش رو سانسور نکنه بت میگم! مشکلش اینه که حرفاش هیچ منطقی نداره! و آرزوهاشو به عنوان تحلیل و پیشنهاد خیرخواهانه مطرح میکنه!! یادت رفته قبل از انتخابات تحلیلش این بود که هاشمی ثبت نام نمیکنه چون مطمئنه شورای نگهبان تائیدش میکنه ( یعنی میخواست بگه هاشمی رای نداره!) اما بعد از ثبت نام هاشمی، به شورای نگهبان گفت بخاطر خدمت به هاشمی اونو رد صلاحیت کنه!!! همه اینا برای چی بود؟ برای اینکه از هاشمی می ترسید و مطمئن هم بود اگه کاندید باشه رای میآره!!
  • ملت ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    من نمی فهمم چرا تو مملکت دو قطبی شده مگه این اصلاح طلب و اصولگرا چند میلیونن بخدا جمعشوا 15 میلیون نمیشن بابا به فکر مردم باشین که دارن روز به روز از مسیر زندگیشون خارج میشن بخدا هر کی مسئول میشه ایرانی.والسلام
  • بهزاد ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    امیدوارم منتخبین ملت هوشیارانه عمل کنند
  • مهدي ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    چه قلم كوچكي داريد شماها
  • لیلا ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    درود بر حسین شریعتمداری ! ولی من چشم آب نمیخوره این مجلس بدحور اهل لابیه !
  • ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    معلومه كيهان نمي خوني
  • عباس ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    نگویید لابی! جناب باهنر فرمودند امر به معروف و نهی از منکر!!!
  • یک انسان ۰۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    در جواب اون ناشناس يامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم: سابُّ المُؤمِنِ كالمُشرِفِ على الهَلَكَةِ. ناسزاگوى به مؤمن همچون كسى است كه در آستانه هلاكت باشد. نّ اللّه حَرَّمَ الجَنَّةَ على كُلِّ فَحّاشٍ بَذِيءٍ، قَليلِ الحَياءِ، لا يُبالِي ما قالَ ولا ما قيلَ لَهُ؛ خداوند بهشت را بر هر فحّاش بد زبان بى شرمى كه باكى ندارد چه گويد و چه شنود، حرام كرده است. ( یکم از جوابهای خودتون تحویلتون بدم!!! )
  • ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    فیلمهای طنز هم پرفروشن!!!!
  • حسين ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    آقايان افراطي چرانبايد رودربايسي نداشته باشه وقتي عارف كناركشيد وخاتمي ازش حمايت كرد وبه طبع اون همه اصلاح طلبان ازروحاني حمايت كردند پس ميخوايدوزارت بهشون نده!!!!خيلي خنده دار حرف ميزنيد
  • حامد ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    زنده باد شريعتمداري كه فكركنم روزنامه نگاركشورهستند...
  • ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    آقای ناشناس جواب نداری بدی فحش نده بی ادب
  • عباس ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    ناشناس 14:58 اونی که منفی داده از شریعتمداری خوشش نمیاد. یعنی چی بی شعوره؟ اگه اونا یه همچین چیزی به ما بگن چجوری جوابشون رو میدیم؟
  • احد ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    انسان دارای منطق به کسی توهین نمی کند
  • ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    اونایی که مثبت دادند بی شعور هستند
  • یک محقق ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    کلام حسین شریعتمدار به دلایلی محکم منطقی عقلانی و روشنگرانه است و این موجب طوفان حمله برخی به او شده است
  • ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    آره دم عید ما زیاد کیهان می خریم!
  • ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    مشکلی نداره... فقط چون منطقی و عقلانی است عوامل شیطان اکبر ناراحت شده اند
  • حمید ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    درود خدا بر دکتر احمدی نژاد که همونطور که خودش هم قاطعانه گفت و قاطعانه هم سر حرفش موند وامدار هیچ حزب و گروه و دسته سیاسی نبود و خودشو فقط وامدار مردم میدونست. پس تو انتخابش تمام دقت رو میکرد که منافع مردم لحاظ بشه نه منافع حزب ها و گروه ها. خب حالا وقتی کسی میاد از امثال آقایان ه و خ طلب حمایت میکنه باید این باج ها رو هم بده. باید این فشار ها رو هم تحمل کنه. دیری نخواهد گذشت که کم کم عیار واقعی احمدی نژاد برای مردم معلوم میشه. اون وقت میفهمید که اشتباهات احمدی نژاد کجا و اشتباهات دیگران کجا..
  • ۲۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    حتی تو سایتهای شما کمونیستها هم مخالفانتان بیشترند
  • ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    واقعا" به حرف حسین توجه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
  • Admin ۰۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 منفی!
  • sina ۰۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    در همه دنیا «حمایت»ها تا آن حد که نامزد خودی را ملزم به انصراف کنند، مجانی نیست!کسانی که آقای شریعتمداری گروه فشار بر دکتر روحانی میداند، روز 19خرداد کاشتند و امروز برداشت می کنند، و این قاعده بازی است گرچه من هم با آن موافق نیستم!
  • ۰۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    واسه دو ناشناسي كه عليه كيهان عقده گشايي كرده اند، يه شغل جديد سراغ دارم: سيرك عقاب استخدام مي‌كنه! زود بريد تا تموم نشده!
  • تنها ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    خداییش حال کردم
  • سید ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    متاسفانه فسیلها و ناکارمدترینها آمده اند در صف وزیر مثل نجفی برای آموزش و پرورش و وضع رقت بار و گدایی معلمین در دوران اشرافیگری و دهه هفتاد . مدارس نمونه مردمیو غیرانتفاعی و دانشگاه آزااااااااد مال همین وزرای فسیلیه
  • محمد ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    معنی اعتدال را فهمیدیم
  • ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    تقلیذ نکن از خودت ابتکار داشته باش
  • ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    از عزیزان سایت مشرق درخواست میکنم که نظرات توهین آمیز را منتشر نکنند. اصلا جلوه ی خوبی ندارد
  • ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    کثر الله امثال شریعتمداری فی نظام الاسلامی. آمین یا رب العالمین
  • ۲۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    مستقل بودن؟!!!!!!!
  • احمد ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۲
    0 0
    افراطیون مانند علفهای هرزی هستند که اگر این علفها از ریشه کنده نشوند امکان رشد برای گیاهان سالم کاهش می یابد / افراد تندرو و افراطی صرف نظر از ماهیت مطالبی که مطرح می کنند در اهداف کلی ستون پنجم بیگانگان هستند و در خدمت منافع بیگانه . امروز عناصر تندرو در ایران و امریکا و اسرائیل در یک جهت همپوشانی دارند و علیه آرامش و اعتدال در ایران فعالیت می کنند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس