کد خبر 236260
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۹

بیش از 40 نویسنده آلمانی با انتشار نامه سرگشاده‌ای خطاب به صدراعظم کشورشان نسبت به از بین رفتن حریم شخصی شهروندان این کشور اعتراض کردند.


به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری کتاب ، روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ نوشت: در پی افشای جاسوسی سازمان امنیت ملی آمریکا و اظهار‌نظرهای آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، بیش از 40 تن از نویسندگان آلمان نامه‌ای سرگشاده خطاب به صدراعظم کشورشان به رشته تحریر درآوردند و از وی خواستند در مورد ماجرای جاسوسی از شهروندان آلمانی پاسخ بدهد.
در این نامه نوشته شده است: ما شهروندان با گزارش‌های منتشر شده، مطلع شدیم که سازمان‌های اطلاعاتی خارجی بدون نشانه‌های ملموس، ارتباطات تلفنی و الکترونیکی ما را کنترل می‌کنند و علاوه بر ذخیره‌سازی و ارزیابی فراداده‌ها، تماس‌های ما، دوستی‌ها و روابط‌مان ضبط شده است. مواضع سیاسی ما، خط مشی ما، بله، حتی شرایط احساسی روزمره ما برای سازمان‌های امنیتی آشکار هستند. به این ترتیب تعبیر «انسان شیشه‌ای» صورت حقیقی به خود گرفته است.
در ادامه این نامه آمده است: ما قادر به دفاع از خود نیستیم و هیچ امکانی برای شکایت و یا دسترسی به اسناد وجود ندارد. در حالی که زندگی شخصی ما مبدل به تصویری شفاف شده است.
نویسندگان آلمانی در بخش دیگری از این نامه نوشته‌اند: خانم صدراعظم، شما در کنفرانس تابستانی خود گفتید، آلمان کشور نظارت و کنترل نیست. از زمان افشاگری اسنودن ما باید بگوییم: متاسفانه چرا... این مساله این برداشت را تقویت می‌کند که شیوه رفتار مقامات آمریکایی و انگلیسی در این زمینه از سوی دولت آلمان قابل قبول است. به همین دلیل ما از شما سوال می‌کنیم: آیا از نظر سیاسی این امری عمدی است که سازمان امنیت ملی آمریکا از شهروندان آلمانی به شیوه‌ای جاسوسی کند که مقامات آلمانی استفاده از این شیوه را از طریق قانون اساسی و دادگاه قانون اساسی فدرال ممنوع کرده‌اند؟
از جمله نویسندگان امضاکننده این نامه می‌توان به یولی تسه، ایلیا ترویانو، اوا مناسه، شرکو فتاح، میشاییل کوپف مولر، اشتن نادولنی، یوزف هاسلینگر، آندرس فیله، فریدون سایم اوغلو، اینگو شولتسه، کلمنس زتس، کاتبا لانگه مولر، پتر کورتسک و آنگلا کراوس اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس