به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر بیژن اخوان آذری گفت: بسیاری از درمانهای جزئی میتواند از بروز آسیبهای بیشتر جلوگیری کند، جرمگیری منظم دندانها باعث از بین رفتن منابع میکروبی داخل دهان میشود که از التهاب شدید داخلی نیز پیشگیری میکند.
وی ادامه داد: میکروبها و التهاب در لثه و دندان موجب بروز تحلیل استخوان و تاج دندان میشود و در این صورت فضایی بین لثه و استخوان خالی میماند که به محلی برای تجمع میکروبها تبدیل میشود چرا که در معرض دید افراد نیست و مورد شستوشو قرار نمیگیرد.
مدیر انجمن دندانپزشکان ایران گفت: وجود آلودگی در فضای بین لثه و دندان باعث تحلیل بیشتر استخوان لثه و سست شدن دندانها میشود که با شستوشوی این آلودگیها و رعایت بهداشت دهان میتوان از شکلگیری آن جلوگیری کرد.
اخوان آذری در رابطه با حفظ بهداشت دهان و دندان گفت: لازم است به افراد آموزش داده شود که با استفاده از مسواک و شستوشوی به موقع، استفاده از نخ دندان و برطرف کردن جرمهای دندان در نوبتهای منظم جرمگیری از به وجود آمدن آلودگیها جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: علاوه بر این در صورت بروز پوسیدگی در دندانها باید آن را از بین ببریم چرا که وجود کانونهای میکروبی و انتقال آن به مراکز و ارگانهای دیگر بدن میتواند برای عضوهای آسیبپذیرتر خطرناک باشد.
یک دندانپزشک و جراح گفت: در صورتی که وجود جرم بر دندانها تداوم داشته باشد، میتواند منابع میکروبی را به وجود بیاورد که آسیبهای زیادی را به سلامت عمومی بدن وارد میکند.