به گزارش مشرق به نقل از فارس، حجتالاسلام محمدحسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت پیش از خطبههای نماز جمعه امروز (28 تیرماه) با اشاره به نقش و جایگاه حضرت خدیجه (س) در گسترش اسلام ابراز داشت: حضرت خدیجه به عنوان یک رکنی از ارکان اسلام و رکنی از حامیان بزرگ خاتم انبیا مطرح میشود، وفات ایشان چنان مصیبتی بزرگی برای رسول خدا(ص) بود که سال دهم هجرت که مصادف با سالروز وفات حضرت ابوطالب و حضرت خدیجه بود، آن سال را «سال حزن» نامگذاری کرد.
وی افزود: رسول خدا(ص) فرمود: در شب معراج زمانی که باز میگشتم به جبرئیل گفتم: درخواستی داری؟ در پاسخ گفت: خواستهام این است که از جانب خداوند و من به خدیجه سلام ابلاغ کنید.
حجتالاسلام اختری با بیان اینکه مقام و شأن حضرت خدیجه تا آنجایی اوج میگیرد که جبرئیل که حامل وحی خدا است از پیامبر درخواست میکند که سلام او را به حضرت خدیجه برساند، ابراز داشت: حضرت خدیجه به عنوان الگو برای جامعه اسلامی و زنان مسلمان مطرح است و به همین دلیل شایسته است که ما به مقام زن احترام بگذاریم و بدانیم که مسئله همسرداری و مسئله تأثیرگذاری و نقش اجتماعی زن در دین مبین اسلام چقدر گسترده است.
وی با اشاره به توجه ائمه معصومین به جایگاه زن و نقش راهبردی آنان در نشر معارف اسلامی ادامه داد: در دوران حیات پیامبر هر گاه سخن از حضرت خدیجه به میان میآمد، اشک بر چشمان پیامبر(ص) جاری میشد و ایشان هیچ ابایی نداشتند که مودت و محبت خودشان را نسبت به حضرت خدیجه(س) ابراز کند و این درس بزرگی در زندگی خانوادگی ما است که باید محبت و مودت در خانواده تقویت شود و همیشه استوار باقی بماند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با اشاره به تلاش دشمن برای سست کردن بنیان خانواده در جامعه اسلامی بیان داشت: پیامبر اعظم(ص) درباره حضرت خدیجه(س) فرمود: خدیجه مانند و نظیر خدیجه کجا یافت میشود، منحصر به خود بود، زیرا آن زمان که مردم دعوت و پیام الهی مرا قبول نمیکردند، تأییدم کرد و بر اعلام پیام الهی و در انجام این وظیفه الهی با اندوخته اقتصادی کمک کرد.
وی افزود: همچنین در جای دیگر پیغمبر فرمود: خدیجه هنگامی به من ایمان آورد که همه مردم در کفر و شرک به سر میبردند، او ثروت خود را در سختترین لحظات در اختیار من گذاشت، خدا از او فرزندانی نصیبم کرد که به دیگر همسرانم نداد.
حجتالاسلام اختری با گوشزد کردن خطر گرایش فرهنگ غربی و مسئله تهاجم فرهنگی در جامعه اظهار داشت: باید فرهنگ اسلامی را در جامعه گسترش دهیم و مسئله حجاب و عفاف و حیا میان جامعه برای مردان و زنان با عنوان یک اصل اساسی برای حفظ بنیان و دیانت اجتماع مطرح شود.
وی با بیان اینکه باید با فرهنگ بیبندوباری، فحشا، منکرات، رذائل اخلاقی از داخل خانه، مؤسسات و اجتماع مبارزه شود، افزود: رئیس دولت، وزیر، مدیرکل، آموزش و پرورش، آموزش عالی و فرد فرد جامعه وظیفه دارند در قبال گسترش بیبندوباری مبارزه کنند و با ایجاد محبت و مودت و اصول ارزشی در خانواده در تقویت ارزشهای اسلامی کوشا باشند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت بهترین شیوه برای عملیاتی کردن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه را گسترش فرهنگی فاطمی و فرهنگ حضرت خدیجه دانست و خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان دیده میشود برخی تلاش میکنند با احکام و دستورات خدا مبارزه میکنند و به مقابله بار ارزشهای دینی میپردازند، بنابراین ما باید با حفظ ارزشهای انقلابی و سیاسی خودمان جامعه مدرن و قدرتمندی را به عنوان الگو به جهان عرضه کنیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) پیش از خطبههای نماز جمعه امروز تهران با اشاره به شدت علاقه پیامبر(ص) به حضرت خدیجه(س) گفت: مقام حضرت خدیجه تا آنجایی اوج میگیرد که جبرئیل از پیامبر درخواست میکند که سلام او را به حضرت خدیجه برساند.