***
مذاکره با شعبون بیمخها یا پیگرد قانونشکنان؟!
با گذشت 2 سال از صدور حکم تعطیلی دائم «خانه سینما» توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پلمب ساختمان آن، «گروهک فشار جریان فتنه» تحرکات بیسابقهای را برای مصادره غیرقانونی آن کلید زدند.
بر اساس گزارش کیهان، این گروهک که فشارهای غیرقانونی آن برای تسلط نامشروع بر «خانه سینما» با شکست مواجه شده است، در جدیدترین اقدام خود نقشه حمله به ساختمان «خانه سینما» را با هدف تسخیر آن کشید؛ چنانکه «علیرضا داوودنژاد» از سینماگران جریان فتنه صبح روز سه شنبه (دیروز) با راهاندازی یک تجمع غیرقانونی، پلمب کاغذی نصب شده بر درب ساختمان «خانه سینما» را پاره کرد و سعی در شکستن پلمپ فلزی آن و ورود غیرقانونی به ساختمان را داشت.
تجمع غیر قانونی «گروه فشار فتنه» در مقابل «خانه سینما» که فقط با حضور 50 نفر از مجموع 2500 عضو جامعه اصناف سینما برگزار شد، نشان داد که فتنهگران برای احیاء نهادی که لانه جاسوسی مستندسازان BBC و شبکههای ضدانقلاب بوده است، حاضرند نه تنها در عمل از همه مرزهای قانونی و قضایی و انتظامی عبور کنند، بلکه با انجام اقدامات نمایشی، این قانونگریزی را به عنوان «نمادی از نافرمانی مدنی» تبلیغ نیز میکنند.
از این رو، روز گذشته در این تجمع ضمن تعرض به حکم قانونی پلمب، شعارهای رادیکالی علیه نهادهای قانونی نظام سر داده شد که شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب از جمله BBC فارسی و VOA آمریکا به سرعت آن را پوشش خبری دادند.
هیئت مدیره سابق خانه سینما که با انحلال این نهاد قدرت اعمال مدیریت جناحی خود را در مدیریت سینما بر باد رفته میبیند، به گمان خود در آستانه تشکیل دولت جدید با چنین اقدامات نمایشیای میتواند به تثبیت جایگاه از دست رفتهاش بپردازد و از همین رو، مشی مافیایی گذشته را تبدیل به لشکرکشی خیابانی مضحکی کرد که یادآور روش و منش شعبون بیمخهاست تا بازتاب سلوک و شخصیت هنرمندان حقیقی! اتخاذ همین روشها نیز موجب گشت تا هیات مدیره سابق برای این لشگرکشی جدید خود نتواند بیش از 50 نفر را عازم ساختمان خانه سینما کند و بدنه سینمای ایران از اقدامات ساختارشکنانه این گروهک حمایت نکردند.
در پی اقدام هیات مدیره سابق خانه منحله سینما برای ورود غیرقانونی به ساختمانی که طبق قانون و پس از طی همه مراحل اداری رسماً پلمب شده است، نیروی انتظامی وارد عمل شد. خبرها حکایت از آن دارد که سردار منتظرالمهدی (معاون اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی) به مذاکره با هیات مدیره خانه سینما پرداخت و اعلام شد که تا 48 ساعت آینده هیچ شخصی اجازه ورود به این مکان را ندارد.
حال آنکه اقدام هیات مدیره سابق و مشخصاً «علیرضا داوود نژاد» - که در سابقه خود ساخت فیلمهای توقیفی و ضدانقلابی را دارد- از «جرائم عمومی» سنگین و همچنین از «جرائم مشهود» است که اگر هر فرد دیگری مرتکب اقداماتی مانند «حمله به یک نهاد عمومی با هدف شکستن پلمب و از رهگذر تشکیل گروهک فشار» شده بود، دست کم فوراً بازداشت میشد.
بنابراین از نیروی انتظامی انتظار میرود به جای مذاکره با این فتنهگران، مرتکبین تعرض به پلمب خانه سینما را فوراً تحت پیگرد قرار دهد و پرونده را برای تصمیم قضایی به دادسرا ارجاع نماید؛ چرا که اگر با متعرضان به قانون که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و قوانین لازم الاتباع حاکمیتی را قبول ندارند مسامحه و مذاکره شود، سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
حمله به ساختمان «خانه سینما» توسط جریان فتنه در حالی صورت گرفت که روز گذشته «هیات مدیره جدید» که براساس سازوکارهای قانونی انتخاب شده قبلی قرار بود تا نسبت به بازگشایی این ساختمان اقدام کند، اما سناریوی جدید فتنهگران مانع از تحقق آغاز به کار صنوف قانونی جامعه سینمایی کشور شد و اینچنین، فتنهگران نه تنها از مرز قانون عبور کردند بلکه حقوق همه صنوف سینمایی را که انتظار بازگشایی قانونی این نهاد را میکشیدند، پایمال نمودند.
گفتنی است برخی از اعضاء هیات مدیره سابق در دوران مدیریت خود این «خانه» را به «لانه» عوامل ضدانقلاب مرتبط با خارج از کشور تبدیل کرد و حمایتهای آشکاری از جریان فتنه نمود. برای نمونه پس از بازداشت عوامل پنهان شبکه BBC فارسی در ایران، از مجرمان و فتنهگران صریحاً حمایت نمود. این اقدامات سیاسی و ضدامنیتی که هیچ تناسبی با شئون فرهنگی- هنری اصناف هنری نداشت، در کنار اصلاح اساسنامه خانه سینما که در آن شروط «پایبندی به قانون اساسی» و «عدم اشتهار به فساد اخلاقی» نیز حذف شده بود، کار را به اعتراضات گسترده هنرمندان متعهد کشاند.
در نهایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این مطالبات و پس از طی فرآیندی طولانی حکم به تعطیلی دائم خانه سینما داد، اما عملکرد و مواضع دوگانه دولت سبب شد تا هر از گاهی فتنهگران مجال عرض اندام پیدا کنند و در نهایت نقشه حمله و تسخیر ساختمان این نهاد منحله را بکشند.
ماجرای انتقام حجاریان از هاشمی
به گزارش روزنامه وطن امروز، حجتالاسلام والمسلمین سیدعباس نبوی استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگویی به افراطیگری در دوره اصلاحات و سازندگی اشاره کرد. وی در بخشی از این گفتوگو تصریح کرد: یک جلسهای در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری را به یاد دارم که آن موقع میخواستند طرح «اصلاح قانون مطبوعات» را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ببرند ولی هنوز نبرده بودند.
به اتفاق آقای حجاریان، آقای عبدی و آقای محسن کدیور بر سر میز ناهار نشسته بودیم و ناهار میخوردیم - در آن زمان در مجله راهبرد یک موج شدیدی را شروع کرده بودند و بعداً نیز در دولت اصلاحات این را به مطبوعات و روزنامهها کشاندند- من به آقای حجاریان گفتم که آقاسعید این مسیر یک مسیر معقولی نیست و بیشتر از آنکه بخواهد به دنبال صلاح و اصلاح جامعه باشد، به دنبال ایجاد التهاب و دعوا و مناقشه در جامعه است؛ به وی گفتم،«این راه را نروید».
سعید حجاریان با یک نیشخند به من گفت که ما تصمیم گرفتهایم با آقای هاشمی کار کنیم و به مرکز تحقیقات استراتژیک آمدیم و با آقای هاشمی هم کار کردیم ولی ایشان آقای روحانی را آورد و به نوعی مرکز تحقیقات را قلع و قمع کرد - البته سعید حجاریان در اینجا تعابیر سنگینتری هم استفاده کرد که من نمیخواهم به آنها اشاره کنم- منتهی حجاریان گفت: من در خودم وظیفه میدانم که باید انتقام این بلایی که آقای هاشمی سر ما آورد را از او بگیرم.
خب! شما ببینید ریشه آغاز حرکت افراطی شروع میشود و این ریشه آغاز حرکت افراطی دائما خود را بازتولید میکند و به همین صورت به جلو میرود و بعد ما دیدیم که این حرکت به سمت برانگیختن و ملتهب کردن انجمنهای اسلامی دانشجویان و دفتر تحکیم رفت.
نبوی در ادامه درباره ادعای اعتدال اصلاحطلبان گفت: نکته تعجبآوری که الان وجود دارد، این است که همه دستاندرکاران مناقشات و منازعات سیاسی و بخشی هم از بدنه فتنه سیاسی که در سالهای اخیر در جامعه ما اتفاق افتاده است، همگی دعوی و ادعای اعتدال را به عنوان یک مسیر مطلوب برای خود در این روزها تلقی کردند و همگی اعتدالخواه شدند. این مجادلاتی که در این سالهای اخیر در جامعه ما در عرصه سیاسی اتفاق افتاد، توسط افرادی از جوامع و کرات دیگر نبود و همه توسط این جریانات سیاسی جامعه اتفاق افتاد.
افراد چنان مواضع خود رادر فاصلهای کوتاه ترک میکنند و تغییر میدهند که به نظر میرسد آنچه که بر سر آن بحث و مجادله سنگینی وجود داشت، گویا هیچ قائل و طرفداری نداشته و همه این مباحث در خلأ اتفاق افتاده است.
این مسائل نشان میدهد که بدنه جریانات سیاسی و بعضاً مسؤولان و سردمداران اصلی این جریانات سیاسی واقعا خیلی پررو هستند و به طور تعجبآوری آمادگی تغییر و دگردیسی دارند. این خیلی بد است و برای جامعه ما خوب نیست و در طراز ارزشها و معیارهای جامعه ما و نظام جمهوری اسلامی نیست.
دستور دولت براي جمع آوري اطلاعات مديران ارشد اجرايي
روزنامه خراسان در ستون ویژههای خود نوشت: بر اساس بخشنامه روزهاي اخير يک مسئول ارشد دولتي مقرر شده به منظور بهره مندي بيشتر از قابليتها، توانمنديها و تجربيات مديريتي کشور، بخشي به نام "دفتر امور مديران ارشد" در دفتر رييس جمهور نسبت به جمع آوري و ثبت اطلاعات مربوط به سوابق، تجربيات و توانمنديهاي مديران ارشد کشور اقدام کند و مقامات و مديران ارشد شامل وزيران، معاونان و مشاوران رييس جمهور، استانداران، سفرا و معاونين وزيران و مقامات همتراز موظفند اطلاعات خود را در سامانه اي خاص درج کنند.
نصب شنود هم گردن خلبان مرحوم میافتد!
بر اساس گزارش آرمان روابط عمومی، شنیده شد که اینکه بهرغم گذشت چند روز از کشف وسایل شنود استراق سمع در دفتر علی مطهری تاکنون عاملان این واقعه خلاف قانون معرفی نشدهاند و دستگاه مربوطه نیز مشخص نشده یا اگر شده به مردم و خود دکتر علی مطهری اعلام نشده و پرونده این واقعه هنوز در بلاتکلیفی است.
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشت: بنابر گزارش آقای مطهری، چهره افرادی که تجهیزات استراق سمع و تجسس را نصب کردهاند در فیلمی که به دست آمده مشخص است و این فیلم به مسئولان اطلاعاتی و امنیتی داده شده است. برای دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور، مشخص کردن عاملان این واقعه شرمآور کار آسانی است و مردم انتظار دارند این مورد نیز مثل بسیاری موارد دیگر به سرنوشت سوانح هوایی که معمولاً تقصیرها به گردن «مرحوم خلبان» انداخته میشود، دچار نشود.
گمانههای واشنگتنپست از آینده احمدینژاد
روزنامه بهار نوشت: روزنامه «واشنگتنپست» درباره آینده سیاسی محمود احمدینژاد نوشت: هماکنون گمانههای فراوانی از انتصاب وی به عنوان رییس سازمان صداوسیما گرفته تا فعالیت به عنوان یک سیاستمدار مستقل در جریان است و در همین زمینه، سفر اخیر وی به عراق نیز از سوی رسانهها و تحلیلگران با دقت پیگیری میشود. به باور این روزنامه، آنچه در این میان مشخص است، اینکه احمدینژاد و تیمش نمیخواهند بار خود را جمع کرده و خود را از عرصه کنار بکشند.
سرجوخه رجوی را مسخره نکنید!!
کیهان نوشت: یک رسانه وابسته به اپوزیسیون، ایفای نقش دوباره سازمان منافقین به عنوان عروسک خیمهشببازی تبلیغات ضدایرانی را به استهزاء و انتقاد گرفت.سازمان تروریستی منافقین که اکنون در روزگار استیصال در خدمت کامل سرویس جاسوسی موساد قرار گرفته اخیرا ادعا کرد که سایت هستهای تازهای در اطراف دماوند کشف کرده است.
گویانیوز درباره این اقدام منافقین نوشت: سازمان مجاهدین خلق [منافقین] بار دیگر از فعالیتهای اتمی حکومت اسلامی سخن گفتند و به قول سخنگوی سازمان یک سایت جدید اتمی کشف و افشاء شد! از زمان بیل کلینتون موضوع پرونده هستهای حکومت اسلامی به عنوان هسته مرکزی اختلافات غرب و حکومت اسلامی شناخته شده است.
طبق این پروژه از همان زمان کلینتون؛ حکومت اسلامی همیشه و فقط یک سال تا رسیدن به بمب اتم فاصله داشته است. همیشه همه گزینهها از طرف غرب روی میز بوده است. «سازمان» هم در تازه نگه داشتن این بهانه همیشه بهترین همکاری را داشته است.
گویانیوز میافزاید: همانگونه که حکومت میگوید حتی اگر پرونده هستهای نبود، غرب یک ادعای دیگر پیدا میکرد و حرفهای خود را میزد! برنامه هستهای فقط یک بهانه است. نقش مجاهدین خلق از سالها پیش در رابطه با این پروژه نقشی تبلیغاتی و فرمایشی است. از همان سالهای پیش سازمان مشغول کشف و افشاء هستند حالا فکرش را بکنید که اگر همین فعالیت بشردوستانه را هم نداشته باشند آنوقت راندمان مبارزاتیشان چه میشود؟ احتمالا به شکلی خیلی «بشردوستانه» به خودش و نیروی خودش باید سیخ و سمبه بیشتر بزند و راندمان مبارزاتیاش هم میشود فقط کشف نفوذی اطلاعات!
گویانیوز با بیان اینکه «در تمام صحنههای تبلیغات غرب، سازمان تنها یک بازیگر ضعیف است که ادعاهای غرب را تحویل میگیرد و علیه ایران منتشر میکند، افزود: اینکه درباره سازمان گفته میشود وطنفروشی میکنند، باید دید اول چیزی برای فروش وجود دارد یا نه؟ فعلا تنها دارایی رئیس سازمان (رجوی) جان و سرنوشت 3هزار عضو اسیر سازمان در زندانهای لیبرتی و اشرف است که مسعودخان مشغول خرید و فروش و معامله با زندگی آنهاست» پس اول باید وطن را مشخص و تشریح کرد.
خلاقيت جالب احمدينژاد براي ماندن در پاستور!
روزنامه تهران امروز نوشت: در روزهاي پاياني دولت محمود احمدينژاد اقدامات عجيب و خلاف قاعده دولت هر روز شكل تازهاي به خود ميگيرد. در تازهترين اقدام به صورت چراغ خاموش و بيسر و صدا، معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياستجمهوري به بهانه بهرهمندي از تجربيات روساي جمهور سابق و پيگيري امور اجرايي مربوط به آن، اقدام به ايجاد تشكيلاتي جديد در ساختار نهاد رياستجمهوري با عنوان «دفتر رئيسجمهور سابق»! نموده است.
در اين ساختار جديد كه در تاريخ اول تير 92 و طي نامه شماره 6070/92/200 و با امضاي غلامحسين الهام به عنوان معاون توسعه مديريت انساني رئيسجمهور به بقايي معاون اجرايي و سرپرست نهاد رياستجمهوري براي اجرا ابلاغ شده است، شرح وظايف دفتر رئيسجمهور سابق و تشكيلات تفصيلي و ساختار دفتر رئيسجمهور سابق با 25 پست سازماني مشخص در نظر گرفته شده است.
در ابلاغیه غلامحسین الهام به عنوان معاون توسعه مدیریت انسانی رئیس جمهور به بقایی معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در خصوص تشکیل «دفتر رئیس جمهور سابق»! آمده است: با توجه به ضرورت بهره مندی از تجربیات ارزنده و موثر روسای جمهور سابق و به منظور پیگیری و ساماندهی امور اجرایی مربوط به آنان به پیوست شرح وظایف و تشکیلات تفصیلی«دفتر رییس جمهور سابق» به شرح زیر در ساختار نهاد ریاست جمهوری به شرح زیر موافقت و برای اجرا ابلاغ می گردد. شایان ذکر است این واحد سازمانی تابع تمامی ضوابط و مقررات اداری، مالی و استخدامی نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.
پدران معنوی منافقین برای راهاندازی حزب زیرپای عارف نشستهاند
به گزارش کیهان، هاشم صباغیان از اعضای گروهک نهضت آزادی میگوید با محمدرضا عارف دیدار دسته جمعی داشتهاند اما چون دسترسی به حسن روحانی ندارند از طریق عارف این پیغام را منتقل کردهاند که انتظاری از دولت جز حفظ منافع ملی ندارند.
وی که سابقه وزارت کشور در دولت موقت را در کارنامه خود دارد، به روزنامه زنجیرهای بهار گفته است: تاکنون هیچ یک از اعضای نهضت با حسن روحانی یا نزدیکان او دیدار رسمی نداشته است و خواستهای را از او یا دولتش مطرح نکردهاند. اما پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ما برای تشکر از اقدام آقای عارف به دیدار او رفتیم.
وی میافزاید: ما چون متوجه شدیم امکان دسترسی آقای عارف به حسن روحانی یا نزدیکان او زیاد است، از او خواستیم که از قول فعالان نهضت آزادی به آقای روحانی بگوید ما هیچ انتظاری از دولت آینده نداریم. تنها از او میخواهیم در جهت منافع ملی قدم بردارد.
ادعای نگرانی برای «منافع ملی و حفظ آن» در کنار این گفته صباغیان که «تندروهای هر دو جناح باید کنترل شوند»، در حالی است که اسناد خیانت وسیع گروهک نهضت آزادی پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره) لو رفت و طیف یاد شده ریشه بسیاری از تندرویها و تحرکات ضد انقلابی در کشور بودند به نحوی که حضرت امام، سازمان تروریستی منافقین را فرزندان معنوی سران گروهک نهضت آزادی معرفی کردند. امام خمینی همچنین درباره خیانتهای ممتد این گروه تصریح کردهاند که اگر آنها سرکار میماندند سیلی به اسلام و ایران میزدند که تا قرنها سر بلند نمیکرد.
صباغیان در پاسخ این سؤال که «اگر هاشمی رفسنجانی در صحنه انتخابات باقی میماند، نهضت آزادی چه رویکردی در پیش میگرفت؟» اظهار داشت: مهندس سحابی با وجود این که در سالهای سازندگی برای مدتی طولانی زندانی بود، در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری سال 84 از هاشمی رفسنجانی حمایت کرد. در این دوره هم، اگر صلاحیت هاشمی احراز میشد، نهضت آزادی به او رأی میداد. اگر هاشمی در انتخابات میماند، نهضت آزادی بین بد و بدتر، بد را انتخاب میکرد(!) اگر هاشمی رفسنجانی در انتخابات میماند و گزینه نهایی و واحد اصلاحطلبان و میانهروها میشد، اعضای نهضت آزادی در انتخابات شرکت میکردند و به او رأی میدادند.
وی درباره مشورتشان به عارف نیز گفت: «من و دیگر اعضای نهضت آزادی جزو گروهی هستیم که به آقای عارف پیشنهاد دادیم وارد کابینه نشود و پیگیر تأسیس حزبی اصلاحطلب باشد. چرا؟ اصلاحطلبانی دیگر هستند که میتوانند نامزد پست وزارت در کابینه یازدهم شوند و برای حل مشکلات کشور تلاش کنند. اما امروز اصلاحطلبی در کشور نیازمند مدیریت قوی است که بتواند دوباره این جناح را یکپارچه کند».
عضو نهضت آزادی میگوید خاتمی با روحیاتی که دارد نمیتواند به تنهایی اصلاحطلبان را هدایت کند و بهتر است عارف هم به او کمک کند چرا که ریسکپذیری خاتمی کم است.
در حالی که برخی اعضای گروهک نهضت آزادی در فتنه و آشوبگری سال 88 نقش داشتند و شماری از آنها بازداشت شدند، صباغیان گفته است: «اگر ما در آن سالها تندروهای جناح خودمان را کنترل میکردیم، طرف مقابل آنچنان واکنش نشان نمیداد که بخش اعظمی از نیروهای جناح ما برای مدتی طولانی از صحنه حذف شوند. در سال 88 آن قدر در تندروی افراط کردند که به برخورد قهرآمیز ختم شد.»
وی درباره دور شدن از خاتمی پس از یک دوره نزدیکی به وی میگوید: ارتباط با نهضت آزادی مشکلاتی را برای هر گروه یا جریانی به وجود میآورد. دولت اصلاحات نیز در شرایطی نبود که به واسطه نزدیکی با نهضت آزادی برای اصلاحات با مشکلات جدید مواجه شود. نزدیک شدن ما به هر گروهی در حال حاضر برای آن گروه هزینه در بر دارد. اعضای نهضت آزادی نمیخواهند این هزینه را به دولت یازدهم تحمیل کنند. این دولت به حد کفایت درگیری و مشکل دارد. روزهایی بود که بعضی از دوستان حتی از سلام و احوالپرسی با ما ابا داشتند. از آن زمان مدت زیادی نگذشته است و چیزی تغییر نکرده است.
وی این را هم گفته که «نهضت آزادی و ملی مذهبیها نمیتوانند با اصولگراها وارد تعامل شوند؛ زیرا هیچ محور مشترکی با آنها ندارند.»
یادآور میشود در اسناد لانه جاسوسی برخی اعضای نهضت آزادی به عنوان رابطین خوب و دوستان خوب آمریکا معرفی شدهاند و اینکه برخی از آنها تا دلتان بخواهد آمریکایی هستند!
"ماليات تنبيهي"در انتظار صادر كنندگان اردبيلی
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: براي صادر كنندگان ماليات تنبيهي هم به بازار آمد! به گزارش خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي در اردبيل، رئيس اطاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان اردبيل در مصاحبه با خبرنگاران ضمن اعلام اين خبر گفت چنين برخوردي در هيچ نقطه دنيا با صادر كنندگان و فعالان اقتصادي كه نوعي بيتوجهي به صادرات كشور است مشاهده نميشود. وي افزود: از دولت آينده انتظار ميرود جوايز صادراتي را كه سالهاست مورد غفلت قرار گرفته و به جاي آن مالياتهاي سنگين برقرار گرديده، احيا نمايد.
افتخار جدید کارگردان ورشکسته؛بوسه بر پای یک بهایی!
وطن امروز نوشت: محمد نوریزاد، فیلمساز ضدانقلاب و کارگردان ورشکسته که طی ماههای اخیر تنها به دنبال اقداماتی است که کمی مورد توجه قرار گیرد در سایت شخصی خود از «افتخار بوسیدن پای یک بهایی کوچک نوشته است!» به گزارش جهان، نوریزاد در ابتدای مطلب خود مدعی شده است: «امروز به دیدن یک خانواده کوچک بهایی رفتم.
کوچک از آن روی که از خانواده، یک مادربزرگ مانده است و یک نوه 4 ساله. «آرتین» یعنی همان پسرک 4 ساله بهایی را نشاندم بر یک صندلی و برپاهای کوچکش بوسه زدم. چشم در چشم او دوختم و با التماسی آمیخته به درد، از او خواستم که اگر میتواند به روی من شیعه آب دهان بیندازد و به صورتم سیلی بزند».
گلايه از کندي ساخت مصلاها در استانهاي مختلف کشور
بر اساس گزارش خراسان، بر اساس گزارش يک نهاد نظارتي که به درخواست يکي از مراکز فرهنگي کشور صورت گرفته، روند ساخت مصلاها در استانهاي مختلف کشور با سرعت و پيگيري مناسبي همراه نبوده و برخي از قراردادهاي منعقده در اين زمينه، پس از تعلل و اختلافات ميان کارفرما و پيمانکار وارد فاز شکايت و داوري شده و اين موضوع عملا کار ساخت را متوقف کرده است.
این عینک کیه؟
آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که زنگ پایان یکصد و یازدهمین جلسه علنی بهارستان در حالی به صدا درآمد که تبسمی بر چهره حاضرین صحن نشست. براساس این گزارش حجتالاسلام سیدمحمدحسن ابوترابیفرد که ریاست بخش پایانی این جلسه را بر عهده داشت، پس از به صدا درآوردن زنگ پایان گفت: «عینکی پیدا شده است، این عینک برای هر یک از نمایندگان هست آدرس دقیق بدهد تا عینک را به او بدهیم (خنده)» وی همچنین گفت: البته مژدگانی خواهیم گرفت! (خنده) این سخنان ابوترابیفرد باعث خنده حاضرین در صحن علنی شد.
با روحاني وارد گفتوگو شويد
به گزارش روزنامه تهران امروز، 29 مقام سابق آمريكا با ارسال نامهاي به اوباما از دولت آمريكا خواستند تا از فرصت انتخاب حسن روحاني براي گشودن دريچهاي به منظور تعامل دو و چند جانبه با ايران استفاده كند.به گزارش خبرگزاري فرانسه، در اين نامه با اشاره به اينكه انتخاب حسن روحاني به عنوان يك شخصيت ميانه رو فرصتي براي موفقيت رويكرد ديپلماسي براي حل و فصل موضوعات مورد اختلاف با ايران است، به دولت اوباما از هر گونه اقدام تحريك آميز در اين شرايط عليه ايران هشدار داده شده است.
اين نامه به امضاي مقامات سابق آمريكايي از جمله « توماس پيكرينگ» سفير سابق آمريكا در سازمان ملل،«آن ماري اسلاتر» دستيار ارشد وزارت خارجه در دوره هيلاري كلينتون و «لري ويكلسون» رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا در دوره وزارت كالين پاول رسيده است.اين 29 مقام آمريكايي به دولت اوباما توصيه كردهاند كه آماده باشد در ازاي امتياز دهي و بده بستان با ايران بر سر برنامه هسته اي، از تحريمها به عنوان ابزار چانهزني استفاده كند.
در اين نامه آمده است: ما قويا از گزينه مذاكرات دو يا چند جانبه با دولت حسن روحاني و اجتناب از اقدامات تحريك آميز در شرايط كنوني حمايت ميكنيم و معتقديم انجام اين قبيل اقدامات (تحريك آميز) موضع يك دولت ميانه رو را در ايران تخريب ميكند.اين نامه در شرايطي منتشر شده است كه بنيامين نتانياهو نخستوزير راستگراي اسرائيل روز گذشته در مصاحبه با شبكه « سي بياس» آمريكا با تكرار اتهامات هميشگي اسرائيل عليه برنامههاي هستهاي ايران از جامعه جهاني بهويژه كشورهاي غربي خواست تا به حسن روحاني دل خوش نكنند و فشارهاي تحريمي عليه ايران را افزايش داده و يك گزينه معتبر نظامي را براي حاكمان ايران ترسيم كنند.