به گزارش ویژه نامه ضیافت مشرق به نقل از شبستان، دکتر فاطمه کاسب اظهار کرد: افراد بر اثر الگوهای غذایی نامناسب در ماه رمضان دچار اضافه وزن می شوند.
وی افزود: مصرف بی رویه زولبیا و بامیه، غذاهای پرچرب و پرکالری که البته مواد مغذی آنها کم است می تواند باعث بروز چاقی و حتی عدم کنترل بدن افراد دارای دیابت نوع 2 شود.
وی یکی دیگر از دلایل افزایش وزن در این ماه را نخوردن سحری برشمرد و گفت: یکی از عادات بسیار بد بعضی از روزه داران حذف سحری است که علاوه بر ایجاد افت قند خون در طول روزهای بلند می تواند زمینه ساز افزایش وزن شود.
دکتر کاسب در توضیح این موضوع اظهار کرد: سلولهای عصبی از کربوهیدراتها انرژی می گیرد و با حذف سحری فرد برای خوردن مواد پرکالری حریص شده و در افطار پرخوری می کنند که می تواند منجر به افزایش وزن افراد در پایان ماه مبارک شود.
وی همچنین به روزه داران توصیه کرد در وعده سحری و افطار به اندازه کافی کالری دریافت کرده و در وعده سحری از خوردن عسل و خرما بپرهیزند و بیشتر از غذاهای دارای پروتئین بالا مثل نان که قند آن آرام آرام جذب می شود استفاده کنند.
همچنین استفاده از حبوبات، غلات و گوشت سفید در وعده سحری توصیه می شود.