به گزارش مشرق، پیش از انتخابات تلاش شد تا با رصد اخبار انتخاباتی رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسیزبان، مخاطبان را در جریان تحرکات رسانهای آنان قرار داده و طراحیها و خطوط رفتاری ضد انقلاب نمایان گردد؛ رجوع به رصد های قبلی بهروشنی نشان میدهد که چگونه خیلی برنامهریزیها و پیشبینیها و تحلیلهای مغرضانه دشمنان، در 24 خردادماه بهروشنی باطل شد.
از تلاش برای نشاندادن کاهش اعتماد مردم به نظام و زمینهسازی برای اتهام تقلب تا ادعای انتساب نامزدی خاص به رهبری و ادعای ناممکن بودن پیروزی جریان غیر اصولگرایی بخاطر دخالت نظام؛ البته همه و همه این اتهامات و برنامهها در 24 خرداد و با حماسه سیاسی ملت ایران نقش بر آب شد و به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، انتخابات 24 خردادماه " باطلالسحر بافتهها و گزافههای دشمنان و حسودان و طمعورزان شد".[1]
بررسی رفتار رسانههای ضدانقلاب و بیگانه فارسیزبان نشان داد که نباید رصد تحرکات آنها تنها محدود به ایام انتخابات باشد؛ از این رو به نظر میرسد آنانی که هنوز در شوک انتخابات و حماسه سیاسی ملت ایران و پیروزی حجتالاسلام روحانی هستند، به تازگی در صدد بازتعریف خود و برنامه ریزی برای آینده خویش هستند؛ در نتیجه ضرورت این امر احساس شد که رصد رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان، در روزهای پس از انتخابات و روزهای آتی نیز ادامه یابد.
مشرق در صدد است تا با رصد اخبار رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان در هر هفته، طی یک گزارش تحرکات مربوط به این رسانهها نسبت به نظام جمهوری اسلامی را به مخاطبان تقدیم کند.
مشرق در این شماره به بررسی تحرکات و برنامه های رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان در يکيدو هفته گذشته میپردازد:
- تلاش برای ایجاد دوگانگی میان رئیسجمهور منتخب با رهبر انقلاب
پیروزی حجتالاسلام حسن روحانی در انتخابات، شوک عجیبی را به رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان وارد کرد؛ این رسانهها که خود را برای پیروزی هر یک از نامزدهای اصولگرا آماده و خوراک تبلیغاتی – تخریبی مناسب را نیز پیش از انتخابات برای آن فراهم آورده بودند، به یکباره با پیروزی حسن روحانی در بهتی عجیب فرو رفتند؛ آنان ابتدا تلاش کردند تا پیروزی روحانی درانتخابات را به نفع خود مصادره کنند؛ که در این راه ناکام ماندند؛ بهترین واکنش را هم خود رئیس جمهور منتخب داشت و مانع از مصادره جناحی خود شد و گفت رئیسجمهور تمام مردم ایران است.
این روزها کم کم این رسانهها تلاش دارند تا از این شوک خارج شوند؛ از این رو سعی می کنند تا اهداف خاص خود را نسبت به رئیس جمهور جدید نیز پیگیری و اجرا نمایند؛ چرا که از همان ابتدا مشخص بود که مشکل این رسانهها، شخص رئیس جمهور نیست؛ بلکه نظام جمهوری اسلامی است و این دشمنیها ادامه خواهد داشت.
رادیو زمانه در مطلبی با تیتر فوق، در واقع آرزوهای خود برای وجود اختلاف میان رئیس جمهور منتخب و رهبری را بیان میکند
هماهنگی رئیس جمهور منتخب با رهبر انقلاب و مواضع روشن وی در نخستین کنفرانس خبری و سخنرانیها و مواضع پس از پیروزی، امری نبود که این رسانهها بتوانند ساده از کنار آن بگذرند؛ از این رو تلاش کردند تا کینه خود نسبت به این هماهنگی را نشان داده و آینده پر تنشی را آرزو کنند.
به نظر میرسد این آغاز طراحی رسانهای ضد انقلاب برای القای اختلاف و دوگانگی و تلاش برای ایجاد این امر میان رئیس جمهور منتخب و رهبر انقلاب است و در آینده شتاب بیشتری خواهد یافت.
- تخریب چهره رئیس جمهور منتخب
انتخاب حسن روحانی و مواضع اتخاذ شده وی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی و سخنرانی های پس از پیروزی، غربیها و دشمنان انقلاب را همچنان نسبت به تغییر سیاست های کلی در ایران – مخصوصا سیاست خارجی - ناامید ساخته است.
رسانههای ضد انقلاب و دشمنان نظام که در انتظار تغییر جدی در سیاست خارجی بودند، به تدریج دریافته اند که خبری از تغییر در سیاستهای کلی نظام نیست و اصول به همان روش قدیم ادامه خواهد یافت.
وزیر اطلاعات اسرائیل با توهین به منتخب ملت ایران، غربیها را از خوش بینی نسبت به او پرهیز داده است؛ دویچه وله مشتاقانه این اخبار را منعکس میکند
از این رو برخی سیاستمداران غربی و دشمنان نظام به موضع گیری خصمانه علیه رئیس جمهور منتخب پرداخته و با حقد و غضب توهینهایی به وی روا کرده اند. رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان نیز از این حرفها، اهداف خود را پیگیری کرده و به انعکاس این مواضع با شور و شوق پرداخته اند.
پرهيز از خوش بيني نسبت به رئيس جمهور منتخب ملت ايران، در لحن بسياري از سياستمداران و رسانههاي بيگانه و ضد انقلاب ديده ميشود.
- مطرح كردن دوباره نام ميرحسين براي فشار بر رئيس جمهور
يكي ديگر از اقدامات رسانههاي ضد انقلاب و بيگانه فارسي زبان در هفته گذشته، مطرح كردن دوباره نام ميرحسين موسوي و تلاش براي بر سر زبان انداختن اين فرد است؛ موسوي كه پس از فتنهگريهايش در سال 89، با تصميم شوراي عالي امنيت ملي در حصر خانگي به سر ميبرد، اين روزها برخي حاميان جنبش سبز را بر آن داشته كه براي چشم پوشي نظام از جرم وي، تلاشي وسيع را آغاز كنند.
جالب اينجاست كه اين اقدام توسط رسانههاي ضد انقلاب بيشتر مورد پيگيري قرار گرفته است و ساير رسانهها از اين رسانههاي وابسته به جنبش سبز به نقل خبر ميپردازند. انتخاب دكتر حسن روحاني باعث شده است كه عده اي به غلط اين توهم را در سر بپرورانند كه ميتوان با فشار رسانهاي گسترده زمينه آزادي موسوي و كروبي را فراهم آورد؛ آن هم در روزهايي كه بر همگان اثبات شد اتهام تقلب، دروغي بيش نبود.
پوشش دادن اخبار مربوط به موسوي و تلاش براي مطرح كردن گسترده نام موسوي در سطحي بسيار وسيع در سايت كلمه صورت گرفته است؛ در يك بررسي اجمالي متوجه ميشويم كه براي تاثير گذاري بر مخاطب از طريق پمپاژ گسترده خبر مربوط به موسوي بهره برده است؛ به گونه اي كه هر پنج تيتر نخست اين سايت، با خبر مربوط به موسوي ارتباط مستقيم داشت:
پمپاژ گسترده خبر درباره ميرحسين آن هم به صورت پنج تيتر از پنج تيتر، حاكي از تلاش اين رسانهها براي ايجاد فشار رسانهاي بر نظام و رئيس جمهور منتخب است
اين تلاشها در تمام سطوح صورت ميگيرد؛ خاتمي نيز در صدد تحريككردن رئيسجمهور فعلي كشور براي اقدام جهت آزادي موسوي است؛ خاتمي كه بر اين نظر است كه ميتوان كاري كرد تا اين فشارها از همين دولت و رئيس جمهور آغاز شود تا در دوره رياست جمهوري روحاني اين اتفاق قطعاً بيفتد.
خاتمي، آزادي
موسوي و كروبي توسط احمدينژاد را باقيات صالحات معرفي کرد
اين حجم از فشار تبليغاتي و رسانهاي براي رفع حصر از موسوي و كروبي نشان ميدهد كه اين رسانهها تمام تلاش خود را از همين ابتدا براي تحت تاثير قرار دادن رئيس جمهور بعدي كشور شروع كردهاند. هر چند كه اين خيالات نقش بر آب خواهد شد و رئيسجمهور منتخب بعدي نيز همان گونه که بارها تأکيد کرده است تابع قانون بوده و خواهد بود و طبق قانون با مجرمان برخورد خواهد كرد.