به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر احسن مامي رضوي در جلسه نظارت بر درمان که با حضور روساي بيمارستانهاي خصوصي تهران برگزار شد، اظهار داشت: افزايش حقالزحمه در بيمارستانهاي خصوصي در يکي دو سال گذشته جهش قابل ملاحظهاي داشته که بخش دولتي توان رقابت با آن را ندارد.
وي گفت: در کل کشور 20 درصد از خدمات بستري در بخش خصوصي است که اين ميزان در تهران بيشتر است و به 35 درصد هم ميرسد.
امامي رضوي افزود: در راستاي برنامه پنجم توسعه، يکي از مصوبات، تفکيک ارائه خدمات در بخش دولتي و خصوصي بوده است که براساس اين مصوبه افراد شاغل در بخش دولتي نميتوانند در بخش خصوصي کارکنند.
وي با اشاره به عدم رعايت تعرفهها توسط برخي از بيمارستانهاي خصوصي خاطرنشان کرد: حقالزحمه در برخي از بيمارستانها در داخل بيمارستان گرفته ميشود و بيشترين شک و شبهه در ذهن مردم از حقالزحمهاي است که پزشکان خارج از بيمارستان از بيماران دريافت ميکنند.
امامي رضوي افزود: درخواست کردهايم که مسئولين بيمارستاني تعرفههاي تعيين شده را به بيماران اعلام کنند و يا بر روي تابلوي اعلانات مرکز درماني نصب کنند تا بيماران از اين تعرفهها مطلع شوند.
وي اضافه کرد: دريافت حقالزحمه در خارج از بيمارستان بايد از طرق مسولين بيمارستان قطع شود که اين موضوع به صورت بخشنامه به دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور ابلاغ شده و در آينده نزديک اجرا ميشود. همچنين تيم نظارتي هم در اجراي اين بخشنامه حضور دارند.
معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اجراي قانون هدفمندي يارانهها گفت: تا آخر سال ميزان تعرفهها در بخش خصوصي مشخص است و افزايش پيدا نميکند و براي سال 90 تعرفه گذاري بخش خصوصي به دولت محول شده است و پيشبيني ميشود اجراي اين قانون بر افزايش تعرفهها تاثير داشته باشد.