کد خبر 2290
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۵

رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: مصرف بيشتر سبزي‌ها توليد سروتونين را در مغز افراد افزايش مي‌دهد و کمک مي‌کند تا بر استرس خود غلبه کنند.

به گزارش مشرق، پريسا ترابي در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: کربوهيدرات‌ها موجب آزاد شدن ماده سروتونين در مغز مي‌شود و موجب آرامش مي‌شود.

وي گفت: برنج، ماکاروني، سيب زميني، نان، ذرت بوداده و کلوچه‌‌هاي کم‌ کالري از غذاهاي حاوي کربوهيدرات هستند که توصيه مي‌شود براي رهايي از استرس مصرف شود و مصرف معادل يک ليوان ماکاروني يا برنج يا يک عدد سيب زميني در روز توصيه مي‌شود.

رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: استرس موجب ايجاد گرفتگي عضلاني و يبوست مي‌شود. در اين گونه موارد مواد فيبردار مصرف شود تا حرکات دستگاه گوارش تنظيم شده و روده‌ها به خوبي کار کنند.

ترابي گفت: در غذاي روزانه بايد حداقل 25 گرم فيبر وجود داشته باشد. ميوه‌ها، سبزي‌ها و غلات سبوس‌دار منابع بسيار خوب فيبر هستند. در وعده صبحانه بهتر است ميوه ميل شود و از غلات کامل و نان‌هاي سبوسدار مانند سنگک مصرف کنند.

وي اضافه کرد: توليد سروتونين در مغز با نوع تغذيه ارتباط مستقيم دارد. مصرف بيشتر سبزي‌ها توليد سروتونين را در مغز افراد افزايش مي‌دهد و به آنها کمک مي‌کند تا بر استرس خود غلبه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس