به گزارش سرویس فرهنگی مشرق، سیدجواد جعفری، دبیر جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) در برنامه گفتوگوی اخبار قرآنی شبکه قرآن و معارف سیما گفت: امسال وارد دهه دوم برگزاری جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) شدهایم، این دوره یازدهمین دوره جشنواره برگزار خواهد شد، همکاری خوبی با جامعهالمصطفی العالمیه، مدارس ایرانی خارج از کشور و ... داریم و برنامههای مقدماتی برگزاری این جشنواره با پایان یافتن دهمین جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) آغاز شده است.
دبیر جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) با اشاره به ایجاد بنیاد بینالمللی فرهنگی، هنری امام رضا(ع) در سفر چهارم دولت به استان خراسان رضوی، ادامه داد: با راهاندازی این بنیاد، فعالیتهای فرهنگی، هنری در حوزه رضوی ساز و کار مشخصی پیدا کرده و از آن زمان به بعد نیز جشنواره امام رضا(ع) زیر نظر بنیاد بینالمللی فرهنگی، هنری امام رضا(ع) قرار گرفت. جشنوارههای مختلف فرهنگی و هنری زمانی که برگزار میشوند، متمرکز در یک استان هستند، اما یکی از اتفاقات نادری که در جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) رخ داده، این است که این جشنواره متمرکز در یک استان نبوده و هر یک از استانها میزبان یک تا سه جشنواره فرهنگی هنری بوده و جشنوارههای فرهنگی، هنری را به صورت ملی و بینالمللی برگزار میکنند.
وی در ادامه سخنان خود افزود: 31 استان میزبان برنامههای جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) هستند، در یازدهمین جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) 100 برنامه در 85 موضوع برگزار میشود و در مجموع 500 داور در سراسر کشور داوری این جشنوارهها را بر عهده خواهند داشت. واگذاری جشنوارههای مختلف به استانها بر اساس فرهنگ بومی و شرایط و توانمندی هر استان انجام میشود و نوع جشنوارهای که در هر استان برگزار میشود، مصوب شورای فرهنگ عمومی است.
جعفری با بیان اینکه روند ارسال آثار به یازدهمین جشنواره بینالمللی فرهنگی، هنری امام رضا(ع) تا اول شهریور ادامه دارد، عنوان کرد: از علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره و ارسال آثار به بخشهای مختلف درخواست داریم تا هر چه زودتر آثار خود را به دبیرخانهها ارسال کنند تا در روزهای پایانی با حجم زیادی از آثار روبهرو نشویم و آثار ارسالی در شرایط بهتری مورد داوری و ارزیابی قرار گیرد.
دبیر جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) به تألیف دانشنامه امام رضا(ع) در قم اشاره کرد و در پایان سخنان خود اضافه کرد: دانشنامه امام رضا(ع) که کار تألیف آن به تازگی در قم آغاز شده قرار است که ظرف مدت پنج سال آماده شود و البته نخستین جلد این دانشنامه هماکنون آماده بوده و مردادماه رونمایی خواهد شد.