واکنش تند بهارستان به ادعای رجعت احمدی‌نژاد، نتيجه انتخابات از نظر عبدي، واكنش پسر هاشمي به‌شايعه تغيير دانشجو، نتانياهو: فريب ظاهر اعتدال‌گراي روحاني را نخوريد! از جمله مطالب و خبرهای ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور به آنها پرداخته اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

* * *

آقاي الهام! از شما بعيد بود!

بر اساس گزارش روزنامه کیهان، اظهارات سخيف آقاي دکتر الهام در گردهمايي سوم تير که به منظور تجليل از خدمات رئيس جمهور برپا شده بود، با حيرت آميخته به تأسف در عرصه‌هاي سياسي و فرهنگي کشور روبرو شد و برخي از حاضران در جلسه ياد شده نيز که اظهارات وي را دور از انتظار تلقي مي‌کردند از اينکه دکتر الهام با اين سخنان سخيف، شخصيت و سابقه اسلامي- انقلابي خود را تخريب کرده است، ابراز تأسف مي‌کردند.

سخنگوي دولت در بخشي از اظهارات غلوآميز خود در تجليل از آقاي دکتر احمدي‌نژاد گفت؛ «احمدي‌نژاد توانست در جامعه جهاني مهدويت را معرفي کند» و در ادامه گفت «متأسفانه برخي‌ها توجه به دولت امام زمان(عج) را خرافه تعبير کردند و تمام تلاش احمدي‌نژاد در مسير استقرار حکومت علوي را تنها به يک بشقاب خالي محدود کردند و افزود؛ «انشاءالله با ظهور حضرت امام زمان(عج) احمدي‌نژاد نيز رجعتي دوباره خواهد داشت و در آن زمان به دنبال استقرار اسلام ناب خواهد بود».

درباره اين اظهارات سخيف و غلو‌آميز گفتني است؛ الف: سخنگوي دولت در حالي از تلاش آقاي رئيس جمهور براي استقرار اسلام ناب سخن مي‌گويد که آقاي مشايي- يعني کسي که آقاي احمدي‌نژاد ايشان را، نسخه ديگري از شخصيت سياسي و عقيدتي خود مي‌داند- به صراحت تأکيد دارد که «دوران اسلام‌گرايي به پايان رسيده است(!) معنايش اين نيست که اسلامگرايي وجود ندارد يا رو به نضج نيست، نه، اسلام هست اما دوره‌اش به پايان رسيده است. اکنون دوره اسب‌سواري تمام شده،‌ اما اسب هست و سوارش هم هست... روند تحولات بشر اين نيست که بشريت مسلمان بشود تا به حقانيت برسد.»!


تحلیل روزنامه رسالت از شکست اصولگرایان در انتخابات 92

روزنامه رسالت در سرمقاله خود نوشت:  مشکلاتی که در پیش پای اصولگرایان برای استمرار وحدت و همگرایی بود با راهبرد نقد درون گفتمانی مدیریت می‌شد اما این مدیریت در دو سال پایانی دولت آقای احمدی‌نژاد کارا‌یی خود را از دست داد. لذا مرجعیت فکری و سیاسی در اصولگرایان همزمان پایگاه خود را در میان "مردم” ضعیف کرد و در انتخابات اخیر هم نفوذش را در میان "نخبگان” مطرح از دست داد، لذا آن شد که دیدیم.

رقیب و حریف ما پیش از آنکه توفیق خود را مدیون برنامه‌ریزی و طراحی شعارهای کلیدی خود بداند، مدیون تفرقه و تشتت بین اصولگرایان می‌داند. آنها زلف ما را آشفته و در هم دیدند و با همین آشفتگی و سیاهی، سپیدی پیروزی خود را رقم زدند. بگذریم از اینکه حریف از مهندسی عمیق کردن شکاف‌ها بین اصولگرایان غافل نبود.

برخی از ما هم به جای آنکه پاسدار ارزش‌ها باشند به پاسداری از خود پرداختند. گذشته‌ها گذشته است. باید به آینده فکر کنیم. باید دید آیا روند واگرایی بین اصولگرایان پس از انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری ادامه خواهد یافت و این عدم توفیق عبرتی برای توقف فرآ‌یند واگرایی پدید نمی‌آورد؟

راه توفیق ما؛ برون رفت از فکر تفرقه در حوزه سیاست است. شرط تحقق آن هم برون‌رفت تک تک عناصر کلیدی در رهبری اصولگرایان از این مهلکه در معنا و سیر و سلوک روحی و اخلاقی است. کسی که از خود عبور کردن را تمرین نکند، نمی‌تواند در فرآیند همگرایی و اجماع نقش‌آفرین باشد. از هم اکنون باید یک تئوری برای همگرایی اصولگرایان و برگشت از فرآیند واگرایی نوشت و بر آن اساس ساز و کار حقوقی آن را طراحی کرد. اگر امروز این کار را نکنیم فردا خیلی دیر است.

واکنش تند بهارستان به ادعای رجعت احمدی‌نژاد

روزنامه شرق  نوشت:  احمدی‌نژاد در واپسین روزهای حضور در قدرت هم حاشیه‌ساز است، هم او و هم سخنگوی دولتش غلامحسین الهام. حالا نمایندگان اصولگرای بهارستان، برای پاسخ به دولتی که یک روز مطلوب همه آنها بوده، به میدان آمده‌اند. سخنان الهام درباره بازگشت احمدی‌نژاد با منجی موعود، انبوهی از انتقادها را به‌دنبال داشت.

الهام در سخنانی تعجب‌برانگیز گفته «احمدی‌نژاد در زمان ظهور امام‌زمان (عج) با رجعتی دوباره بازخواهد گشت.» این جمله سخنگوی دولت؛ جمله پرحاشیه دیگری از رییس دولت را به ذهن متبادر می‌کند، اظهارنظر احمدی‌نژاد پس از مرگ چاوز که تاکید کرد: «چاوز با حضرت مسیح بازخواهد گشت.» اما سخنگوی دولت توجیه خود را دارد و معتقد است که برخی رسانه‌ها با ذهنیت قبلی نسبت به کلمه «رجعت» و قرینه‌سازی برای آن در زمینه مهدویت، نسبت به تحریف معنایی این سخنان اقدام کرده‌اند. در همین زمینه منصور حقیقت‌پور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید دارد: «آقای احمدی‌نژاد باید در دادگاه حاضر شود، آن هم به‌خاطر  ظلمی که به مردم و حزب‌اللهی‌ها روا داشته، چراکه اگر قرار باشد امثال آقای چاوز و احمدی‌نژاد همراه با امام‌زمان (عج) بیایند، که باید در آن دوره نیز منتظر فجایعی مثل اختلاس سه‌هزار‌میلیاردی باشیم. آقای الهام نیز حرف بیجایی زده و از اساس در جایگاهی نیست که بخواهد درخصوص یاران حضرت ولی‌عصر (عج) اظهارنظر کند.»

نتيجه انتخابات از نظر عبدي

به گزارش روزنامه تهران امروز، عباس عبدي فعال سياسي اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با فرارو گفت: «كشوري كه نتواند روي اين مسئله روشن كه پيروز انتخابات چه گروهي است، به تفاهم برسد قرار است روي چه مسئله‌اي به تفاهم برسد؟! براي رسيدن به اين پاسخ مي‌توان مواضع طرفين در قبل از انتخابات را مطالعه كرد تا متوجه شد هر جريان به سمت كدام نامزد گرايش داشت.»وي ادامه داد: «اما به نظر من اين سوال كه كدام جريان در انتخابات پيروز شد در درجه دوم اهميت است.

به اين دليل كه اصلاح‌طلبان نامزد خاص خود را در انتخابات نداشتند كه حالا به آن معناي موردنظر بتوان گفت پيروز شدند يا شكست خوردند.»وي افزود: «انگار كه مثلا مسابقه‌اي جهاني برگزار شود و به هر دليل اجازه حضور به تيم يك كشور را ندهند. بنابراين وقتي در مسابقات حضور ندارد نمي‌تواند مسابقه دهد كه بعد گفته شود پيروز شده يا شكست خورده است. اما اگر اجازه حضور مي‌دادند آن وقت معلوم مي‌شد كه چه كسي شكست خورده و چه كسي پيروز شده است.»

 عبدي درباره اين ادعاي اصولگرايان كه مي‌گويند اصلاح‌طلبان چون از امكان راي آوري عارف نااميد بودند از آقاي روحاني حمايت كردند گفت: «اين سخن حرف بي‌ربطي است و كسي به قضيه اينطور نگاه نمي‌كند و اگر مي‌خواستند كاري كنند كه آقاي عارف راي بياورد براي آنها كار سختي نبود؛ ولي شايد چنين فرآيندي به نفع انتخابات نبود.» اين فعال سياسي اصلاح‌طلب اظهار كرد: «به نظرم اصلا مهم نيست كدام جريان در انتخابات پيروز شده؛ مهم اين است كه فعلا آقاي روحاني انتخاب شده است.

فايننشال تايمز: روحاني قرار نيست سانتريفيوژها را خاموش کند

يک روزنامه انگليسي در تحليل انتخابات رياست جمهوري ايران نوشت: هيچ‌کس تصور نمي‌کند تغيير رئيس‌جمهور در ايران به معناي تغيير کلي ساختار است.

به گزارش روزنامه کیهان، فايننشال تايمز مي‌نويسد: عجيب‌ترين نکته در مورد انتخاب روحاني اين بود که آراي وي نزديک 50 درصد بود و حاکميت مي‌توانست اين آرا را تغيير دهد(!!) هيچ کس تصور نمي‌کند تغيير رئيس‌جمهوري در ايران به معناي تغيير کلي ساختار است. قرار نيست روحاني به عنوان نشان دادن‌ حسن نيت به غرب سانتريفيوژها را خاموش کند. وي پيش از اين در اين مورد صحبت کرده و ديپلمات‌هايي که با وي در زماني که مذاکره‌کننده ارشد هسته‌اي ايران بوده است مي‌گويند بيش از اينکه ميانه‌رو باشد عملگرا است.

اين روزنامه خاطرنشان مي‌کند: رئيس‌جمهوري جديد ايران مي‌خواهد تحريم‌ها را مهار کند اما او نيز يک روحاني است که با ايدئولوژي انقلابي سال 1357 عجين شده است.

فايننشال تايمز با اشاره به اينکه تعيين سياست‌هاي کلي جمهوري اسلامي بر عهده رهبري است، مي‌نويسد: وظيفه اوباما اين است که همه راه‌هاي ديپلماتيک را به کار گيرد. در عين حال بايد توجه داشت حسن روحاني چه عملگرا باشد و چه نباشد، ايراني‌ها تسليم آمريکا نمي‌شوند.

همزمان کريستين کاريل (پژوهشگر ارشد مؤسسه لگاتوم و دبير نشريه فارين پاليسي) در اين نشريه آمريکايي نوشت: ايران قادر به انجام تغييرات و اصلاحاتي که ما مي‌خواهيم نيست. اکنون يک ميانه‌رو برنده انتخابات شده است. ميانه‌رويي که خود را مدافع بلندپروازي‌هاي هسته‌اي ايران مي‌داند.

زمان صدور حکم قضات کهریزک

روزنامه وطن امروز نوشت: سیامک مدیرخراسانی در حاشیه همایش سراسری هفته قوه قضائیه در جمع خبرنگاران درباره اخبار منتشر شده درباره حکم سعید مرتضوی مبنی بر ۱۵ سال حبس و 5 سال انفصال از خدمات دولتی، اظهار کرد: این حکم را نه تایید و نه تکذیب می‌کنم. به گزارش ایسنا، سیامک مدیر خراسانی در حاشیه همایش سراسری هفته قوه قضائیه در جمع خبرنگاران درباره اخبار منتشر شده درباره حکم سعید مرتضوی مبنی بر ۱۵ سال حبس و 5 سال انفصال از خدمات دولتی، اظهار کرد: این حکم را نه تایید و نه تکذیب می‌کنم.

وی درباره پرونده بیمه ایران نیز خاطرنشان کرد: پرونده بیمه ایران هنوز از دادسرا بازنگشته و تصمیمی درباره آن گرفته نشده است.
رئیس شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران خاطرنشان کرد: احتمال دارد تا آخر هفته قوه قضائیه حکم پرونده قضات کهریزک را صادر کند.

پنتاگون به دنبال مقالات دوران دانشجویی روحانی

بر اساس گزارش روزنامه وطن امروز، وزارت دفاع آمریکا درصدد دسترسی به مقالات دانشجویی رئیس‌جمهور منتخب ایران در دانشگاه اسکاتلند است.به گزارش فارس، پایگاه خبری «اسکاتلند هرالد» نوشت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) درصدد دسترسی به مقالات دانشگاهی رئیس‌جمهور جدید ایران است که در دانشگاه اسکاتلند تحصیل کرده است.بر اساس این خبر، چند روز بعد از پیروزی حجت‌الاسلام «حسن روحانی» در انتخابات ریاست جمهوری 14 ژوئن در ایران بود که مقامات وزارت دفاع آمریکا با دانشگاه «گلاسکو» در اسکاتلند تماس گرفتند و دسترسی به مقالات دانشجویی رئیس‌جمهور منتخب ایران را خواستار شدند. حجت‌الاسلام روحانی 65 ساله در دهه 1990 میلادی در دانشگاه گلاسکو تحصیل و مدارک کارشناسی ارشد و دکترا را از دپارتمان حقوق این دانشگاه دریافت کرده است.

واکنش به قطع تماس تصویری رایتل

بر اساس گزارش روزنامه آرمان روابط عمومی، شنیده شد که عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید: قطع امکان مکالمه تصویری رایتل منطقی نیست و باید امکان استفاده از خدمات نسل سوم تلفن همراه به‌طور کامل برای مردم فراهم باشد. بهروز نعمتی با اشاره به قطع تماس‌های تصویری رایتل و سردرگمی مشترکان آن اظهار کرد: هم‌اکنون تکنولوژی در دنیا با سرعت بالایی به روز می‌شود و باید شرایط به‌گونه‌ای فراهم شود که از این موضوع عقب نمانیم.

وی ادامه داد: با توجه به ارتقای سطح تکنولوژی در جهان باید به نحوی حرکت کنیم که از همه امکانات استفاده کنیم و نباید فضا را برای سوءاستفاده فراهم کنیم. نعمتی تاکید کرد: هم‌اکنون رایتل به عنوان ارائه‌دهنده خدمات نسل سوم تلفن همراه یکی از تکنولوژی‌های روز به‌شمار می‌رود و اگر نتوانیم از این تکنولوژی که برای کشور مهیا شده است، استفاده کنیم دیگران از این خلأ ایجادشده به سود خود استفاده خواهند کرد و از این فرصت سوءاستفاده می‌کنند.


دستور خريد آب خليج فارس پيش از افتتاح پروژه

خراسان در قسمت اخبار ویژه های خود نوشت: بر اساس بررسي هاي يک نهاد نظارتي، در حالي که هنوز زمان زيادي تا پايان پروژه انتقال آب خليج فارس به مرکز ايران باقي‌مانده، يک مسئول ارشد اجرايي در ابلاغيه اي به وزارت نيرو و تعدادي از استانداران و وزرا، مقرر کرده دستگاههاي مربوطه نسبت به تضمين خريد آب انتقالي از خليج فارس به استانهاي مرکزي کشور که با سرمايه گذاري بخش خصوصي در حال انجام است، با رعايت مقررات مربوطه در اين زمينه، اقدام کنند.

طلایی چرا رفت بیرون؟

آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که دفتر مرتضی طلایی درباره حضور او در مراسمی تحت عنوان «تقدیر از عارف و حمایت از روحانی» اعلام کرد: دعوت رسمی از آقای مرتضی طلایی به مراسم هتل اسپیناس تحت عنوان شرکت در «مراسم تجلیل آذری‌زبان‌های تهران از منتخبین شورای اسلامی شهر» صورت گرفته بود و آقای طلایی پس از حضور در محل برگزاری مراسم و با توجه به اینکه ماهیت و هدف برگزاری این مراسم موضوعی دیگر و مغایر با دعوت اولیه بود، اقدام به ترک محل برگزاری مراسم می‌نماید. شایان ذکر است، عضو شورای اسلامی شهر تهران حین ترک کردن مراسم به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ گفته و دلیل ترک این مراسم را نیز بر مبنای توضیحات بالا ارائه می‌کند.

پاسخ دولت به انتقادات از اظهارات الهام

روزنامه اعتماد در مورد جوابیه دولت در خصوص اظهارات الهام نوشت: انتشار انتقاداتي از سخنان اخير غلامحسين الهام از سوي دولت بي‌پاسخ نماند و روز گذشته پايگاه اطلاع‌رساني دولت با انتشار اطلاعيه‌يي سعي كرد اظهارات سخنگوي دولت در مراسم روز دوشنبه را توجيه كند. به گزارش «اعتماد» در بخشي از اين اطلاعيه آمده است: «منظور و مراد دكتر الهام از كلمه رجعت به آقاي دكتراحمدي‌نژاد و آرزوي بازگشت وي در آينده نزديك در عرصه سياسي و اداره دولت بازمي‌گردد، از اين رو كلمه «رجعتي ديگر» از سوي سخنگوي دولت به كار رفته است.» در خاتمه اين اطلاعيه به همه منتقداني كه به سرزنش اظهارات الهام پرداخته‌اند توصيه شده كه «دعاي عهد» را پيوسته بخوانند و فرازهاي اين دعا را براي خود و ديگران آرزو كنند.

بيان اظهارنظرهاي غيرمتعارف درباره مسائل ديني و بعد توجيه آن اظهارنظرها در طول سال‌هاي گذشته به رويه‌يي براي دولت تبديل شده است. در هشت سال گذشته هر از گاهي سخناني درباره برخي مباحث ديني توسط اسفنديار رحيم‌مشايي، محمود احمدي‌نژاد، غلامحسين الهام، محمدرضا رحيمي، علي‌اكبر جوانفكر و... مطرح مي‌شد كه از سوي چهره‌هاي مذهبي و سياسي مورد انتقاد شديد قرار مي‌گرفت و معمولا در همه اين موارد هم بعد از انتشار انتقادات مقام‌هاي دولتي فوق‌الذكر به ارائه توضيحات و توجيهاتي مي‌پرداختند كه بنا بر شواهدي كه وجود دارد هيچ‌گاه نتوانستند منتقدان خود را قانع بر صحت و درستي مواضع شان كنند.

واقعيت اين است كه محمود احمدي‌نژاد و چهره‌هاي نزديك به او افرادي بودند كه در دينداري و دين‌مداري ادعاهاي بزرگي داشته و دارند اما به نظر مي‌رسد قرائتي كه آنها از دين دارند و آن را ترويج مي‌كنند انطباق چنداني با قرائت رسمي كه توسط حوزه‌هاي علميه و مراجع تقليد تبيين و ترويج مي‌شود، ندارد. مروري بر برخي سخنان احمدي‌نژاد و دولتمردان او نظير موضع آنها درباره حجاب، بيداري انساني، مكتب ايران، كوروش و بسيجي بودن او، امام زمان و مساله رجعت، زمان ظهور، مديريت كشور توسط امام زمان، نسبت دادن پرداخت يارانه‌هاي نقدي به اينكه «پول امام زمان است» و... نيز مي‌توانند شواهدي براي اين مدعا باشند.


رفتار عجیب یک راننده با جریمه‎هایش

آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که راننده‌ای که قصد دارد بیشترین برگه‌های جریمه را دریافت کند و صاحب کلکسیونی از آنها شود به‌دلیل چسباندن برگه‌های جریمه به شیشه‌های اطراف خودرویش دوباره جریمه شد. همشهری آنلاین نوشت؛ این جوان عربستانی که خودرویش نیز به همین دلیل توقیف شد پیش از این به محض دریافت جریمه‌ جدید آن را در کنار صد‌ها برگه دیگر روی شیشه خودرو می‌چسباند.

مأمور پلیسی که این خودرو را توقیف کرده در اینباره می‌گوید: امسال این دومین خودروی شگفت‌انگیزی است که دیده‌ام. سال پیش راننده‌ای شیشه‌های خودرویش را با اسکناس تزیین کرده بود، به‌طوری‌که دید راننده کاهش پیدا می‌کرد و به همین دلیل نیز جریمه شد.

آلمان برای پذیرش 100 عضو منافقین آماده است!

روزنامه وطن امروز نوشت: نماینده ویژه سازمان ملل متحد در عراق از آمادگی آلمان برای پذیرش 100 تن از عناصر گروهک تروریستی منافقین خبر داد.به گزارش براثا، مارتین کوبلر نماینده ویژه سازمان ملل متحد در عراق اعلام کرد دولت آلمان آمادگی دارد 100 تن از اعضای گروهک تروریستی منافقین را اسکان دهد. وی همچنین از اسکان 27 تن از اعضای منافقین در آلبانی طی هفته جاری استقبال کرد. کوبلر با اشاره به حمله اخیر به پایگاه لیبرتی محل اسکان موقت گروهک منافقین در عراق اعلام کرد این حمله بیانگر اهمیت اسکان فوری منافقین در کشورهای دیگر است.

 وی در ادامه از دیگر کشورها خواست همچون آلبانی و آلمان موافقت خود را با پذیرش منافقین و اسکان آنها اعلام کنند. گفتنی است کمیساریای عالی امور آوارگان سازمان ملل متحد گروهک منافقین را آوارگانی می‌داند که خواستار پناهندگی هستند و باید برای حمایت از آنها و حفظ امنیتشان اقدامات اساسی صورت گیرد.

گروهک تروریستی منافقین جنایات بیشماری را علیه ملت ایران و عراق مرتکب شده است و باوجود درخواست سازمان ملل متحد برای اعطای پناهندگی به این افراد به جز آلمان و آلبانی تاکنون هیچ کشوری آمادگی خود را برای پذیرش این افراد اعلام نکرده است.

پيشنهاد يک مسئول براي تشکيل شوراي هماهنگي بسيج ملي

روزنامه خراسان در قسمت اخبار ویژه های خود نوشت: در حالي که بر اساس بند"د" ماده 201 قانون برنامه پنجم توسعه، دولت موظف است شرايط ارتقاء حضور و سهم نيروهاي مردمي در استقرار امنيت و دفاع از کشور را فراهم کند، يک مسئول دولتي در نامه اي به مديران ارشد اجرايي پيشنهاد کرده نهادي با نام «شوراي هماهنگي بسيج ملي» ذيل شوراي عالي امنيت کشور تاسيس و شوراهاي فرعي آن نيز در استانها و شهرستان هاي کشور ايجاد شود که اين موضوع فعلا به دليل مخالفت کارشناسان، در دستور کار قرار نگرفته است.

توضيحات دفتر سخنگوي دولت درباره رجعت احمدي نژاد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: پس از چاپ اظهارات غلامحسين الهام درباره رجعت احمدي نژاد هنگام ظهور امام زمان عليه السلام در رسانه‌ها، دفتر سخنگوي دولت درباره اين مطلب توضيحاتي داده است كه بهتر است خود خوانندگان درباره آن قضاوت كنند. در اين توضيح آمده است: "برخي رسانه‌ها بدون توجه دقيق به معنا و محتواي سخنان دكتر الهام، با ذهنيت قبلي نسبت به كلمه "رجعت" و قرينه‌سازي براي آن در زمينه مهدويت، نسبت به تحريف معنايي اين سخنان اقدام كرده‌اند درحالي كه منظور و مراد دكتر الهام از كلمه رجعت به آقاي دكتر احمدي نژاد و آرزوي بازگشت وي در آينده نزديك به عرصه سياسي و اداره دولت باز مي‌گردد.

" جمله‌اي كه خبرگزاري فارس از غلامحسين الهام نقل كرد و اكنون دفتر وي درصدد توجيه آن برآمده اين بود: "انشاءالله با ظهور امام زمان(عج) احمدي نژاد نيز رجعتي دوباره خواهد داشت و در آن زمان به دنبال استقرار اسلام ناب خواهد بود."

جان كري برای رفع نگرانی های هسته ای کشورش از ایران  دست به دامان هند شد

بر اساس گزارش روزنامه جمهوری اسلامی، جان كري، وزير خارجه آمريكا در ديدار با همتاي هندي خود، از ايران خواسته از فرصت پديد آمده پس از انتخابات رياست جمهوري، براي رفع نگراني‌‌ها پيرامون برنامه هسته‌ايش بهره گيرد. به گزارش تابناك، به نوشته "ديلي استار" لبنان، وي گفته در ديدار با سلمان خورشيد، وزير خارجه هند، دو طرف به ارزيابي تحولات مربوط به روابط با ايران پرداخته‌اند. كري همچنين از وزير خارجه هند خواسته با توجه به روابط خوب اين كشور با ايران، از مقامات ايراني درخواست كند، در زمينه هسته‌اي نسبت به رفع نگراني‌‌ها اقدام كنند. وي اظهار داشته ايران نبايد نسبت به تعهد آمريكا و جامعه جهاني دچار سوءتحليل شود.

نتانياهو: فريب ظاهر اعتدال‌گراي روحاني را نخوريد!

مدير موسسه واشنگتن در امور خاورميانه گفت منتخب جديد مردم ايران، از افراد درون حاکميت است و بايد فشارها بر ايران را تا زمان عقب‌نشيني ادامه داد.

بر اساس گزارش روزنامه کیهان، مايکل سينگ در واشنگتن پست نوشت: تمرکز آمريکا بايد روي اقدامات ايران باشد و نه اشخاص. برخي مي‌گويند روحاني اصلاح‌طلب است و برخي مي‌گويند نيست. دولت اوباما نمي‌تواند اين احتمال را رد کند که فشار بين‌المللي بر ايران در نهايت نوعي از تغيير را که به دنبالش بوده به وجود آورده است؛‌ اما همچنين نمي‌تواند خطر کند و فشارهايي را که با زحمت زياد عليه ايران تجميع کرده است صرفا به دليل اميدواري و گمانه‌زني تخفيف دهد.

سينگ نوشت با توجه به سخنان و مواضع گذشته روحاني، مي‌دانيم که او نه تنها يک اصلاح‌طلب نيست بلکه از افراد درون نظام است که نقش مهمي در پيشبرد برنامه هسته‌اي، فعاليت‌هاي منطقه‌اي و حتي سرکوب داخلي ايران داشته است. او تا حدي که عملگرايي و ترجيح ديپلماسي از خود نشان داده است، با هدف خدمت به هدف‌هاي رژيم بوده نه در تلاش براي تغيير آنها. با اين حال، اين مساله را نيز نمي‌توان منتفي دانست که روحاني ممکن است با توجه به مشکلات شديد اقتصادي ايران به اين نتيجه رسيده باشد که اکنون تغيير ضروري است.

نقش روساي جمهور پيشين در روي كارآمدن رئيس‌جمهور منتخب

به گزارش روزنامه تهران امروز، امير محبيان در خصوص نقش هاشمي و خاتمي در موفقيت روحاني گفت:آيت‌الله هاشمي با توجه به جايگاهي كه در اذهان عمومي از آن برخوردار است، به واسطه ثبت‌نام به عنوان كانديدا و همچنين بعد از آن، عدم احراز صلاحيت براي حضور در انتخابات رياست‌جمهوري ميزان مشخصي راي در جامعه را به سمت خود جلب كرد و پس از آن موج به وجود آمده را به نفع حسن روحاني به كار گرفت و اين ظرفيت را به او انتقال داد.به گزارش‌عصر، ايران وي افزود:سيدمحمد خاتمي هم با حمايت از روحاني و هموار كردن راهش، نقش ارزشمندي در وحدت جريان مذكور ايفاكرد. آن هم در شرايطي كه تندروهاي اصلاحات مخالفت شديدي با درخواست او از عارف براي كناره‌گيري داشتند.

واكنش پسر هاشمي به‌شايعه تغيير دانشجو

روزنامه تهران امروز نوشت: ياسر هاشمي‌رفسنجاني در گفت‌وگو با مهر درباره برخي شائبه‌ها در خصوص خداحافظي فرهاد دانشجو از صندلي رياست دانشگاه آزاد بعد از مستقر شدن دولت يازدهم، گفت: تغييرات مديريتي در دانشگاه آزاد در اختيار هيات امناي دانشگاه آزاد است و در واقع هيات مذكور است كه براي تغيير مديريت تصميم مي‌گيرد.

وي ادامه داد: من فعلا چنين دستور كاري در هيات امناي دانشگاه آزاد نديدم.وي همچنين درباره اين شائبه كه ممكن است با ورود حسن روحاني به راس شوراي عالي انقلاب فرهنگي تغييراتي در اساسنامه اين دانشگاه ايجاد كند يا تصميمات ديگري اتخاذ شود تا در بدنه مديريتي اين دانشگاه تغييراتي به‌وجود آيد، تاكيد كرد: تمام اين تغييرات طي يك فرآيند بايد صورت گيرد و بايد ديد آيا اتفاقي مي‌افتد يا نه.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    فریب حرف های نتانیاهو را نخورید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس