هم زمان با سفر سران صهيونيست به اردن و مصر، ابعادي از طرح شوم رژيم صهيونيستي براي تغيير چهره منطقه فاش شد.

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه خبري سوري وطن، يکي از مقامات ارشد سابق رژيم صهيونيستي که اين روزها به مطالعه و بررسي استراتژي‌هاي مختلف فراروي اين رژيم روي آورده است، در طرحي موضوع راهکارهاي منطقه‌اي براي تشکيل دو دولت براي دو ملت را بررسي کرده است.
"گيورا آيلند" در يادداشتي که از سوي مرکز مطالعاتي "بگين- سادات" منتشر کرده، در اين زمينه نوشته که راهکار تشکيل دو دولت براي دو ملت که اين روزها زياد از آن سخن گفته مي‌شود، بر اساس واقعيت‌هاي موجود در سرزمين‌هاي اشغالي و فلسطين قابل اجرا نيست.
وي در عين حال سعي کرد تا با صدور مشکل رژيم صهيونيستي به کشورهاي همسايه راهکارهاي جديدي را براي اين موضوع پيدا کند، بر اساس راهکار پيشنهادي وي اردن و مصر مي‌توانند در اين زمينه همکاري داشته باشند! بگونه‌اي که در نهايت کرانه باختري به اردن ملحق شود و مصر نيز مسؤوليت نوار غزه را بپذيرد. بر اساس ادعاي اين مقام صهيونيست اين از راه حل تشکيل دو دولت بهتر است.
آيلند مدعي است که اين کار اولاً مطالبات جهاني در زمينه دست کشيدن اسرائيل از غزه و بيشتر بخش‌هاي کرانه باختري را تحقق مي‌دهد و از سوي ديگر مورد حمايت بيشتر مردم در سرزمين‌هاي اشغالي قرار دارد و‌ همچنين مسؤوليت برقراري امنيت در اين منطقه ديگر تنها به اسرائيل و فلسطين مختص نمي‌شود، بلکه اردن و مصر نيز در اين مورد به صورت فعال وارد عمل مي‌شوند.
وي ادامه داد که دو طرح ايجاد اتحاديه فدرال اردني - فلسطيني و طرح تبادل اراضي ميان آنها تناقضي با هم ندارند و راه هاي اجرايي کردن آنها مي‌تواند به يک راه حل واحد با مزايا و ويژگي‌هاي مشترک برسد.
آيلند در توضيح "طرح فدرالي اردن" خود مدعي شد که اردن مي‌تواند به سه کشور [ايالت] فدرالي تبديل شود، کرانه باختري، کرانه غربي و غزه، اين کشورها البته مانند ايالت‌هاي آمريکا نخواهند بود و استقلال کامل را در امور داخلي خود خواهند داشت.
افشا شدن اين طرح هم‌زمان با سفر محرمانه "عوزي آراد" مشاور امنيت داخلي رژيم صهيونيستي به اردن که هفته گذشته انجام شده است و سفر آينده "بنيامين نتانياهو" نخست‌وزير اسرائيلي به مصر نيت شوم تل‌آويو در تغيير چهره منطقه در راستاي تجزيه نيروهاي مقاومت و قرار دادن مسؤوليت کنترل آنها بر روي کشورهاي همسايه را روشن مي‌کند.
اسرائيل به اين ترتيب مي‌خواهد تا هزينه‌هاي مقابله با مقاومت را بر دوش اردن و مصر بگذارد و از طرفي اين درگيري‌ها را به درگيري‌هاي داخلي عربي تبديل کند.
تجزيه اردن، درگير کردن عَمان و قاهره در مناقشات و درگيري‌هاي منطقه‌اي و سرکوب مقاومت از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين طرح براي دشمن صهيونيستي است که البته احتمال پذيرش آن از سوي مقامات اين دو کشور بسيار کم است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس