کد خبر 222978
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۹

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با تاکید بر استفاده مسئولان از خرد جمعی، یکی از ضعف‌های دولت اخیر را نقدپذیر نبودن و عدم استفاده از نخبگان و خرد جمعی دانست.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، کامران باقری‌ لنکرانی ظهر امروز در جمع حامیان دکتر سعید جلیلی در مسجد الزهرا شهر خورموج اظهار داشت: انتخابات حرکت رو به جلویی بوده و در 35 سال گذشته انقلاب دستاوردهای مهمی داشته و فرصتی است تا با درس گرفتن از نقطه قوت آن، نقطه ضعف‌ها را به سمت تعالی و پیشرفت پیش بریم.

وی افزود: در انتخابات یازدهم شایسته نیست به عقب برگردیم و یا در حال بمانیم و اینکه رهبر انقلاب بیان فرمودند دولت یازدهم نقطه قوت دولت قبل را باید داشته باشد و از نقاط ضعف آن‌ها مبرا باشد، مفهوم آن حرکت رو به جلو است.

این فعال سیاسی جریان اصولگرایی تاکید کرد: مهم‌ترین معیار ما در انتخاب اصلح کسی است که بتواند خوبی‌های گذشته را حفظ و ضعف‌های قبلی را از بین ببرد.

لنکرانی اضافه کرد: نقاط قوت گذشته روشن است و هر وقت دولت خود را خدمتگزار مردم دانسته و در رفتارش با مردم از سر تفاخر، فخرفروشی، تشریفات، همراه با حاشیه‌سازی و وجود گروه‌های ویژه‌خوار و رانت‌خوار نبوده، پیشرفت کرده و مردم هم از دولت راضی بودند و هر وقت دارای حاشیه بوده، ضعیف شده است.

وزیر اسبق بهداشت خاطرنشان کرد: کسی می‌تواند اصلح در انتخابات یازدهم باشد که دنبال ویژه‌خواری نه برای خود و نه برای اطرافیانش باشد، در حالی که یکی از داوطلبان چند ماه پیش گفته بود اینکه بگوییم مسئولان دولت نوکر مردم هستند، حرف خوبی نیست و مقام آن‌ها باید حفظ شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری تصریح کرد: مسئولان دولتی باید احساس نوکری مردم کنند و غیر از نوکری مردم شانی برای خود قائل نباشند و این تکلیفی است که یک مسئول به عهده دارد و غیر از این باشد، شروع انحرافی است.

لنکرانی گفت: اگر مسئولی به منافع خود و گروهش فکر کند، نقطه ضعف او محسوب می‌شود و اصلاح طلبی و اصولگرایی حزبی نقطه ضعفی است که دیده می‌شود و کسی که خودش را در احزاب محصور کرد، منافع ملی برای او اهمیت ندارد.

وی ادامه داد: ما از بین شش کاندیدا آقای دکتر جلیلی را به عنوان کاندیدای اصلح معرفی می‌کنیم، چون ایشان دعوت به گفتمان انقلاب اسلامی و خدمتگذاری به مردم را کار اصلی خود دانسته و باند و گروهی دور خود جمع نکرده و توجه به منابع ملی مهم‌ترین رکن در تصمیم‌گیری‌های سیاسی ایشان بود و در مناظرات اخیر از نقاط برجسته وی دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده و مطرح کردن گفتمان مقاومت به جای گفتمان سازش بود.

وزیر بهداشت دولت نهم خاطرنشان کرد: در اسفند 1367 امام در منشور روحانیت فرمودند دشمنان این ملت تا وقتی که ما را به ذلت نکشند و استقلال ما را از بین نبرند، دست از ما برنمی‌دارند و در برابر چنین دشمنی اگر قرار گیریم، باید سازش کنیم پا روی آرمان‌ها گذاشته‌ایم.

وی اضافه کرد: برای حل مشکل اقتصادی، راه حل اقتصاد مقاومتی است که تاکید اصلی بر ظرفیت‌های درون مملکت دارد، ما کشور کوچکی نیستیم و بیش از یک میلیون و 600 هزار کیلومترمربع وسعت و نزدیک به 80 میلیون نفر جمعیت داریم، حدود 10 میلیون آن فارغ التحصیل دانشگاهی است و 4 میلیون دانشجو داریم و منابع خدادادی زیادی در اختیار داریم و برای برون رفت از مشکلات اقتصادی باید اقتصاد مقاومتی و توجه به ظرفیت‌های درون‌زایی کشور را اصل قرار دهیم.

لنکرانی ادامه داد: در روابط بین‌الملل نیز دولت اسلامی دولت محصوری نیست، ولی با قدرت‌های غیر متخاصم دوستی نمی‌کنیم و جهان امروز جهان بزرگی است و منحصر به قدرت‌های اروپایی و آمریکای شمالی نیست و قدرت‌های جدیدی در دنیا شکل گرفته است.

وی یادآور شد: بیش از 50 درصد جمعیت جهان در قاره آسیا بوده و در قاره آسیا قدرت‌های جدیدی شکل گرفته است و در آمریکای جنوبی و حتی در آفریقا ما قدرت‌های جدید سیاسی و اقتصادی داریم و این کشور‌ها برای حفظ قدرت و توسعه نیاز به انرژی دارند و اقتصاد مقاومتی و ارتباط با کشورهای غیر متخاصم راه حل برون رفت از مشکلات است.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: در سال 1389 که دشمن اعلام کرد ما با تحریم بنزینی ایران را زمین‌گیر می‌کنیم و با توجه به اینکه ظرفیت تولید خودرویی کشور هفت برابر شده بود، ولی حتی یک لیتر هم به ظرفیت تولید بنزین ما اضافه نشده بود.

وی خاطرنشان کرد: در زمانی که میرکاظمی وزیر وقت نفت بودند، با همکاری دانشگاهیان و کار‌شناسان ظرفیت تولید بنزین کشور را نه تنها کافی شد، بلکه صادر کننده هم شدیم.

لنکرانی با بیان اینکه 24 خرداد آزمون الهی است، افزود: ما فقط در طول تاریخ بشریت یک 24 خرداد ماه 1392 داریم و هر وظیفه‌ای به هنگام خودش باید انجام بگیرد و وظایف اجتماعی قضاپذیر نیستند و انتخاب ما الهی و براساس شاخص الهی است و اگر به کاندیدای اصلح برسیم باید ترویج هم کنیم و انتخابات ایران نشان داده مردم با قلب‌هایشان انتخاب می‌کنند.

وی گفت: اقبال مردم از آقای جلیلی باعث شد تخریب هم زیاد شود و اگر میزان رای آوردن جلیلی زیاد نبود، میزان هجمه‌ها هم بالا نمی‌رفت.

لنکرانی یادآور شد: اینکه می‌گویند جلیلی وابسته به جریان انحرافی است، ایشان برای خود شانی غیر از نظام قائل نیستند و انحراف مال کسانی است که وقایع اخیر متواضع نبودند.

وی افزود: آقای جلیلی با لحاظ تواضع و اعتقادی که به مبانی دینی و انقلاب دارند، فرسنگ‌ها از تفکر انحرافی دارند و ما افتخار می‌کنیم که در پایان دولت نهم با این تفکر برخورد کردیم و کسانی که دچار خود بزرگ بینی هستند، به انحراف نزدیک‌ترند.

لنکرانی خاطرنشان کرد: جلیلی اهل گروه بازی نیست و از تمام ظرفیت‌های کشور استفاده می‌کند و دولت یازدهم تجربه‌ای از دولت جوان، خلاق، نوآور، متعهد و بودن وابستگی به احزاب سیاسی است و دولتی تشکیل خواهد داد که بهترین خدمتگراری را به مردم انجام دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس