کد خبر 22178
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۶

ضرغامي در مراسم توديع و معارفه رييس مرکز بسيج صداوسيما: عليرغم تلاش‌ها برنامه‌هاي اين مرکز آن‌طور که انتظار داشتم تاثيرگذار نبوده‌است.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، در مراسم توديع و معارفه‌ي رييس جديد مرکز بسيج سازمان صدا و سيما، سيد عزت‌الله ضرغامي(رييس سازمان صداوسيما)، سردار نقدي(رييس سازمان بسيج مستضعفين)، مهدي فرجي(رييس سابق مرکز بسيج سازمان صداوسيما) و جمعي از مديران شبکه‌هاي راديو و تلويزيوني حضور داشتند.

رييس سازمان صدا و سيما که در مراسم توديع و معارفه‌ي رييس مرکز بسيج رسانه ملي سخن مي‌گفت، به بيان اين جملات پرداخت: توقع من از اين بخش بسيار زياد است؛ اما عليرغم همه‌ي تلاش‌هايي که تا به حال انجام شده، خروجي‌هاي بسيج آن طور که من انتظار داشتم نتوانسته است روي آنتن ظاهر شود و تاثيرگذار باشد؛ گرچه کارهاي خوبي انجام شده ولي نسبت به قابليت بسيج، توقع من از اين مرکز بسيار بالاتر است.

ضرغامي از علي اصغر جعفري ـ رييس جديد مرکز بسيج سازمان صداوسيما ـ خواست تا محورهايي را تعيين کرده و به عنوان ماموريت جديد در کنار ساير فعاليت‌ها به مرکز بسيج ابلاغ کند.

ضرغامي گفت: اگر همين نگاه کلي به درستي برنامه‌ريزي شود، کافي است تا بسيجيان در سازمان صداوسيما مورد توجه قرار بگيرند.

رييس سازمان صدا و سيما در ادامه به بررسي دو نکته در خصوص بسيج سازمان صداوسيما پرداخت و گفت: رفتار فردي بسيجيان، اخلاق، منش، تفکر، سلوک و تعامل و تعهد آنها نسبت به کار ويژگي‌هايي است که يک فرد متعهد بايد مورد توجه قرار دهد؛ اما از يک بسيجي انتظار مي‌رود همه‌ي اين صفات را به عنوان نمونه و در حد اعلا داشته باشد. بهترين پرسنل ما،‌ بسيجيان هستند که در همه‌ي بخش‌ها حضور دارند؛ چه در سطوح بالاي مديريتي و چه در ساير بخش‌ها، حضور پررنگ بسيج در سازمان صداوسيما نمايان است.

ضرغامي افزود: تعداد بسيجيان از لحاظ کمي نيز زياد است؛ در يک معناي خاص افرادي که رسما بسيجي هستند و با بسيج ارتباط دارند از نظر کمي تعداد قابل توجهي دارند؛ يک تصويربردار اگر بسيجي و متعهد باشد تصويري که خلق مي‌کند با يک تصويربردار بي‌تفاوت که صرفا انجام وظيفه مي‌کند بسيار متفاوت است. يک زاويه‌ي دقيق و درست از يک حادثه و هوشياري در نشان دادن آن، مانند نشان دادن پاره شدن تصوير تمثال حضرت امام(ره) در جمعيتي که اهانت مي‌کردند، مي‌تواند سرنوشت انقلاب را متحول کند و در مرحله‌ي بعد شجاعت تصميم‌گيري نشان دادن آن مي‌تواند يک توطئه را به طور کامل خنثي کند.

ضرغامي خاطرنشان کرد: بسيج در سازمان صداوسيما مشخصا مولد است، يعني غير از نيروي بسيج که در سازمان صدا و سيما حضور دارد، فضا را سالم مي‌کند و قداست و معنويت سازمان را حفظ مي‌کند، خود بسيج هم با تشکيلاتي که دارد، قابليت توليد فراواني را در اختيار دارد.

وي در ادامه با اشاره به فعاليت‌هاي بسيج در طول جريان فتنه، يادآور شد: بسيج در دوره‌ي فتنه با همه وجود در صحنه بود و از همه‌ي هستي خود استفاده کرد، حتي در زماني که درگيري‌هاي خياباني وجود داشت، نيروهاي بسيج مجبور بودند با چوب و باتوم در خيابان به مبارزه بپردازند. تصاويري که در اين زمان از بسيج گرفته مي‌شد آنها را به عنوان نيروهاي ضد مردمي نشان مي‌داد، در ظاهر هم همين‌طور بود چون افرادي با لباس بسيج و چفيه در يک طرف بودند و طرف ديگر به ظاهر مردم عادي قرار داشتند. سعي مي‌کردند با تبليغات سنگيني که انجام مي‌دهند، بسيج را ضد مردم جا بيندازند.

رييس صدا و سيما افزود: در اين دوران حتي يک فرد بسيجي منحرف نشد و با عشق و اعتقاد اين کار سخت را انجام دادند. اين در حالي است که حتي خواص بزرگ که ده‌ها سال سابقه داشتند و برخي بزرگان کشور، در اين جريان لغزيدند و هنوز هم متوجه اين امر نيستند؛ به همين دليل پس از فتنه‌ي سال 88 يکي از سياست‌هاي بسيج اين بود که چهره‌ي بسيج در جامعه بازسازي شود؛ واقعيت بسيج اين نيست که در صحنه‌هاي خياباني درگير شود.

وي خاطرنشان کرد: اصل بسيج اين است که توليداتي با روحيه‌ي بسيجي ساخته و روانه‌ي آنتن شود.حساسيت من در مورد آنتن و اينکه چه چيزي پخش مي‌شود و چه تاثيرگذاري دارد بسيار زياد است. توليدات ما مثل انيميشين بايد با نگاه بسيجي تکثير شود. توليد انيميشين از 50 تا 60 ساعت در سال افزايش زيادي پيدا کرده ولي اين مقدار کم است و بايد حداقل به هزار ساعت در سال افزايش پيدا کند تا نياز ما به خارج رفع شده و طبق فرموده رهبري روزي برسد که از ظرفيت‌هاي توليد داخلي استفاده شود.

ضرغامي در ادامه با اشاره به اينکه ظرفيت‌هاي بسيج بايد شناسايي شده و در خدمت توليداتي مثل انيميشين قرار بگيرد، گفت: انيميشين از جمله ساختارهايي است که کوچکترين توليد آن تاثيرگذاري بسياري بر کودکان و نوجوانان دارد و از بالاترين ضريب تاثيرگذاري بهره‌مند است؛ ميزان اعتبارات در اين زمينه کم نيست و بايد از اين اعتبار استفاده شود.

رييس سازمان صداوسيما در پايان يادآور شد: گروه‌هاي سرود و نمايش بسيج و ساير قابليت‌هاي اين مرکز بايد در خدمت رسانه ملي باشند؛ آنتن در خدمت کارهاي ارزشي است.

وي اظهار اميدواري کرد تا همه استعدادهاي بسيج به فعليت برسد و در رشد برنامه‌هاي ارزشمند تاثيرگذار باشد.

***

در بخش ديگري از مراسم توديع و معارفه رييس جديد مرکز بسيج سازمان صداوسيما، سردار نقدي ـ رييس سازمان بسيج مستضعفين ـ با تبريک ايام بصيرت و آگاهي و بيداري ملت و با اشاره به حماسه نهم دي،‌ گفت: آنچه در انقلاب اسلامي،‌ پيروزي عزت‌بخش دفاع مقدس و استمرار انقلاب در فراز و نشيب‌هاي سخت و حساس و گردنه‌هاي خطرناک رخ داده است، مديون بسيج و تفکر بسيجي هستيم. بارها در بيان امام(ره) شنيده‌ايم که فرمود بسيج يک تشکيلات استثنايي است؛ بسيج با هيچ ارگان ديگري در تمام جهان قابل قياس نيست و نظير ندارد.

سردار نقدي افزود: براي پيشبرد اهداف انقلاب که حکومت جهاني را پيش‌بيني کرده، بايد اين تفکر را بسط دهيم و بتوانيم آن را به خوبي بيان کنيم. هر قدر آن را بهتر تبيين کنيم همان اندازه انقلاب جلو رفته است. هر چند رسانه و ابزار تبليغات ظرف کوچکتري هستند که بتوانند همه‌ي آن را بيان کنند، اما ابزار مفيدي هستند؛ بخصوص در اين دوره‌ي حساس که دچار يک جنگ تمام عيار هستيم، رسانه نقش محوري در خلق حماسه نهم دي داشت. در حوادث ديگر نيز به همين‌ ترتيب است؛ هر چند تفکر بسيجي بسيار بزرگتر از رسانه است اما بايد از اين رسانه کمال استفاده را کنيم.

رييس بسيج مستضعفين همچنين عنوان کرد: خصوصيتي که بسيج دارد خصوصيتي است که براي انقلاب اسلامي شمرده مي‌شود و رمز پيروزي انقلاب است. در هر جايي که اين خصوصيت جمع شود اعجاز انقلاب را مي‌توان ديد. اين اعجاز در بسيج متبلور شده، بسط اين روحيه در رسانه ملي مي‌تواند آن را متبلور کند، نمونه‌ي اين مساله حماسه نهم دي است. رسانه‌هاي خارجي تلاش بسياري انجام دادند، حتي توسط طرفداران خود در داخل کشور کساني را کشتند و از اين صحنه‌ها فيلم گرفتند و جنجال راه انداخته‌اند. تمام اين جريان‌ها که توسط عناصري صاحب منصب و اسم و رسم‌دار در داخل کشور حمايت مي‌شد، با همان فيلم چند دقيقه‌اي موبايل که از تلويزيون با کيفيت بسيار ضعيفي پخش شد، باطل شد، جمع متراکمي از تبليغات با يک فيلم چند دقيقه‌اي باطل شد؛ همه فيلم‌هاي صهيونيست‌ها و توهم غرب در فتنه را يک فيلم چند دقيقه‌اي باطل کرد.

نقدي عنوان کرد: اگر روحيه‌ي بسيجي و تفکر بسيجي در جاي درست خودش قرار بگيرد اعجازآميز حرکت مي‌کند. انتظار داريم بسيج صداوسيما نماينده‌ي ميليون‌ها بسيجي باشد. بسيج يک سرمايه‌ي بزرگ و بي‌انتهاست که پر از هنرهاي گوناگون و قابليت‌هايي است که انتظار داريم از اين ظرفيت عظيم استفاده شود.

وي در ادامه به ذکر مثالي در اين زمينه پرداخت و گفت: در ماه گذشته جشنواره‌ي تئاتر بسيج در تبريز ميزبان بيش از 750 گروه تئاتري بود؛ اگر کمي به اين مساله پرداخته شود اين امر مي‌تواند رکوردشکني کند. ظرفيت سرود در بسيج يک ظرفيت بي‌انتهاست که کمتر مي‌بينيم روي آنتن باشد. بعضي از اين کارها کاملا حرفه‌يي و درجه يک است،‌ اين سرمايه‌ي عظيم در اختيار صداوسيماست که مي‌تواند به راحتي از آن استفاده کند.

رييس بسيج مستضعفين تاکيد کرد: انتظار بسيجيان خيلي زياد است تا بسيج در صداوسيما معرفي شود. بعضي از پايگاه‌هاي بسيج با کمترين امکانات در حال فعاليت هستند. اين مسائل را بايد معرفي کرد. در اين غوغاي ناجوانمردانه رسانه‌هاي غربي که بعد از رهبري شمشير اصلي‌شان به سمت بسيج است، حق ملت ايران است که بسيج را بهتر بشناسد.

***

در ادامه اين مراسم، مهدي فرجي ـ رييس سابق مرکز بسيج سازمان صداوسيما و مدير شبکه اول سيما ـ با يادآوري سالگرد حماسه 9 دي و نقش بسيجيان در خلق اين حادثه، اعلام کرد: از اين پس به هنگام پخش تصاوير مربوط به سرود ملي جمهوري اسلامي ايران، در کنار ساير تصاوير، مثل 22 بهمن و غيره، تصاوير حماسه نهم دي ماه را هم پخش مي‌کنيم تا نشان دهيم چه توطئه‌اي قرار بوده طراحي شود اما بصيرت مردم آن را خنثي کرده است.

وي ويژگي‌هاي دوره‌ي رياست خود در بسيج را همزمان شدن با انتخابات دور دهم رياست جمهوري، قائله فتنه و تغيير رويکرد بسيج به سمت فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري برشمرد و مهمترين فعاليت‌هاي بسيج سازمان صداوسيما را در طول دوره‌ي دو ساله مديريتش اين‌چنين برشمرد: فعال شدن بخش آموزش بسيج، حضور در خنثي کردن فتنه‌ي سال 88 و همکاري نزديک با صداوسيما، توليد بيش از 12هزار دقيقه برنامه در شبکه‌هاي مختلف، برگزاري کنگره هماهنگي بسيجيان، برگزاري کنگره بصيرت به صورت ماهانه بعد از اغتشاشات، افتتاح برنامه راديوي بسيج در راديو ايران، پوشش تصويري برنامه‌هاي مرتبط با دفاع مقدس، تصويب سازمان بسيج با حمايت عزت‌الله ضرغامي، افتتاح پايگاه‌هاي جديد بسيج در جهت گسترش بسيج، برگزاري اردوهاي زيارتي و فعاليت‌هاي مستمر چشمگير بسيج خواهران و واحد تربيت‌بدني.

***

در بخش ديگري از مراسم معارفه رييس جديد مرکز بسيج صداوسيما، مهندس علي اصغر جعفري ـ رييس مرکز بسيج رسانه ملي ـ ضمن گراميداشت حماسه عظيم 9 دي که بصيرت و ولايت‌مداري مردم را نشان داد، گفت: امروز رسانه خصوصا در عرصه‌ي جنگ نرم نقش مهمي بر عهده دارد و خط مقدم اين جنگ محسوب مي‌شود. امروز بسيج، عمق استراتژي رسانه ملي و رسانه ملي، عمق استراتژي جمهوري اسلامي است.

وي با يادآوري اينکه بسيج در همه عرصه‌ها از جمله دفاع مقدس و در حوزه علم و دانش درخشيده، گفت: کار سختي در پيش داريم و بايد از همه ظرفيت‌ها استفاده کنيم تا در جريان جنگ نرم وظيفه‌مان را به خوبي انجام دهيم و در مقابل تهاجم فرهنگ و جنگ نرم مشعل‌دار باشيم.

***

در پايان اين مراسم، با حضور عزت‌الله ضرغامي و سردار نقدي، لوح و حکم مسؤوليت جعفري ـ رييس جديد بسيج رسانه ملي ـ اهدا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس