به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، تمامی این استادیومها که برای این رویداد طراحی می شوند احتمال می رود که کمترین استانداردهای انرژی پایدار را بدست بیاورد در حالیکه تمامی تلاش خود را برای بدست آوردن بالاترین استانداردها می کند. 10 تا از 12 استادیوم هم اکنون به انجمن سازه های سبز آمریکا (LEED) برای مدیریت در مراحل طراحی انرژی و محیط اختصاص داده شده است. یکی از این استادیوم ها "مانه گارینچا" در پایتخت برزیل، برزیلیا در جستجوی گرفتن نشان پلاتین از این سازمان هست که در واقع این موجب می شود که این استادیوم اولین استادیوم فوتبال در دنیا باشد که این مقام را خواهد گرفت.
استادیوم " مانه گارینچا" شامل یک سقفی هست که می تواند پانلهای خورشیدی را در کنار هم با گنجایش 2.5 MWp داشته باشد. در زمان اوج مصرف انتظار می رود که 50% از نیروی مورد نیاز ورزشگاه را تامین کند. این سیستم خورشیدی انتظار می رود که 3.78 میلیون دلار صرفه جویی کند. بقیه استادیوم ها نیز همچنین به این سیستم مجهز خواهند شد:
استادیوم دو ماراکانا با گنجایش 85 هزار صندلی که میزبان بازی فینال جام جهانی فیفا در سال 2014 خواهد بود بزودی با انرژی خورشیدی کار خواهد کرد. بیش از 1500 پانل خورشیدی بر یک حلقه فلزی بزرگ بدور استادیوم نصب می شود. مدل های سری YGE 245 برای این پروژه استفاده خواهد شد. این مدل ها از سلول های پلی کریستالین که هر یک 245 وات برق تولید می کند، استفاده می کند.
"کلادیو لانگون"(Claudio Langone) هماهنگ کننده دفتر کار محیط و انرژی پایدار برای جام جهانی 2014 چنین می گوید: "در برزیل در سال 2014 انرژی های پایدار بهترین دست آوردی است که در این دوره مسابقات خواهیم داشت."
Yingli اولین کمپانی انرژی های پاک بود که در جام جهانی 2010 چین یکی از اسپانسرها بود و هم اکنون برای جام جهانی 2014 و سازه های خورشیدی در استادیومها نیز یک اسپانسر خواهد بود.
برزیل قرار است که نیروی برق چند ورزشگاه را از سلولهای خورشیدی تامین کند. متعجب نشوید چرا که برزیل قصد دارد در این انرژی های تجدید پذیر و پایدار پیش قدم باشد.