شب گذشته محمدرضا عارف، سید محمد غرضی و محمدباقر قالیباف در سه شبکه مختلف سیما به تبیین برنامه های خود پرداختند.

گروه سیاسی مشرق _ در هشتمین شب پخش برنامه‌های تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم، محمد رضا عارف، سید محمد غرضی  و محمدباقر قالیباف در سه شبکه مختلف سیما به تبیین دیدگاه ها و برنامه های خود پرداختند.


عارف: مساله مسکن دغدغه من است

محمدرضا عارف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه با دوربین شبکه اول سیما به تشریح برنامه‌های خود در انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و گفت: ما برنامه‌ای را تحت عنوان ایران فردا تدوین کردیم که این برنامه مبتنی بر 7 هدف و 22 فصل است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اولین هدف این برنامه را شغل‌آفرینی و کاهش بیکاری عنوان کرد و با بیان اینکه بیکاری دغدغه هموطنان و خانواده‌ها شده است، گفت: با برنامه خوبی که در نظر گرفته‌ایم و با طرح‌هایی ویژه‌ای که در نظر گرفته شده است، می‌توانیم حداقل در سال یک میلیون فرصت شغلی فراهم کنیم و فکر می‌کنیم حتی بیشتر از این هم بتوانیم ایجاد کنیم.



عارف تاکید کرد: تلاش می‌کنیم نرخ بیکاری را به عدد یک رقمی برسانیم. افزایش قیمت‌ها وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده و فشاری را بر همه خانواده‌ها وارد کرده است. وضعیت فعلی تورم لجام‌گسیخته است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مسکن را یکی از دغدغه‌های جدی جوانان دانست و افزود: امروز سن ازدواج حداقل 5 درصد افزایش پیدا کرده است که اگر آن را ریشه‌یابی کنیم به 2 عامل اشتغال و مسکن خواهیم رسید . موضوع مسکن مهمترین عامل بچه‌دار نشدن زوج‌های جوان است.

وی با اشاره به تدابیر خاص برنامه‌اش برای مسکن جوانان خاطرنشان کرد: مسکن مهر پروژه‌ خوبی بود اما چون در عمل با اشکالات مدیریتی روبرو شد نتوانست پاسخگوی نیاز مردم باشد. ما طرح ویژه "مسکن ماندگار" را در ارتباط با مسکن جوانان با شعار "مسکن برای همه" فراهم کردیم که امیدوار هستیم به این هدف راهبردی برسیم.(اینجا)



غرضی: رقیب ندارم و با کسی رقابت نمی‌کنم


سیدمحمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شنبه شب در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما در پاسخ به این سوال که شما از روزی که وارد گود رقابت‌ها شده‌اید، دائما از دولت ضد تورم صحبت می‌کنید، برنامه شما برای حل مشکل تورم چیست؟ پاسخ داد: نکته‌ای که باید بگویم این است من رقیب ندارم و رقیب کسی هم نیستم و  با کسی هم رقابت نمی‌کنم، از این کلمه خیلی استفاده معناداری نمی‌برم. بنده در حال همکاری با بقیه کاندیداها هستم.

وی افزود: دولت ضد تورم دولتی است که بیش از درآمدش هزینه نکند و ای کاش که دستگاه‌های آموزشی و دستگاه‌های وسیع دانشگاهی ما، مردم را با این کلمات آشنا می‌کردند؛ در همه جای دنیا دو کلمه از دولت بیشتر تعریف نمی‌کنند، تورم و اشتغال؛ تورم کم و اشتغال بالا، دولت را محبوب و تورم بالا و اشتغال کم، دولت بسیار بدی است.



وی با تاکید بر اینکه من می‌گویم "مذاکره هرگز، تعامل در میدان عمل"، تصریح کرد: آمریکا در حال حاضر وارد سوریه شده و ما از سوریه حمایت می‌کنیم و محکم نیز می‌ایستیم، آنها نیز بشدت مخالفت می‌کنند ولی ما در میدان عمل می‌گوییم یکی شما، یکی هم ما.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خطاب به آمریکا گفت: اینکه تصور کنید برای ما گرفتاری هسته‌ای درست می‌کنید، اشتباه است زیرا ما هیچ خطایی نکرده‌ایم. ما رفتیم چند تا سانتریفیوژ جمع کرده‌ایم، ولی آنها می‌گویند در آینده بمب اتم خواهید ساخت، این بازی‌ها برای دوره استعماری بود ما هیچگاه بمب اتم نمی‌سازیم.(اینجا)

برای دانلود قسمت دوم اینجا کلیک کنید

قالیباف: مهمترین اولویتم ایجاد ثبات در اقتصاد کشور است

محمدباقر قالیباف کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه انتخاب ایرانی در شبکه جهانی جام جم، طی سخنانی گفت: حلقه گمشده‌ای داریم به نام مدیریت و نیازمند اصلاح جدی در ساختار اداری و اجرایی کشور هستیم و لازم است که نخبگان در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مشارکت جدی داشته باشند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنده احساس کردم که با سابقه اجرایی و مدیریتی‌ای که دارم، می‌توانم در این شرایط سخت به مردم و کشورم کمک کنم.



این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که تا چه حد خود را ملزم به اجرای برنامه پنجم و سند چشم انداز می‌دانید، گفت: در دنیا روابط سیاسی مبتنی بر حرکت‌های حزبی است. احزاب هستند که برنامه ارائه می کنند. در کشور ما حزب داریم و فعالیت‌های حزبی هم داریم ولی احزاب ما براساس برنامه حرکت نمی‌کنند و برنامه‌ای در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ندارند و بیشتر حرکت سیاسی می‌کنند.

قالیباف با بیان اینکه رئیس دولت نمی‌تواند تصمیم نهایی را در سیاست خارجی بگیرد، گفت: اینطور نیست که هر شخصی که رئیس‌جمهور شد، بتواند تصمیم نهایی را در سیاست خارجی بگیرد؛ سیاست خارجی با دیپلماسی متفاوت است. سیاست خارجی برآیند مجموعه حاکمیت است. بنابراین بقیه قوا نسبت به سیاست خارجی نیز نقش دارند و رهبری نیز براساس قانون، نقش تاثیرگذاری در سیاست خارجی ایران دارد از این رو با تغییر هر دولت، سیاست خارجی تغییر نمی‌کند.

وی در ادامه گفت: سیاست خارجی بعضی از کشورها هم تغییری نمی‌کند، حتی بعضی از کشورها هستند که پس از سه دهه، تغییری در سیاست خارجی آنها اتفاق نمی‌افتد.(اینجا)

  برای دانلود قسمت دوم اینـجا  کلیک کنید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس