کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت:امروز ساختار اجرایی و اداره کشور ناتوان و فرسوده شده است.

به گزارش مشرق، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نشستی که شب گذشته در ستاد مردمی وی در جمع طلاب و فضلای حوزه علمیه تشکیل شد، پس از شنیدن پرسش‌های کتبی و شفاهی حاضران از جلیلی به سخنرانی پرداخت.

وی با تأکید بر پرهیز کردن از ورود به جریانات حاشیه‌ای در انتخابات، ابراز کرد: ورود به عرصه انتخابات یک امر جدی است و باید در این امر مرتب دقت کرد و توجه داشت که ورود به این عرصه برای دست‌یابی به قدرت نباشد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که برخی‌ها گفته‌اند که چرا زودتر اعلام کاندیداتوری نکردید یا به تبلیغ برای خودتان نپرداختید، ادامه داد: از کسانی که این کار را انجام داده‌اند باید پرسید که چرا پیش از موعد به تبلیغ پرداخته‌اند و این روش ما نبوده است.

وی اظهار کرد: باید این گفتمان را مطرح کرد که دین علاوه بر مقاومت پیشرفت نیز می‌تواند بیاورد و هر کس در این زمینه کار خاص خودش را باید انجام دهد، در ورود به انتخابات هیچ‌کس نباید احساس ضمانت و گارانتی بکند بنابراین باید نظارت دقیق و ساز و کارهای ویژه‌ای باشد.

جلیلی ادامه داد: آن‌چه که برای ما اهمیت دارد، اسلام نابی است که امام(ره) بنا نهادند و رهبر معظم انقلاب آن را ادامه می‌دهند و هر کس اگر با این اسلام ناب اختلاف پیدا کرد، حتی اگر من باشم، نیز انحراف می‌‌یابد.

وی به جریانات سال 88 اشاره و تصریح کرد: در سال 88 ظلم بزرگی به نظام اسلامی اتفاق افتاد و رهبر معظم انقلاب جریانات مختلف فتنه‌گر را مدیریت کردند و کشور را به سلامت از فتنه 88 گذراندند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ابراز کرد: در گفت‌وگوهای هسته‌ای در سال گذشته 9 ماه تعلل کردند و به این دلیل بود که امید داشتند، فشارهای اقتصادی بر روی گفت‌وگوها تأثیر بگذارد، از سال گذشته کمیته اقتصادی در شورای امنیت ملی شکل گرفت و ظرفیت‌ها و تهدیدها بررسی شد و در آلماتی 1 نتیجه موفقیت‌آمیزی کسب شد.

ایران در جنگ اراده‌ها به پیروزی رسید

وی ادامه داد: امروز در قضیه سوریه بسیاری از قدرت‌ها در برابر ایران قرار گرفتند و در این جنگ اراده‌ها ایران به پیروزی رسید و امروز اعلام می‌کنند که کنفرانس ژنو 2 بدون حضور جمهوری اسلامی ایران اثری ندارد.

وی اظهار کرد: برخی نامزدها گفتند که باید دنبال تنش‌زدایی برویم و مگر ما دنبال تنش بودیم و مگر تنش‌زدایی خط قرمز است، من مخالف صددرصد تنش‌زدایی هستم و اگر چیزی مبنی بر موافق بودن من به تنش‌زدایی به من منسوب است، اشتباه است.

جلیلی اظهار کرد: اگر جریان و گفتمانی بیاید و مدعی شود که مقاومت سبب هزینه برای کشور است و مصالحه را راه حل معرفی کند این امر اشتباه و با شواهد فراوانی قابل رد کردن است، ما باید برای اندیشه دینی در همه شؤون مدل‌سازی و ارائه طرح اجرایی کنیم.

وی به جریانات سال 88 اشاره و تصریح کرد: در سال 88 ظلم بزرگی به نظام اسلامی اتفاق افتاد و رهبر معظم انقلاب جریانات مختلف فتنه‌گر را مدیریت کردند و کشور را به سلامت از فتنه 88 گذراندند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ابراز کرد: در گفت‌وگوهای هسته‌ای در سال گذشته 9 ماه تعلل کردند و به این دلیل بود که امید داشتند، فشارهای اقتصادی بر روی گفت‌وگوها تأثیر بگذارد، از سال گذشته کمیته اقتصادی در شورای امنیت ملی شکل گرفت و ظرفیت‌ها و تهدیدها بررسی شد و در آلماتی 1 نتیجه موفقیت‌آمیزی کسب شد.

نباید با از بین بردن ظرفیت‌های به وجود آمده عقب‌گرد کنیم

وی ادامه داد: امروز در قضیه سوریه بسیاری از قدرت‌ها در برابر ایران قرار گرفتند و در این جنگ اراده‌ها ایران به پیروزی رسید و امروز اعلام می‌کنند که کنفرانس ژنف 2 بدون حضور جمهوری اسلامی ایران اثری ندارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر این‌که نباید این ظرفیت به وجود آمده را از بین ببریم، خاطرنشان کرد: اگر ما به پشت خیمه‌های دشمن رسیدیم نباید، بازگردیم و این بازگشتن گاه با شبهه در اندیشه و شبهه در دیدگاه صورت می‌گیرد که حوزه علمیه می‌تواند پاسخ‌گو باشد.

وی به نقش حوزه‌های علمیه اشاره کرد و ادامه داد: ساز و کاری باید اندیشیده شود که اسلام در اقتصاد، فرهنگ و عرصه‌های مختلف ظهور و بروز بیابد و حوزه علمیه باید به این امر کمک کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که ما در تبیین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت کاستی‌هایی داریم، ادامه داد: در بسیاری از عرصه‌ها کارهای اساسی مانند شکل‌گیری قانون اساسی شده که تبدیل به سند شده است.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در جایگاه ولایت فقیه و به عنوان یک کارشناس دین مجموعه رهنمودهای ارزشمندی را ارائه کرده‌اند که این ظرفیت همچنان به خوبی استفاده نشده است، کارهایی که برای به ظهور رساندن اسلام در عرصه‌های مختلف شده است باید مورد استفاده قرار گیرد.

ساز و کاری اجرایی و اداره کشور فرسوده شده است

جلیلی ادامه داد: امروز ساختار اجرایی و اداره کشور ما نه تنها برای به انجام رساندن گفتمان انقلاب ناتوان است بلکه در اجرایی کردن همین ساختارهای لیبرالی و غربی نیز ناتوان و فرسوده شده است و یکی از دلایلش عدم ارتباط با حوزه علمیه است.

وی به بیان مثالی در این زمینه پرداخت و گفت: اگر دولت را یک ماشین بزرگ مانند تریلی در نظر بگیریم،‌ باید اولویت اول خود را این قرار بدهیم تا این ماشین را راه بیندازیم و در ثانی ساز و کار اندیشه دینی را بر آن حاکم کنیم و اگر این گونه نباشد به تبع نمی‌توانیم در عرصه‌های مختلف سیاسی و فرهنگی دستاورد لازم را داشته باشیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برخی شکست‌های ابتدایی در جنگ تحمیلی را ناشی از نبود ساز و کار متناسب با انقلاب دانست و بیان کرد: دلیل پیروزی ما این بود که ساز و کارهایی متناسب با نظام اسلامی ایجاد کردیم، که می‌توان به وارد شدن عنصر شهادت طلبی و حضور فرماندهان در میان رزمندگان اشاره کرد.

وی بیان کرد: اکنون در عرصه اقتصادی دشمن خارجی و سؤاستفاده‌کن داخلی از ساز و کار ناکارآمد اجرایی سوءاستفاده می‌کند و به تخریب اقتصاد کشور می‌پردازد و تا زمانی که این ساز و کار تغییر نیابد، نمی‌توان از خطرات دشمن ایمن بود و در عرصه‌های دیگر مانند فرهنگ نیز این‌گونه است.

جلیلی اظهار کرد: هر کس که منتخب مردم شد باید تغییر ساز و کار کشور اولویت اساسی وی باشد و حل برخی از مشکلات زمان‌بر است به همین دلیل برخی‌ها به دنبال کارهایی هستند که زودبازده شوند و از اولویت‌ها غافل می‌شوند.

ساز و کاری برای شناسایی و به کارگیری نیروها تعریف شود

وی گفت: سفرهای استانی از این نمونه است، چون ماشین دولت به خودی خود حرکت نمی‌کرد، رییس‌جمهور با طریق دیگری به خدمات‌رسانی می‌پرداخت، به عنوان مثال باید سفرهای وزارت‌خانه‌ای داشته باشی و باید وزارت‌خانه‌ها را از این بی‌عملی درآورد.

جلیلی بیان کرد: سفرهای استانی یا شکل‌گیری ستادهای استانی ممکن است به عنوان ضرورت صحیح باشد، اما باید این ظرفیت‌ها را به گونه‌ای شکل داد که بتوانیم کار را به طور اساسی و ریشه‌ای دنبال کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی نیروی انسانی را بسیار با اهمیت خواند و افزود: باید ساز و کاری برای یافتن نیروهای مختلف در پست‌ها را یافت، بحث بر سر این نیست که افراد خاصی جزو تیم من هستند یا نیستند، بلکه باید ساز و کاری برای شناسایی نیرو و قراردادن آن فرد در جایگاه خودش به دست آورد.

وی اظهار کرد: ساز و کار شناسایی نیروها و به کار گیری آن در دفاع مقدس یکی از کارآمدترین ساز و کارها بود، به این دلیل که اندیشه دینی بر آن حاکم بود و آرمان در آن غالب بود و این گونه نبود که هر کس با مقاصد خاص در آن حضور بیابد.

جلیلی وظیفه شورای عالی امنیت ملی را بررسی تهدیدها و فرصت‌ها در حوزه امنیت ملی دانست و افزود: تنها مسأله به تهدید نظام ختم نمی‌شود، یکی از بسترهای تهدید اقتصاد یا فرهنگ است، ما هر روز با بمباران رسانه‌ای مواجه هستیم و برای این عرصه‌ها باید کار راهبردی کرد.

زرادخانه هسته‌ای ایران اسلامی در قم است

وی در ابتدا با بیان خاطره‌ای درباره حوزه علمیه پرداخت و گفت: در دیداری که با آقای سولانا داشتیم و در میز ناهار با یکدیگر گفت‌وگو می‌کردیم، ایشان علاقه‌مند بود به موضوعات خارج از بحث هسته‌ای که از آن سؤال می‌کرد که درباره نظام حکومتی ایران و ساختار حکومتی ایران سؤالاتی کرد، غربی‌ها اعتراف می‌کنند که نظام جمهوری اسلامی ایران سلاح هسته‌ای ندارد و حرفشان این است که ما می‌خواهیم پیش‌گیری کنیم، من از ایشان سؤال کردم که شما سی سال است علیه ایران فعالیت می‌کنید و چرا موفق نشدید؟ سولانا گفت خود شما پاسخ را بدهید، من گفتم باید دو نکته را در نظر داشت، یکی این‌که شما با نظامی روبرو هستید که مستظهر به پشتیبانی مردم است، همچنین این نظام مبتنی بر یک اندیشه دینی است و این ادعا را دارد که جامع است و برای همه عرصه‌ها مانند اقتصاد، سیاست و فرهنگ حرف دارد و مردمی که پشتیبان این نظام هستند تنها دفاع نمی‌کنند از این نظام بلکه حاضر هستند جان خود را برای نظام بدهند و این امر به دلیل غنای اندیشه اسلامی است، من به ایشان گفتم شما بیخود دنبال نطنز و اصفهان هستید بلکه زاردخانه ما در قم است و شما باید جلوی آن‌جا را بگیرید.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که امروز ده‌ها مثال تجربی و عملی از کارآمد بودن نظام دینی داریم، خاطرنشان کرد: ما حیات‌بخشی دین در عرصه اجتماعی و فردی را تجربه کردیم و آن‌چه که امام خمینی(ره) برای ما به ارمغان آورد یک حیات جدید بود.

وی خاطرنشان کرد: اگر انسان ایمان و عمل صالح را مبنا قرار داد و در عرصه اجتماعی ظهور کرد یک حیات طیبه را برای انسان به ارمغان می‌آورد، این اندیشه یک اندیشه جدی است و هر کسی نمی‌تواند درباره آن نظر بدهد.

جلیلی ادامه داد: عرصه دینی یک عرصه جدی است و هر کس نمی‌تواند درباره آن نظر بدهد، اگر هم مطلبی درباره این‌که من قدرت استنباط دینی در هر یک از موضوعات را دارم، گفته شده است اشتباه است.

تثبیت جایگاه ولایت فقیه ضرورتی برای دولت یازدهم

وی تثبت نظریه ولایت فقیه و جایگاه ولایت فقیه را یکی از ضرورت‌های دولت آینده دانست و ابراز کرد: رییس‌جمهور آینده باید در عرصه عملی تابع ولایت فقیه باشد، در نظام اسلامی ولایت مطلقه فقیه حاکم است که فصل‌الخطاب در همه عرصه‌ها است بنابراین دیگر بحث اختلاف با رهبری به وجود نمی‌آید.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار کرد: این نظام بعد از گذشت 34 سال توانسته است نظامی را برپا کند که ویژگی‌های قابل توجهی داشته باشد، انقلاب کوبا تئوری کمونیستی خود را حفظ کرده اما در کشور خود پیشرفت نداشته است.

وی با تأکید بر این‌که انقلاب اسلامی ایران نه تنها مقاومت کرده است، بلکه پیشرفت سریعی داشته است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران ظرفیت بسیاری بر مبنای اندیشه دینی داشته است و این امر در عرصه‌های مختلف برای نظام تولید ظرفیت کرده است.

جلیلی بیان کرد: ایران زمانی نوکر آمریکا بود، اما امروز نقشش ارتقا پیدا کرده است و این امر نه تنها در سطح منطقه‌ای بلکه در سطح جهانی است، شش قدرت جهانی یک طرف می‌نشینند و جمهوری اسلامی ایران در یک عرصه می‌نشیند.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی و بعد از تثبیت انقلاب اسلامی دوران شکست‌های استکبار شروع می‌شود و پیروزی‌های پی‌درپی انقلاب اسلامی آغاز می‌شود، گفتمان امام(ره) و رهبر معظم انقلاب برای ما یک ظرفیت ایجاد کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 51
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    بله حتی اگر اقتصاد لیبرالی و غربی هم در ایران درست انجام میشد این نمی شد البته تحریم رو باید برداشت...تحریم شدن هنر نیست...
  • علي ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    فقط جليلي
  • بهار ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    چه اظهار نظر خوبی
  • ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    وی به جریانات سال 88 اشاره و تصریح کرد: ................... در عرصه‌های مختلف شده است باید مورد استفاده قرار گیرد. دوبار تکرار شده
  • ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    درود بر جلیلی
  • ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    اگر ما به پشت خیمه‌های دشمن رسیدیم نباید بازگردیم
  • ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    در مورد شهید حسن ایت تحقیق کنید مدارکی که برا سال 1360 است جریان دوم خرداد را شهید ایت ریشه یابی کرده بودند که با 60 گلوله ترور شدند
  • سيد علي ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    نصر من الله و فتح قريب
  • علی ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    در انتخاب رئیس جمهور باید به این نکته نوجه داشت که اوج آرمانی که برای انقلاب متصور می شوند چقدر است و می خواهند ما را به کجا برسانند... دکتر جلیلی حقا آینده را خیلی خوب می بینند
  • ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    مگر اين اقتصاد در غرب جواب داده كه اينجا جواب دهد؟ راه نجات فقط اسلامي عمل كردن است. دوست عزيز سي سال است در تحريم هستيم و باز هم تحريم خواهيم بود مگر اينكه تابع غرب شويم اين سفارش قرآن است........
  • ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    آقای جلیلی ، برادر بزرگوار ، ولله العظیم اگر بدانی که سر سوزنی در فضای اجرایی کشور از یک نامزد دیگر مثلا اقای قالیباف کمتر میدانی آخرت خود را به مفت فروخته ای
  • هاشمی ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    ان شاءالله خدا دلهای مردم را به سمت اصلح هدایت فرماید
  • علی ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    جوانان حامی سعید جلیلی http://jalili-saeid.blogfa.com/
  • ناشناس ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    میشه آیه ای که سفارش کرده تابع غرب باشیم رو تلاوت بفرمایید؟!!
  • بي سيم جي بيرم فارس ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    دكتر جليلي حافظ كل قران هم هست
  • ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    دوستان گرامی یکی به من بگه آقای جلیلی چه سابقه مدیریتی داره؟! دبیر شورای امنیت ملی هم که مدیریت محسوب نمی شود.. اداره و مدیریت کلان مملکت با سخنگوی نظام بودن خیلی فرق می کند!
  • ناشناس ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    افرین به اقای جلیلی به نقاط فکری خوبی رسیده اند هر جند برادر عزیز قالیباف در سنگر اجرایی کشور وبا قدرت اماده اجرایی کردن این نوع تفکرات که واقعا فقط می توان تفکر جهادی برروی ان گذاشت هستند انشالله برادر ارزشمند حلیلی سنگر مقاومت در دپپلماسی خارجی را ادامه دهند
  • sahand ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    خداييش آقاي جليلي كه تا روز آخر هنوز تصميمي براي اومدن نگرفته بود چطور يه دفعه خودش رو براي رياست جمهوري مناسب ديده و برنامه اش رو يه شبه از كجا درآورده؟؟؟؟؟؟!!!!
  • مجید ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    بی غیرتب فرهنگ نیست اقای جلیلی فرد محکمیه که برای این دوره بهتر از بقیه است چون الان وقت سازش نیست سازش یعنی سر خم کردن که برابر خوردن یه توسریه البته یه چی جلوت می اندازند
  • ناشناس ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    با در نطر گرفتن سیاست اعتدال می توان تخریم را برداشت چون عده ای می گویند تحریمها کمر شکن است و از طرف عده ای می گویند اصلا تاثیری ندارد این دو جمله با هم سازگاری ندارد تحریم برداشته شود بهتر است چون به صلاح مملکت نیست
  • دانا ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    تو چرا سوختی ناشناس
  • اشنا ۲۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    بازم تو اومدی.
  • ۲۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
    0 0
    از خودت بگو مردم وکیل نمی خوان
  • وحید ۰۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    خرابتم جلیلی.
  • فرزند شهید ۰۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    انتخاب اصلح همان اقای جلیلی است
  • ۰۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    جناب ناشناس شما لازم نیست از آب گل آلود ماهی بگیری!!!! حرف جناب جلیلی این نبود که الگوی لیبرالی و عربی باید در اقتصاد پیاده میشد بلکه به ناکارآمدی مدیریت دولت در عرصه اقتصاد اشاره شد . در مورد تحرین شما گوئیا متوجه نیستی که این ما نیستیم که خود را تحریم کردیم بلکه استکبار و صهیونیسم زیاده خواه و ظالم بجهت زور گویی ما را تحریم کرده اند و این در حالیست که ما نه کسی را تهدید کرده ایم و نه ظلمی به کشوری کرده ایم فقط میخواهیم روی پای خود بایستیم و از زیاده خواهی و باجگیری آنها خود را برهانیم برای همین مارا تحریم میکنند تا دست از آرمانها و ارزشهایی که بیش از سی سالست بخاطرش خونها داده ایم دست برداریم! پس کنایه اندازی شما بیانگر زاویه شما با ارزشها و آرمانهای مردم مومن ایران است....
  • ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    یکسر به خیابان های این زرادخانه بزنید و ببینید چگونه به دین و فرهنگ و حجاب و عفاف مردم حجمه بردند و ما خوابیم!!!! امروز هم یزیدیان به خیمه ها زدند، در سایه غفلت ما، چادر از سر زنان، غیرتها ربوده اند!
  • حمید ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    1-من به ایشان گفتم شما بیخود دنبال نطنز و اصفهان هستید بلکه زاردخانه ما در قم است و شما باید جلوی آن‌جا را بگیرید. 2-جلیلی بیان کرد: ایران زمانی نوکر آمریکا بود، اما امروز نقشش ارتقا پیدا کرده است و این امر نه تنها در سطح منطقه‌ای بلکه در سطح جهانی است، شش قدرت جهانی یک طرف می‌نشینند و جمهوری اسلامی ایران در یک عرصه می‌نشیند. اولی را خوب نیامدی چون مرکز قدرت را به آنها نشان دادی که آنها حتماً بر روی آنجا بیشتر زورم میکنند دومی را خیلی خوب آمدی دمت گرم
  • ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    مگه غرب که اقتصاد لیبرالی رو درست انجام داده الان به بن بست نخورده مشکل اقتصاد ما اینه که دولت مردای ما با چشم کور دنباله رو غرب و همون مدل اقتصاد هستن...
  • ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    امام خامنه ای: در انتخابات نباید تعبیر برنده و بازنده و این اصطلاحات غربى مادى را به كار برد
  • یه ایرانی ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    بنده هنوز کاندیدای مورد نظرم رو صد درصد انتخاب نکردم اما به نطرم میاد آقای جلیلی گفتمان قشنگی داره . قاطعیت جالبی دارن. مشخصا یه ترس قابل ملاحظه ای در صحبتاشون هست که نکنه از رضای الهی دور بشه. ناخودآگاه انسان رو به یاد حضرت علی(ع) میندازه که قاطعیت ایشون در اجرای احکام اسلام و عدالتشون آنچنان دشمن براشون ساخته بود که تمام وقت ایشون صرف جنگهای داخلی شد. اگر ما به پشت خیمه های دشمن رسیدیم نباید باز گردیم:(جنگ صفین رو تداعی میکنه) همون صحنه ها رو ... اونجا امیرمومنان علی(ع) بودن و مالک اشتر پشت خیمه های معاویه... الانم سیدعلی خامنه ای و جلیلی پشت خیمه استکبار (البته دوستان نگن چرا با حضذت علی(ع) مقایسه میکنی؟ به قول خود امیرمومنان ما نمیتونیم مثل ایشون بشیم اما میتونیم در راهشون که گام برداریو انشالا با یاری خودشون) این چیزای بود که با خوندن این مطلب در ذهنم اومد. فقط تعصب را باید کنار گذاشت و بدون تخریب دیگری کار خود را جهت شناخت اصلح انجام داد. به امید ظهور صاحب العصر والزمان
  • ایرانی ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    هواکم کم بهاری می شود
  • ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    جبهه پایداری بیکار نشسته که
  • ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    خیلی متین، منطقی و مسلط احسنت
  • شهروند ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    بن بست
  • احمد ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    رای ما جلیلی ...
  • علی ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    ما جوانان ایلامی همه با هم میگوئیم فقط دکتر جلیلی.
  • محمد ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    حمید جان شما اشتباه متوجه شدید منظور اقای جلیلی این نیست که شما غربی ها بهتراست زرادخانه هسته ای مارا نشانه بگیرید که در قم است بلکه اقای جلیلی به این حرف غربی ها را روی انگشتان دستش میچرخاند و اخر با بازدید از سایت فردو موافقت میکنن تا از بار تحریمها کاسته شود و اخرش هم از طریق زرادخانه هسته ای قم کاری میکنن که تحریمها برداشته شود بدون انکه هیچ یک از سایتهای هسته ای کشور بسته بشن اما درمورد گزینه دم اقای جلیلی منظورشان این بوده که برو به اربابانت بگو که ایران درگذشته شاید نوکرتان بوده اما از
  • ارمین ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    زنده باد جانبازانقلابی دکترسعیدجلیلی.............
  • علی ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    احسنت........
  • بصیر ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    معیاری که آقا فرمودند به این معن نیست که حتما کار اجرایی کرده باشد بلکه آشنا بودن با مدیریت اجراییست. و این امر با کمک گرفتن از مدیران کارآمد میسر خواهد شد که بهمان بحث شنلسلیی مناسب نیروها برمی گردد که آقای جلیلی بدان اشاره فرمودند. رییس جمهور باید مدیر مدبری باشد در ضمن حضرت آقا معیارهای دیگری را هم ذکر فرمودن که حتی از این معیار هم مهمترن.به سایت آقا مراجعه کنید.
  • ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    رای ما جلیلی
  • ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    خدا با همه دلها ست نه یک دل
  • ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    حافظ کل قران و نهج البلاغه
  • ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    اقای لنکرانی که از برنامه اش رونمایی کرده . سخاوتمندانه انرا در خدمت دولت جلیلی می گذارد
  • ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    با هر دو مورد کاملا موافقیم
  • ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۲
    0 0
    رای ما جلیلی
  • ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    فقط عمار خامنه ای
  • بیسیمچی ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    با بت ساختن از آدم ها مخالفم.جلیلی هم آدم است.
  • ali ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    خب که چی؟
  • ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    فقط دکتر جلیلی.......................

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس