به گزارش مشرق به نقل از تابناک، دکتر غلامعلي حداد عادل که شب گذشته به مناسبت سالگرد حماسه پرشور 9 دي به گفتوگوي ويژه خبر 22:30 شبکه دو رفته بود، با بيان اين مطلب افزود: اين آقايان هر کدام به دليلي ـ اعم از بيبصيرتي، لجاجت، حب مقام و رياست و ... ـ نتوانستند عمق مسأله را درک کنند و با حرکت در جادهاي که بيگانگان براي آنان فراهم کرده بودند، سمت و سوي مخالفت خود را به سمت مخالفت و دشمني با نظام و رهبري انقلاب تغيير دادند.
وي با بيان بخشي از رخدادهايي که در سال گذشته و پس از برگزاري انتخابات پرشور 22 خرداد 88 روي داد، گفت: بارها و بارها چه شخصي و چه رسمي با اين آقايان و نمايندگان آنان سخن گفته شد تا بلکه مستند يا اطلاعات موثقي درباره تقلب ارايه دهند که البته هيچ گاه اين اتفاق نيفتاد و آنها باز هم بدون سند و مدرک تنها در پي ابطال انتخابات بودند.
حداد عادل همچنين درباره رفتارهايي که در روزهاي پس از انتخابات انجام مي شد و اين ذهنيت را در برخي از اين آقايان پديد آورده بود که همانند روزهاي پاياني حکومت پهلوي، مي توان با شعار الله اکبر و بهره گيري از شعارهاي مذهبي به مقصود خود رسيد، گفت: متأسفانه، اين آقايان هنوز نفهميده بودند که «عينک سواد نمي آورد».
وي افزود: اين رفتارها، دقيقا به شخص بي سوادي مي ماند که گمان مي کرد، اگر عينک بزند، مي تواند بخواند، ولي غافل از آن بود که هرچند عينک يک ابزار براي بهتر مطالعه کردن است، ولي اصل مسأله، سواد داشتن است؛ بنابراين، آقايان گمان مي کردند که با تابلو قرار دادن شعارهايي چون الله اکبر و شبيه سازي آن با روزهاي منتهي به انقلاب 57 ـ در حالي که حداقل در ماه مبارک رمضان و به ويژه روز قدس نشان دادند که به اوليات مذهب هم پايبند نيستند ـ مي توانند به مقاصد خود برسند.
در پايان، رييس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به حکايت «طوطي و بازرگان» حضرت مولانا، اين قياس هاي بي جا و تلاش براي گمراه کردن افکار مردمي که به هر دليلي به اين آقايان رأي داده بودند را از مصاديق فتنه گري خواند و گفت: حماسه بي نظير مردم ـ با هر فکر و سليقه اي ـ در نهم دي سال گذشته، نشان داد که ملت به راحتي دست از آرمان هاي امام و انقلاب خود برنخواهند داشت و با بصيرتي بيش از پيش در حمايت از ولي فقيه زمان خود، با دشمنان اين نظام مبارزه خواهند کرد.