به گزارش سرویس فرهنگی مشرق به نقل از روابط عمومی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) استان تهران، نخستین جلسه هیئت مدیره بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) استان تهران در سال جاری با حضور استاد محسن قرائتی موسس و رئیس هیئت امنای بنیاد، حجج اسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، محمدباقر خسرو شاهی مدیر حوزههای علمیه استان تهران، محمدجواد حاج علی اکبری رئیس امور مساجد، محمدصابر جعفری قائم مقام بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج)، سید مهدی میر احمدی مسئول محترم نهاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نمایندگان شبکه پنج صداو سیما و سپاه محمد رسول الله(ص) و دیگر مسئولان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، سید محمدرضا آیتالهی عضو هیئت مدیره بنیاد با بیان اینکه هدف از تأسیس بنیاد سیراب کردن عطش جامعه به صورت علمی بر اساس مبانی فرهنگ مهدویت است، ابراز داشت: تأسیس مرکز تخصصی مهدویت قم برای مقطع سطح سوم مهدویت و سه درس خارج مهدویت برای سطح چهار حوزه و برگزاری دورههای تربیت مربی در سطح کشور از برکات تأسیس این بنیاد بوده است.
حجتالاسلام قرائتی با اشاره به هستههای اولیه شکلگیری بنیاد مهدی موعود، بیان داشت: بنیاد بعد از تشکیل مرکز تخصصی مهدویت توانست در یک خانه خشتی 300 طلبه را تربیت و در طرف چند سال 2000 سفر در بیش از 20 استان داشته باشد.
وی افزود: با وجود کمبودها و کمی بودجهها، باید بر اساس آنچه داریم کار کنیم، من بارها گفتهام که مانند ورامین باشید. چون اگر واوش برود، رامین میشود و باز اسم هست و اگر «راء» را برداریم، امین میشود و اگر الف را برداریم میشود مین، و اگر مین برود، میشود ین (واحد پول)، و اگر ی هم برداشته شود میشود نون و آن را میخوریم!
رئیس ستاد اقامه نماز خطاب به حجت الاسلام صدیقی، گفت: برای آموزش مهدویت در حوزه نیاز به کمک از سوی شما داریم که بعد از 15 خرداد، 16 ساعت دوره برگزار شود، همچنین بهتر است حجتالاسلام حاج علی اکبری برای ائمه جماعات مساجد دورههایی در رده سنی 20 تا 30 ساله، 30 تا 40 ساله و سپس 40 تا 50 ساله دوره مهدویت در نظر بگیرند.
وی همچنین در پایان خواستار تولید نکتهها و قصههای مهدوی به تعداد روزهای سال با استناد به آیات و روایات شد.
حجتالاسلام کاظم صدیقی نیز با تأکید بر اینکه از طلبههای دورههای تربیت مربی برای مساجد استفاده شود، خواستار برگزاری دورههای مهدویت در حوزههای علمیه شد که حجتالاسلام خسروشاهی نیز قول مساعدت داد که در طول سال هفتهای یک ساعت دورههای مهدویت در مدارس حوزههای علمیه گذاشته شود.
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام حاج علی اکبری نیز از برگزاری دورههای مهدویت ویژه ائمه جماعات خبر داد و اظهار داشت: از مرکز آموزش محراب که در خیابان سعدی که ظرفیت 300 نفر دارد، میتوان برای گسترش فرهنگ مهدوی استفاده کرد.
رحیم قربانی مسئول قرآن و عترت بسیج سپاه حضرت رسول(ص) از اجرای طرح «12 در 12» در نیمه شعبان در حوزه های بسیج خبر داد و گفت: با اجرای این طرح امیدواریم که 4800 بسیجی تحت آموزش مهدوی قرار بگیرند.
در پایان نیز حجتالاسلام جعفری درباره اقدامهای آتی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) کشور، گفت: به زودی کتابی از حجتالاسلام قرائتی درباره سبک زندگی در دعای عهد، دعای افتتاح و ندبه منتشر میشود.