معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: سقوط سينماي ايران در دوران اصلاحات و در سال 76 رقم خورد.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از فارس از مشهد، جواد شمقدري شامگاه چهارشنبه در همايش جدال در سينما با محوريت بررسي وقايع و حوادث سينماي ايران در سه دهه انقلاب، در سالن آمفي‌تاتر دانشکده مهندسي دانشگاه فردوسي مشهد، اظهار داشت: اين امر در دوران اصلاحات تاحدي پيشرفت داشت که در آن دوران مضمون سينماي ايران تنها به سه عنوان ختم مي‌شود.
معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: اين در حالي است که در سال‌هاي قبل از اين دوران تعداد مضامين سيمايي در حدود 15سرفصل بود.
وي افزود: براين اساس در سال 75 تعداد افرادي که براي ديدن فيلم به سينما رفتند در حدود 56 ميليون نفر بود در حالي که اين رقم در سال 79 به 13ميليون نفر کاهش يافت.
شمقدري گفت: يکي از دلايل عمده در کاهش تعداد افراد، نبود فيلم‌هايي با محتواي مناسب براي خانواده‌هاي ايراني بود.

 

* جريان حاکم بر خانه سينماي ايران زمينه‌ساز حضور مخالفان شد
شمقدري در ارتباط با خانه سينمايي ايران اظهار داشت: اتفاقاتي که در خانه سينماي ايران رخ داد در پي بروز يک‌سري جريانات حاکم بود که رويه جديدي را پيش گرفته‌اند، در حالي که بدنه اصلي اين رويکرد را ندارد و اميدواريم آنها نيز در اين ارتباط راه خود را تغيير دهند.
وي تصريح کرد: در ميان اصناف فرهيخته، کانون کارگردانان در رديف‌هاي نخست قراردارد که در اين راستا جلساتي را اعضاي اين کانون با معاونت سينمايي داشته‌اند و در حال حاضر تعامل ميان اين کانون با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برقرار شده است.

 

* صهيونيست‌ها خط قرمز سينماگران آمريکايي
معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ارتباط با آزادي سينماگران آمريکايي در ساخت فيلم از شخصيت‌هاي برجسته سياسي اظهار داشت: فيلم‌سازان آمريکايي در ساخت فيلم‌هاي خود شخصيت‌هاي سياسي خود را نيز به نقد مي‌کشند.
وي افزود: اما آنچه که در اين ميان به عنوان خط قرمز سينماگران آمريکايي مطرح مي‌شود لابي صهيونيست‌ها است.
وي ادامه داد: مسئولان آمريکايي حتي رئيس جمهور آمريکا نوعي ابزار براي صهيونيست‌ها هستند که براين اساس هر يک از آن‌ها در سينماي آمريکا به نقد کشيده مي‌شوند اما در حال حاضر هيچ يک از سينماگران آمريکايي حق ندارند که لابي صهيونيست‌ها را به نقد بکشند.
شمقدري افزود: بر اين اساس مي‌توان گفت که لابي صهيونيست‌ها خط قرمز براي سينماگران آمريکايي است.
وي در اين ارتباط با حمايت از به نقد کشيدن افراد و چهره‌هاي سياسي که در بروز مشکلات و فسادهاي مالي نقش عمده را بازي مي‌کنند، گفت: در دولت قبلي افرادي تنها با تصدي کوتاه‌مدت يک نهاد يا وزارتخانه ثروت ميلياردي را براي خود اندوخته‌اند که به نقد کشيدن آن‌ها در صحنه سينما مي‌تواند بيانگر فسادهايي مالي اين افراد باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس