به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمدرضا منصوری ظهر امروز در نشست خبری سومین همایش طبیب روحانی اظهار داشت: گروه پزشکی با بسیاری از مسائل طب و درمان برای درمان جسم آشنا هستند ولی نباید تمام هم و غم ما جسممان باشد بلکه روح هم نیاز به طبیب دارد که آشنایی با بزرگان این حوزه و نحوه زندگی آنها میتواند بسیار تأثیرگذار باشد.
وی خاطرنشان کرد: به فرموده امام راحل وحدت حوزه و دانشگاه باید همواره حفظ شود،تا علما از علوم روز برخوردار باشند و از طرفی با این تعامل دانشجویان از علوم حوزه بهرهمند شوند و برگزاری این گونه همایشها میتواند ما را در نیل به این هدف یاری دهد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از اشکالات موجود در فرهنگ را فراموش کردن گذشته عنوان کرد و گفت: ما در زمانی پرچمدار علم دنیا بودیم و شخصیتهای بزرگی مانند رازی، خیام و مولوی را داشتهایم ولی متأسفانه با جوسازیهایی که در زمان طاغوت کردند میخواستند مشاهیرمان را به فراموشی بسپاریم.
وی ادامه داد: به جایی رسیده بودیم که در زمینههای گوناگون مانند هنر افراد فاسد را به عنوان هنرمند معرفی میکردند یا کسی را به عنوان دختر شایسته تجلیل میکردند که شاید اکنون از گفتن معیارهای موردنظر شرم داشته باشیم و میخواستند ما را از تاریخ اسلامی و ایرانیمان قطع کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه پس از انقلاب اسلامی جایگاه مفاخر دینی و علمی ما احیا شده ابراز داشت: در 10 تا 15 سال اخیر اقدامات مثبتی انجام شد که تجلیل از چهرههای ماندگار در همین راستا است. چرا که ما نباید صبر کنیم تا بعد از فوت افراد از آنها تجلیل شود بلکه افراد برجسته و چهرههای فرهنگی باید در زمان حیاتشان به جامعه معرفی شوند.
منصوری در مورد تأثیر برگزاری یک چنین همایشهایی در بین دانشجویان و میزان بازخورد آن گفت: در سال اول برگزاری این همایش شخصیت آیتالله بهجت در سال دوم آیتالله کشمیری و امسال نیز آیتالله حسنزاده آملی معرفی خواهد شد که در هر سال نحوه زندگی و کارهای علمی این افراد برای اساتید و دانشجویان از زوایای مختلف تبیین شده است.
وی افزود: در عین حال کار فرهنگی چیزی نیست که اکنون انجام دهیم و دو ساعت بعد نتیجهاش را ببینیم. بلکه کار فرهنگی زمانبر است و سالها بعد نتیجه میدهد. به فرموده امام راحل شاید یک حرفی را که الان میزنیم 100 سال بعد نتیجه بدهد کما اینکه دشمنان ما هم یک شبه فرهنگ منحط خود را به خورد جوامع نمیدهند بلکه به مرور با ساخت فیلم و غیره شخصیتسازی میکنند.
منصوری با تأکید براینکه بازخوردها نشان میدهد برگزاری چنین همایشهایی در بین اساتید و دانشجویان مفید واقع شده است، تصریح کرد: معرفی الگوهای دینی یکی از راههای وارد شدن به مقوله فرهنگ است و در این همایش زندگینامه آیتالله علامه حسنزاده آملی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسیده و در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد.
وی از عموم دانشجویان و اساتید علوم پزشکی تهران خواست برای بهرهمندی از این همایش حضور یابند.
سومین همایش طبیب روحانی پنجشنبه 26 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز نبش خیابان قدس با حضور رئیس قوه قضاییه، رئیس سابق علوم پزشکی تهران و مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها و شعرای شاخص انقلاب با حضور شخص «آیتالله حسنزاده آملی» برگزار میشود.