به گزارش مشرق به نقل از مهر، مهلت ارسال آثار بانوان نويسنده به دبيرخانه اين جايزه 31 شهريور امسال تمام و داوريها نيز پس از کدگذاري کتابهاي دريافتي آغاز شد.
حوزه مورد ارزيابي هيئت داوران اين جايزه، کتابهاي تاليفي و ترجمهاي بانوان در موضوعات شعر، ادبيات داستاني (داستان بلند و داستان کوتاه)، ادبيات نمايشي، ادبيات پژوهشي، پايان نامههاي دانشجويي، مجموعه مقالات ادبي و ادبيات کودک و نوجوان (شاخههاي داستان و شعر) است.
علي معلم دامغاني، عباسعلي وفايي، راضيه تجار، سپيده خليلي و ناديا مفتوني اعضاء هيئت علمي چهارمين دوره جايزه پروين اعتصامي را تشکيل ميدهند و بيش از 40 داور در ارزيابي آثار اين دوره از جايزه با دبيرخانه آن همکاري دارند.
بر اساس اطلاع خبرنگار مهر داوري گروه کودک و نوجوان که شامل داستان و شعر (تاليفي و ترجمهاي) است، هنوز شروع نشده و اين در حالي است که جلسات داوري بخش شعر و ادبيات داستاني بزگسال و نيز ادبيات نمايشي در حال انجام است.
داوري آثار گروه اخير (ادبيات نمايشي در هر دو حوزه تاليف و ترجمه) نيز روز چهارشنبه هفته جاري (فردا 8 دي) به پايان ميرسد.
داوري آثار در همه بخشهاي چهارمين دوره جايزه ادبي پروين اعتصامي 20 ديماه به پايان ميرسد و از اوايل بهمنماه جلسات نهايي داوري برگزار ميشود و تا اوايل اسفند به طول ميانجامد.
جايزه ادبي پروين اعتصامي در سال 1383 به همت معاونت فرهنگي وزارت ارشاد و در دفتر مجامع و فعاليتهاي فرهنگي آغاز به کار کرد و مراسم نخستين دوره آن 15 مرداد ماه همان سال برگزار شد و بعد از آن هم هر دو سال يکبار و در زادروز اين نويسنده (25 اسفند) برپا شده است.
هدف از برگزاري اين جايزه ادبي بزرگداشت مقام و شخصيت شاعر نامدار ايران پروين اعتصامي، رشد و اعتلاء خلاقيتها و آفرينشهاي ادبي بانوان، ترويج و تقويت زبان فارسي در خارج از کشور، ايجاد پيوند بين ادبيات ملل به ويژه در حوزه جهان اسلام، معرفي چهرههاي شاخص زنان اديب و پژوهنده و تقدير از زنان در عرصه زبان و ادب فارسي است.