به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، حجتالاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي طي سخناني در همايش ملي «حماسه ماندگار؛ 9 دي» با بيان اينکه انقلاب اسلامي منشأ تحول بزرگي در جامعهي ما و در دنياي معاصر شده است، اظهار کرد: اين تحول در ابعاد مختلف تعيينکننده و اثربخش است. به عنوان مثال در اسنادي که در سايت ويکيليکس منتشر شده نکات قابل توجهي به چشم ميخورد؛ نخست اينکه نزديک به 10 هزار برگه سند درخصوص جمهوري اسلامي ايران منتشر شده است و همچنين نزديک به 26 هزار بار اسم ايران مطرح شده و بيشترين واژهي تکراري، نام ايران است که اين موارد حاکي از اهميت است.
رييس سازمان بازرسي کل کشور ادامه داد: اگر کسي بتواند روزي را نشان دهد که جمهوري اسلامي ايران در آرامش بوده و تير دشمني و فتنه متوجه او نبوده است بايد به وي جايزه داد. ما از ابتدا با برخوردهاي کينهتوزانه و دشمنيها مواجه بوده و هستيم که در دورهاي نظامي، در دورهاي امنيتي و در دورههايي نيز سياسي، اقتصادي ... بوده است.
وي خاطرنشان کرد: در اين زمينه دو هدف پيوسته تعقيب ميشد، نخست مردم و نگاه خاص مردم است. از روز اول مردم هدف اصلي اين طراحيها بودند و ديگري رکني است که با هدايت و راهنمايي او حرکت ميشود و آن جايگاه مقام معظم رهبري است. روزي نبوده که شخص رهبري مورد حمله واقع نشده باشد.
پورمحمدي خاطرنشان کرد: يکي از اصليترين صحنههايي که اين دو مقوله با هم جمع ميشوند، صحنهي انتخابات است. نمونهاي نبوده که در يک کشور بدون بحران در يک سال بتوان پنج انتخابات برگزار کرد ولي ما در سال 58 پنج انتخابات برگزار کرديم. در هر انتخابات هم حضور مردم و هم گرايش مردم حائز اهميت است.
رييس سازمان بازرسي کل کشور در ادامه گفت: کشور ما تحت فشارهاي دشمنان است و اگر دشمن بخواهد در کشور نفوذ و دخالت کند يکي از موضوعاتي که بايد در آن حضور داشته باشد، انتخابات است و به طور طبيعي دشمن بيشترين حضور خود را در عرصهي انتخابات دارد. غير از بازيگران آشکار در صحنهي انتخابات، بازيگر پنهان به دشمن داريم. بهويژه در انتخابات رياست جمهوري که رقابت شديدتر است، اين طراحيها نيز شديدتر ميشود.
وي ادامه داد: اگر يک بازيگر سياسي اين رقيب پنهان را نشناسد ميتوان گفت که فضاي جامعه را نشناخته است. متاسفانه در انتخابات سال گذشته عدم درک فاحش از اين موضوع سبب مشکلاتي براي کشور شد و خوشبختانه مفهوم بصيرت توسط مقام معظم رهبري وارد عرصهي عمومي و سياست کشور شد. براي ما به عنوان يک ايراني مسلمان که در دورهي انقلاب زندگي ميکنيم نياز است که درک کنيم اين صحنه بسيار پيچيده است و عمل در اين ميدان نيازمند بينش است.
پورمحمدي، بصيرت را نياز جدي امروز جامعه دانست و گفت: اين نياز نه تنها براي فعالان سياسي بلکه براي همهي مديران احساس ميشود. از بصيرت دور است کسي که فقط جلوهي مثبت حوادث را ببيند. آدم بصير شخصي است که بتواند تمام اضلاع منشور را ببيند. اگر امروز جواني بگويد که من به رفتار تو به عنوان مدير انتقاد دارم و اينکه سوالات مبنايي از جمله اينکه جمهوري اسلامي و ولايت يعني چه را مطرح کند نبايد وي را متهم کرد.
رييس سازمان بازرسي کل کشور خاطرنشان کرد: اگر کسي بگويد من نسبت به انتخابات يکي دو اشکال دارم ولي اينکه اصل انتخابات را زير سوال ببريم قطعا نادرست است. کسي که ملتزم به قواعد اين بازي نيست چرا وارد اين عرصه شد؟ و هر زمان که فهميد از نظر وي درست نيست بايد کنار ميکشيد. چرا بايد مردم را به فضاي موهوم و تعريف نشده دعوت کرد؟ من هفتهي اول پس از انتخابات به اين افراد نامه نوشتم که اين راهي که ميرويد به بحران امنيتي منجر ميشود و شما سود نخواهيد برد بلکه تنها کسي که سود ميبرد رقيب پنهان، همان دشمن است.
وي افزود: در اين آشوبها و فتنهها فضاي ايجاد شده سبب مشکل در تشخيص شد و ابهام براي برخي جوانان جدي شد و همچنان تاکيد ميکنم که اين ابهامات را نبايد رها کرد. جوان ما حق دارد ما را به استيضاح بکشد. اجازه ندهيم جوانان در گوشه و زاويه قرار گيرند. اقتضاي بصيرتافزايي همين است. نميتوان با ابزار سخت در مقابل دشمن و بازيگر پنهاني که با ادبيات و ابزار نرم وارد صحنه ميشود برخورد کرد. اين برخورد جنس نرم ميطلبد.
رييس سازمان بازرسي کل کشور با بيان اينکه پرچم هدايت ما همانا «ان الحسين مصباح الهدي و سفينه النجاه» است، خاطرنشان کرد: آمدند کشتي انقلاب را سوراخ کنند ولي باز هم امام حسين بود که اين کشور را نجات داد. ما در حادثهي 9 دي حرکت خودجوش مردم را ديديم. اين حرکت جانانه، عميق و خالصانه بود. آنها ديدند که همهي هستيشان دارد از دست ميرود و در نهايت گوش مومنانه احيا شد.
پورمحمدي با تاکيد بر اينکه ما همچنان نيازمند بصيرت هستيم، گفت: نه فقط در عرصهي سياسي بلکه در همهي عرصهها نيازمند بصيرت هستيم. من مدير نبايد عملي انجام دهيم که اعتماد مردم را بسوزانم و اميد جوانم را خشک کنم. سياستمدار، مدير، دانشجو و ... بايد بصيرت داشته باشيم. ما در عرصهي بصيرت نيازمند اتخاذ راهکارهاي متناسب با طراحيهاي دشمن هستيم.
بر اساس اين گزارش، در پايان اين مراسم از برخي از شخصيتها از جمله حجتالاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي، حجتالاسلام والمسلمين سيد ابراهيم رييسي و حجتالاسلام والمسلمين محمدجعفر منتظري با اهداي لوح يادبود همايش حماسه ماندگار تقدير به عمل آمد.