کد خبر 20845
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۷

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بر آغاز فصل جديدي از ارتباط با نشريات و روزنامه‌ها و تحقق اهداف بلند اين وزارتخانه تاکيد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، سيدمحمد حسيني - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي - در حاشيه مراسم توديع و معارفه معاونت مطبوعاتي و اطلاع‌رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در جمع خبرنگاران به سوالي درباره احتمال اعمال تغييرات ديگر در معاونت‌هاي اين وزارتخانه، جواب منفي داد و درباره دلايل برکناري محمدعلي رامين اظهار کرد: آقاي رامين در مدت يکسال گذشته زحمات بسياري کشيد و دلسوزانه تلاش کرد اما اين اواخر شرايط به گونه‌اي بود که به اين جمع‌بندي رسيديم که با تغيير اين معاونت، تعامل بهتري با اصحاب رسانه خواهيم داشت.

وي افزود: آقاي محمدزاده هم با تجربيات گذشته در معاونت ارتباطات رياست جمهوري و در روزنامه‌هاي مختلف و در شرايطي که در امر اطلاع‌رساني خبره هستند، جايگزين رامين شد تا بتوانيم فصل جديدي را از ارتباط با نشريات و روزنامه‌ها داشته باشيم و اهداف بلند خود را محقق کنيم البته از وجود رامين هم در مسووليت‌هاي مختلف استفاده خواهد شد و از تجربيات او در معاونت مطبوعاتي بهره خواهيم برد.

او درباره سوالي مبني بر اينکه چرا روز شنبه در سازمان فرهنگ و ارتباطات سخنراني نکرده است، تصريح کرد: من آمادگي داشتم ولي گفتند که بايد در آخر مراسم سخنراني کنم اما چون اين مراسم همزمان شده بود با مراسم شوراي عالي ايرانيان و بايد در آنجا حضور مي‌يافتم ، مراسم هم کمي طولاني شد و متاسفانه به مراسم سازمان فرهنگ و ارتباطات نرسيدم.

حسيني درباره برنامه‌هاي وزارت ارشاد در طول اجراي هدفمندسازي يارانه‌ها گفت: هدفمندسازي ‌در وزارت ارشاد مدت‌ها قبل آغاز شده و اين طور نيست که مثل گذشته کاغذ در اختيار ناشران يا مطبوعات قرار بگيرد، زيرا چندين سال است که اين کار را هدفمند انجام مي‌دهيم و اکنون هم کاهشي در يارانه‌ها نخواهيم داشت.

وزير ارشاد ادامه داد: در برخي موارد از حذف يارانه‌ سخن گفته مي‌شود که درست نيست و تنها يارانه‌ها جهت‌دار مي‌شود که بيشتر در حوزه انرژي است اما در مطبوعات هيچگونه موردي نداريم و اگر به فرض افزايش قيمتي بخواهد صورت بگيرد آن را در دولت مطرح مي‌کنيم و دولت نيز آمادگي جبران دارد.

حسيني درباره حمايت‌هاي وزارت ارشاد از جايزه‌هاي ادبي خصوصي تصريح کرد: جوايزي را تعريف کرديم و هر ساله آن را پيگيري مي‌کنيم مانند جايزه جلال آل‌احمد، کتاب سال، کتاب فصل و يا جايزه پروين که برنامه خاص و هيات داوران خود را دارند که پيگيري مي‌شود.

او ادامه داد: ‌انتظار داريم جايزه‌ها عاملي براي ارتقاي غناي محتواي کتاب‌هايي که ارائه مي‌شود، باشد؛ يعني در هر زمينه‌اي که مسابقه‌، جشنواره‌ و يا نمايشگاهي داير مي‌کنيم، انتظار داريم يک رقابت سالمي ايجاد و کارهاي بهتري ارائه شود و به اين سمت با برنامه‌ريزي‌هاي‌ آينده پيش خواهيم رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس