جستاری در حرفها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی می تواند زمینه آشنایی بیشتر را با شخصیت ها و گفتمان های این افراد فراهم آورد.
در ادامه اظهارنظرهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری را که در طول هفته ای که گذشت بیان شده است به اختصار میبینید؛(صفحه انتخابات)
زاکانی:نوع نگاه و اولویتهایم با جلیلی کاملا منطبق است
علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی روز گذشته در جمع دانشجویان انجمن مستقل در دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری یک فرصت بسیار بزرگ برای تحول در کشور است؛ هرچند که مخالفان و دشمنان نگاه تهدیدی به این موضوع دارند اما ما نیز یک نگاه فرصتی به انتخابات داریم.
دبیرکل جمعیت رهپویان یادآور شد: اگر به انتخاب رؤسای جمهوری گذشته توجه شود خواهید دید که هر انتخابی منجر به یک تحول چشمگیر و بزرگ در کشور شده است.
وی افزود: تغییراتی که بعد از موفقیت خاتمی در کشور به راه افتاد تغییرات بسیار جدی بود و اشکالات بسیار اساسی را ایجاد کرد. همچنین احمدینژاد نیز در سال 84 تغییرات گستردهای را در کشور دنبال کرد که که دارای محاسن و معایبی بود.
نماینده مردم تهران تصریح کرد: در واقع همه این دورهها دارای محاسن و معایب هستند اما اشکال ما به دوران هاشمی و خاتمی مبنایی است و در واقع این دو به کشور آسیب زدند.
زاکانی خاطرنشان کرد: اشکال جدی احمدینژاد این بود که بر شعارهایش باقی نماند و به آن چارچوب نظری که در قانون اصولگرایی مطرح شد پایبند نبود؛در واقع تفاوت آن 16 سال با این 8 سال این بود و اگر هاشمی و خاتمی موفق میشدند به صورت کامل مبانی مورد نظر خود را پیاده کنند انقلاب را از درون تهی و آسیب جدی به بنیان آن میزدند.
نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید براینکه هرگاه آن الگوها در جامعه پیاده شود همان آسیبها را خواهیم داشت، یادآور شد: اما در دوره احمدینژاد عدم عمل به چارچوب نظری و الگوی اصولگرایی مشکلاتی ایجاد کرد و در واقع هرجا که به این چارچوب عمل شد توفیقات جدی داشتهایم.
وی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری انتخابات بسیار مهمی است که تأثیرات جدی در تمام سطوح جامعه میگذارد، گفت: اگر ما درست و به اقتضای نیاز انقلاب و براساس اصول تصمیمگیری کنیم حتماً میتوانیم در این تحول گام بلندی برداریم. (لینک خبر)
کارت کنارهگیریام از انتخابات روی میز است
محمد شریعتمداری در نشست خبری انتخاباتی خود با خبرنگاران که بعد از ظهر امروز برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار مشرق مبنی بر نتیجه دیدار و مذاکراتش با خاتمی و هاشمی، گفت: به طبع حضورم در عرصه سیاسی و انتخابات ریاست جمهوری ملاقاتهای متعددی با آقایان هاشمی و خاتمی داشتهام و این ملاقاتها در این ایام بیشتر هم میشود.
وی افزود: در این دیدارها در جهت ایجاد رفاه در عرصه سیاسی صحبت میشود و سعی میکنیم از توسعه گسستی که بین گروههای سیاسی ایجاد شده و رقابتهای سیاسی را خشن کرده است جلوگیری کنیم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: ملاقاتهای بنده تنها با این دو بزرگوار نبوده و با اصلاحطلبان معتدل دیگر نیز دیدار داشتهام.
شریعتمداری با بیان اینکه این ملاقاتها جنبه سیاسی دارد و رایزنیهایی در راستای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفت: قبل از اجماع میان کاندیداها نیاز به یک همگرایی در جلسات مشترک با حضور چهرههای معتدل اصلاحطلب است و حتی فراتر از آن افرادی مثل حسن روحانی هم میتوانند در این وفاق سهیم باشند.
شریعتمداری اعلام کرد: البته در این مذاکرات کارت من برای کنارهگیری روی میز است زیرا من برای همگرایی آمدهام.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مشرق مبنی بر اینکه آیا خاتمی قرار است همانند سال 88 از کاندیدای خاصی حمایت کند، اظهار داشت: طبیعی است افرادی که مقبولیتی بین مردم دارند میتوانند با حمایتشان به شور انتخاباتی کمک کنند که کار بسیار خوبی است. (لینک خبر)
پایداری با یک کاندیدا در انتخابات حاضر میشود
کامران باقریلنکرانی کاندیدای احتمالی جبهه پایداری در انتخابات در گفتگو با فارس به تحلیل وضعیت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده پرداخت.
باقری لنکرانی درباره مذاکرات جبهه پایداری با وی، فتاح و جلیلی اظهار داشت: بنده و آقای جلیلی و آقای فتاح هیچ گاه احساس رقابت نمیکنیم.
کاندیدای احتمالی جبهه پایداری تصریح کرد: طبق مذاکرات قرار شده در صورت موفقیت هر یک از برادران، به وی در امر اداره کشور کمک شود.
توضیح لنکرانی درباره سابقه کاری پدر
وی درباره برخی اخبار که در خصوص پدر وی مطرح شده است، تصریح کرد: پدرم قبل از انقلاب در صنعت آلمینیوم فعال بود و با پشتکار و توان فنی خود، کارخانهای راهاندازی کرد و قبل انقلاب این صنعت انحصاری بود و شرایطی پیش آمد که وی احساس کرد دیگر نمیتواند در ایران زندگی کند لذا سال 1353 به خارج کشور رفت و سال 1355 نیز از ما خواستند که به اتفاق مادر و خواهرم به آمریکا برویم و یک سال آنجا اقامت کردیم اما مادرم گفتند که شرایط از لحاظ فرهنگی مناسب نیست و اذیت میشویم لذا پدرمان به دلیل شرایط انحصار صنعت آلمینیوم در ایران راضی به بازگشت نشد اما گفتند شما آزاد هستید و ما نیز به ایران بازگشتیم بنابراین طلاق قانونی اتفاق نیفتاد ولی دو
مسیر متفاوت ایجاد شد. (لینک خبر)
هر سه کاندیدای ائتلاف پیشرفت در انتخابات ثبت نام می کنند
حسین مظفر رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت در گفتگو با مهر، با اشاره به آخرین تصمیم گیری های این ائتلاف، گفت: برای آخرین تصمیم گیری شورای ائتلاف همه اعضای ائتلاف برای پیشرفت در ثبت نام ریاست جمهوری شرکت خواهند کرد و هر سه نفر ثبت نام خواهند نمود. ثبت نام آنان هیچ خدشه ای بر میثاق اولیه آنان بر معرفی فرد واحد وارد نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه، مخالفان شیطنت نکنند، تصریح کرد: پیش داوری های غلط بر اساس فرضیات ذهنی، مخالفان را دچار توهم اختلاف نسازد. ائتلاف پیشرفت با حضور 3 نفر از فرزانگان مورد اعتماد جامعه با نماد فرهنگ، سیاست و مدیریت، شکوه اقتدار ائتلاف را در آخرین لحظات تصمیم گیری بر معرفی فرد واحد به نمایش خواهد گذاشت.
مظفر با بیان اینکه، حضور این 3 نفر سهم مهمی در خلق حماسه سیاسی در زمان انتخابات و خلق حماسه اقتصادی پس از انتخابات ایفا خواهند کرد، اظهار داشت: ثبت نام هر سه اعضای ائتلاف بهره گیری از فرصت ها برای تصمیم گیری حکیمانه بر اساس شرایط محیطی است و این تصمیم مورد اجماع قاطع هر 3 عضو است هر روز که از تعامل و همکاری آنان می گذرد امیدواری بر استواری میثاق ائتلاف قویتر از قبل می شود.
وی گفت: همکاری اعضای ائتلاف با فرد منتخب با کوله باری پر از تجربه، مدیریت، کارآمدی و با سیاست های اخلاقی، عقلانی، اعتدالی در تدوین برنامه ها و انتخاب همکاران و تیم خدمتگزار ملت دریچه ای نوبد بخش را بر روی مردم عزیز ایران اسلامی خواهد گشود.
رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت در پایان افزود: این ائتلاف اطمینان خاطر و آرامش را برای رهبر فرزانه و ارواح مقدس امام و شهیدان عزیز و رفاه و آسایش و امنیت را برای ملت بزرگ ایران رقم خواهد زد. (لینک خبر)
مذاکرهای برای ساخت فیلم تبلیغاتی با حاتمیکیا نداشتهام
علی اکبر ولایتی عضو ائتلاف پیشرفت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی مشرق، با تکذیب خبر برخی رسانه ها درباره انتخاب ابراهیم حاتمی کیا به عنوان کارگردان فیلم تبلیغاتی وی، گفت: ضمن احترام نسبت به این کارگردان ارزشی و مطرح کشور، اعلام می کنم که بنده تا کنون مذاکره ای با حاتمی کیا و هیچ کارگردانی برای ساخت فیلم تبلیغاتی ام نداشته ام.
وی با بیان اینکه تصمیم گیری درباره اینگونه موضوعات پس از انتخاب نامزد نهایی ائتلاف مشخص می شود، افزود: ما هنوز وارد چنین مباحثی نشده ایم و فعلا برای ورود به چنین مطالبی زود است.
به گزارش مشرق؛ برخی رسانه ها امروز از انتخاب ابراهیم حاتمی کیا به عنوان کارگردان فیلم تبلیغاتی ولایتی نام برده بودند. (لینک خبر)
مشهورترین رد صلاحیت شده های انتخابات
در انتخابات ریاست جمهوری اول اکبر اعلمی مشهورترین چهره ای بود که صلاحیتش برای حضور در انتخابات تایید نشد. رد صلاحیت این نماینده دوره های ششم و هفتم در انتخابات ریاست جمهوری دهم قابل پیش بینی بود. قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم، صلاحیت اکبر اعلمی برای حضور در انتخابات مجلس هشتم هم به دلیل دیدگاه فکری و مذهبی او رد شده بود.
رفعت بیات نماینده زنجان در مجلس هفتم هم از چهره هایی بود که صلاحیتش برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام نامزدی کرد و صلایتش تایید نشد. او در واکنش به رد صلاحیتش از سوی شورای نگهبان گفته بود «این امر دو دلیل میتوانست داشته باشد، اول اینکه من زن هستم که با توجه به مذاکرات مجلس خبرگان قانون اساسی و نظر شهید بهشتی و اعلام آقای کدخدایی این مساله منتفی است و دوم اینکه به دلیل مدیر و مدبر نبودن من را رد کرده باشند.» (لینک خبر)
به دلیل احساس خطر وارد صحنه انتخابات شدم
محسن رضایی با حضور در برنامهها و همایشهای مختلفی در مشهد پیرامون انتخابات ریاست جمهوری و تشریح برنامههای خود به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد با بیان اینکه امروز در وضعیت خاصی قرار داریم، اظهار کرد: اینکه برخی بر این باورند آمریکا منتظر نتیجه انتخابات در ایران است درست نیست چرا که آمریکاییها در واقع منتظر تأثیر تحریمها در جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی افزود: آمریکاییها امروز برای به طول انجامیدن مذاکرات برنامهریزی 10 ساله کردهاند.
رضایی با اشاره به اوجگیری منازعات سیاسی در هفت و هشت سال اخیر و به ویژه در ماههای اخیر گفت: در واقع این منازعات بر کارآمدی کشور تأثیر گذاشته و فشارها را بر زندگی مردم افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه سال 92 سال تعیینکنندهای برای کشور ایران است، افزود: امسال باید آغازی را در راستای حل مشکلات برای سال جاری و سالهای آینده پیدا کنیم که نکته کلیدی تعیینکننده نیز انتخابات است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه دولت آتی میتواند با دیپلماسی قوی از تشدید تحریمها جلوگیری کند، ادامه داد: در واقع دولت یازدهم میتواند گرانیها و بیکاریها و همچنین منازعات سیاسی را کمتر و یا بیشتر کند. (لینک خبر)
پیام ستادیام «رأی حلال» است/ تشتت اصولگرایان اتفاق خوبی استمصطفی پورمحمدی که پیشتر معاون برون مرزی وزیر اطلاعات در دوران علی فلاحیان و وزیر کشور دولت محمود احمدینژاد در دولت نهم بود و هماکنون نیز ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده دارد، برابر آنچه که در سایت «ویکیپدیا» آمده «زاده 1338 در قم» بوده و «اهل رفسنجان» است. «وی مقدمات و سطح عالی (فقه، اصول فقه و فلسفه) را در قم، خارج فقه و اصول را در مشهد، قم و تهران به پایان رساند. پورمحمدی در سطح چهار فقه و حقوق اسلامی (معادل دکترا) در حوزهٔ علمیه تحصیل کردهاست. او مؤلف دو جلد کتاب در رابطه با حقوق سیاسی، مبانی نظری اندیشهٔ سیاسی در اسلام و مباحث سیاسی و اجتماعی است. وی همچنین مقالاتی علمی پیرامون حق، مبانی نظری حکومت دینی، نظارت، ارتداد و سیاست خارجی نگاشتهاست». مصطفی پورمحمدی اکنون یکی از کاندیداهای ائتلاف 5 گانه اصولگرایان است.
در ادامه بخشی از مصاحبه پورمحمدی با راه دانشجو را به انتخاب مشرق می خوانید؛
- علائم نشاط انتخاباتی تازه در حال بروز است و کاندیداها در حال انجام سفرهایشان هستند. محیطهای اجتماعی نخبگان و دانشگاهها نیز در حال برگزاری نشستهایی با موضوع انتخابات هستند. طیفها و گروههای مختلف نیز در حال معرفی کاندیداها هستند و لیستها هم هنوز تکمیل نشده است لذا بهتر است کمی صبر کنیم تا آرایشها شکل بگیرد تا بتوانیم قضاوت بهتری در این زمینه داشته باشیم.
- سوال) این روزها مباحثی درباره کاندیداتوری اکبر هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی مطرح میشود. کاندیداتوری این دو را چقدر محتمل میدانید؟
پاسخ: ظاهرا این مسئله منتفی است.
- سوال) این روزها تحلیلها و رفتارها از کاندیداتوری اسفندیار رحیم مشایی حکایت دارد، احتمال تایید صلاحیت و رأیآوری وی را در انتخابات را چگونه ارزیابی میکنید؟
پاسخ: باید صبر کرد تا ببینیم آیا ایشان کاندیدا میشود و سپس شورای نگهبان ایشان را تایید میکند یا خیر. بنده خود را خیلی درگیر امورات دیگران نمیکنم بلکه کار خود را انجام میدهم. اگر ایشان کاندیدا شد و شورای نگهبان هم صلاحیتش را تایید کرد ما نیز برای رقابت جدی با ایشان برنامهریزی میکنیم. (لینک خبر)
مهرعلیزاده: نظر خاتمی این هفته اعلام میشود
محسن مهرعلیزاده در گفتگو با مهر درباره تاخیر در اعلام کاندیداتوری خود و برخی از کاندیداهای اصلاح طلب که در معرض کاندیداتوری هستند، اظهار کرد: واقعیت این است که من و برخی دوستان اصلاح طلب منتظر هستیم تا آقای خاتمی به عنوان گزینه از همه نظر مطلوب برای کشور و اصلاح طلبان در انتخابات حضور پیدا کند که در این صورت خیلی از مسائلی که نگران آن هستیم حل خواهد شد.
وی افزود: تقریبا سعی همه دوستان دلسوز که در این مملکت کار کرده و علاقه مند به حاکمیت عقل ، عقلانیت و برنامه ریزی دقیق در کشور هستند این است که آقای خاتمی را برای اعلام کاندیداتوری در انتخابات پیش رو مجاب کنند ولی اگر به هر دلیلی وی به کاندیداتوری رضایت ندهد من قطعا کاندیدا خواهم شد و با تمام وجود در صحنه حضور خواهم داشت.
معاون رئیس جمهور دولت اصلاحات در عین حال تصریح کرد که همچنان منتظر اعلام نتیجه نهایی اجماع اصلاح طلبان برای اعلام کاندیداتوری هستم و نظر رئیس جمهور دولت اصلاحات نیز یکی از موضوعات تعیین کننده در اعلام کاندیداتوری بنده خواهد بود.
وی در پاسخ به این سوال که برای معرفی کاندیدای نهایی اصلاح طلبان فکر نمیکنید که زمان گذشته است چرا که اعلام کاندیداتوری، تشکیل ستاد مرکزی، ستادهای استانی، سفرهای انتخاباتی و ... را در پی خواهد داشت. با توجه به از دست رفتن زمان، شکل تبلیغات اصلاح طلبان در انتخابات آتی چگونه خواهد بود؟ پاسخ داد: همانطور که اشاره کردید و درست هم است بنده و مابقی اصلاحطلبان هم قبول داریم که برای اعلام کاندیداتوری و انجام فعالیتهای انتخاباتی دیر شده است. (لینک خبر)
تکذیب حضور حاج منصور در مراسم پایداری
یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار مشرق ،از عدم حضور حاج منصور ارضی در مراسم جبهه پایداری با سخنرانی آیتالله مصباح در مسجد ارک تهران خبر داد.
این منبع آگاه افزود : با تمام احترامی که حاج آقا برای آیت الله مصباح قائل است ،ولی اخبار منتشره در رابطه با حضور وی در این مراسم تکذیب میگردد .
این مراسم قرار است از ساعت 17 تا 19 عصر یکشنبه برگزار شود و جبهه پایداری کاندیدای نهایی خود را در این مراسم معرفی کند. (لینک خبر)
سعیدی کیا: داراییام نسبت به اول انقلاب کمتر شده است
محمد سعیدیکیا، وزیر مسکن احمدی نژاد در دولت نهم است. نام سعیدیکیا اما پیش از آنکه بعنوان وزیر دولت نهمی احمدی نژاد بر سر زبانها بیافتد نیز شناخته شده بود.
او از جمله کسانی است که عزم خود را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری یازدهم جزم کرده است و کاندیداتوری خود را اعلام کرده است.
- در ادامه بخش هایی از گفت و گوی محمد سعیدی کیا با نسیم را به انتخاب مشرق ملاحظه می کنید:
-در همه دولت ها تقریبا اینگونه بوده است که هرکس سر کار آمد، به گروه خودش میدان داد و دیگران را کنار گذاشت. من این رفتار را به نفع انقلاب نمیدانم. اختلاف نظرات سیاسی نباید مانع این شود که فضا برای کسانی که وفادار به انقلاب هستند و توانایی انجام کارهای خوب را دارند، تنگ شود.
-من دنبال دولتی هستم که بتواند در کشور انسجام ملی به وجود آورد. یعنی ایقدر خط کشی نکنیم و مردم را کنار بگذاریم. این رفتارها موجب دفع نیروها می شود. به دنبال "انسجام ملی" هستم. یعنی اینکه ما در جامعه یک انسجام به وجود بیاوریم. الان در جامعه اختلافات سران قوا به تنه جامعه رسوخ کرده. این اختلافات باعث تشنجها و بداخلاقیهایی در سطح جامعه میشود . (لینک خبر)
دو مساله خاتمی برای حضور در انتخابات
علی فلاحیان شامگاه یکشنبه در جمع مردم اهواز اظهار کرد: هدف من از حضور در انتخابات ساختن ایرانی قدرتمند از طریق برقراری ارتباط با کشورهای اسلامی و همسایه خواهد بود که با این کار می توان در برابر استکبار نیز یک جبهه قدرتمند تشکیل داد.
وزیر اسبق اطلاعات عنوان کرد: یکی از جدی ترین اهداف من از حضور در انتخابات، مهار گرانی است زیرا مردم ایران در مدت اخیر از این بابت با مشکلات فراوانی مواجه شده اند و جا دارد این مشکل اساسی برای مردم رفع شود.
فلاحیان ادامه داد: تقویت پول ملی نیز در راس برنامه های من قرار دارد زیرا با این کار ایران در عرصه جهانی می تواند قدرتمند ظاهر شود. همچنین در شرایط فعلی، چهار هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد که این امر باعث تورم فراوانی در کشور شده است و باید این حجم پول در جامعه کاهش یابد.
این نامزد ریاست جمهوری یکی دیگر از اهداف خود را ریشه کنی بیکاری در جامعه دانست و گفت: نرخ جهانی بیکاری 20 درصد است ولی این رقم در کشور بسیار بالاتر است؛ ضمن اینکه به زودی چهار میلیون دانشجو پس از فراغت از تحصیل به صف بیکاران می پیوندند که برای رهایی از این بحران باید راهکارهای اساسی تدوین کرد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: برقراری ارتباط موثر با کشورهای همسایه باعث رونق تجارت در کشور و افزایش کسب و کار و در نهایت صدور فرهنگ ایرانی اسلامی به تمام دنیا خواهد شد.
فلاحیان، برقراری و راه اندازی واقعی دولت الکترونیک در کشور را یکی از اهداف خود عنوان کرد و گفت: اگر دولت الکترونیک به معنای واقعی در کشور راه اندازی می شد، اختلاس سه هزار میلیادر تومانی در کشور صورت نمی گرفت.
یکی از نامزدهای ریاست جمهوری با بیان اینکه به نفع کسی کناره گیری نمی کنم گفت:خاتمی باید موضعش را در خصوص فتنه اعلام کند. (لینک خبر)
باهنر: تعدد نامزدها یک فرصت است
محمدرضا باهنر با حضور در نشست مطبوعاتی در دفتر هفته نامه جام اصفهان به پاسخگویی به سؤالات نمایندگان خبرگزاریها و مطبوعات اصفهان پرداخت.
وی در پاسخ به نخستین سؤالی مبنی بر اینکه چه راهکاری برای جلوگیری از تکثر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شکسته شدن آراء و کاهش مقبولیت رئیس جمهور آتی در میان مردم دارید؟ اظهار کرد: من فکر میکنم که این تعدد نامزدها یک فرصت است، البته مشروط بر اینکه به تهدید تبدیل نشود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جامعه اصولگرایی کشور جامعه بزرگی است، افزود: در کشورهای دیگر نیز احزابی وجود دارند که به طور معمول، رقابتهای درون حزبی برای انتخابات دارند.
وی با بیان اینکه تکثر نامزدها با این دیدگاه یک فرصت است، تصریح کرد: مشروط بر اینکه با یک ساز و کاری این تکثر به یک نامزد نهایی ختم شود.
باهنر با تأکید بر اینکه ما 5 نفر عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان اعلام عمومی کرده و اکنون نیز اعلام میکنیم که در تلاشیم که قبل از ثبت نام روی نامزد واحدی اجماع کنیم، تصریح کرد: از بقیه نامزدهای اصولگرا نیز دعوت میکنیم که به ائتلاف ما بپیوندند.
وی با بیان اینکه از ائتلاف پیشرفت نیز انتظار داریم که همین رویه را عمل کنند، ادامه داد: با تجربهای که در انتخابات دارم از دوستانم در ائتلاف پیشرفت تقاضا دارم که قبل از ثبت نام بر روی یک نامزد اجماع کنند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه پس از ثبت نام نامزدها، اطرافیان نیز از کنارهگیری آنها جلوگیری میکنند، گفت: به همین دلیل، کنارهگیری پس از ثبت نام به سختی انجام میشود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه اگر این ساز و کارهای مدنظر شما به نتیجه خوبی نرسد شما حاضرید که به نفع فرد اصلحتر از خود در گفتمانتان کنارهگیری کنید، گفت: وحدت نظر بر یک نامزد باید به یک مطالبه از طرف مردم و رسانهها تبدیل شود، کشور ما برای دوری از این مسائل نیاز به حزب جامع داشته و این خود یک حلقه مفقوده در کشور است. (لینک خبر)
کواکبیان: با عارف توافقاتی داشتهام
مصطفی کواکبیان کاندیدای احتمالی انتخابات رایست جمهوری، با اشاره به اینکه من خودم تمایل چندانی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری نداشتم، افزود: شورای مرکزی حزب مردمسالاری من را به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری برگزید، البته اگر اجماعی در میان اصلاحطلبان صورت بگیرد، شورای ما تابع آن اجماع خواهیم بود و اگر خاتمی وارد انتخابات شود از او حمایت میکنیم.
دبیرکل حزب مردم سالاری همچنین گفت: بعد از حمایتی که از من در شورای مرکزی حزب مردم سالاری و جبهه اصلاحطلبان انجام گرفت، من به صرافت افتادم که در انتخابات شرکت کنم. (لینک خبر)
گزارش مشرق از مراسم دولت در استادیوم آزادی
مراسم «تقدیر از دست اندرکاران ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی» امروز پنجشنبه توسط دولت در استادیوم 100 هزار نفری آزادی تهران در حال برگزاری است، این مراسم با حاشیه هایی همراه شد که در ادامه می خوانید:
* در حالی که پیش از شروع مراسم تونل سفید رنگ نصب شده بر روی چمن ورزشگاه آزادی فروریخته بود، تلاش های مسئولان برپایی این مراسم به نتیجه نرسید و تونل سفید رنگ که برای حضور میهمانان ویژه تعبیه شده بود جمع آوری شد.
* روابط عمومی ستاد تسهيلات سفرهاي كشور با ارسال پيامكي به نمايندگان مجلس از آنها خواسته كه بعد از ظهر امروز در جشن اين ستاد در استاديوم آزادي حضور يابند.
* بالگرد های هلال احمر در ورودی های ورزشگاه حضور دارند ؛ همچنین دو فرورند بالگرد دیگر به صورت متناوب بر فراز ورزشگاه آزادی پرواز می کنند. (لینک خبر)
روحانی:کشور نیاز به رئیسجمهور مشورتپذیر دارد
حجتالاسلام حسن روحاني ظهر پنج شنبه در جمع مردم لردگان اظهار داشت: انقلاب اسلامی با حضور مردم و ایثار مردم اتفاق افتاد و همچنین تجاوز دشمن در جنگ تحمیلی با رشادتها و ایثار و فداکاری های مردم دفع شد.
وی ادامه داد: حضور مردم و تلاش مردم در تمام مراحل بعد از جنگ در کشور سرنوشت ساز بوده است.
وی با بیان اینکه قدرت اصلی کشور مردم هستند، تاکید کرد: کشورهایی در دنیا هستند که قدرت اصلی آنها وابسته به ابرقدرتها است و بر یک ابر قدرت تکیه کرده اند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وابستگی کشور در دوران قبل از انقلاب، اظهار داشت: تا زمانی که رضا خان را می خواستند در کشور نگه داشتند و زمانی که گفتند از کشور باید خارج شوی یک روز هم نتوانست بماند.
حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: وقتی کشوری به یک ابر قدرت تکیه داشته باشد باید برای آن کشور نوکری کند.
وی بیان کرد: در قبل از انقلاب شرایط به گونه ای بود که نیروی مسلح، ارتش، اقتصاد، تبلیغات، فرهنگ کشور در دست کارشناسان آمریکایی بود و آنها برای ما تصمیم می گرفتند و بسیاری از برنامه های آموزشی نیز توسط کارشناسان آمریکایی طراحی می شد. (لینک خبر)