محمد شریعتمداری با اشاره به دیدارهای خود با خاتمی و هاشمی گفت: در این دیدارها کارت کناره گیری ام از انتخابات روی میز است.

گروه سیاسی مشرق ـ محمد شریعتمداری در نشست خبری انتخاباتی خود با خبرنگاران که بعد از ظهر امروز برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار مشرق مبنی بر نتیجه دیدار و مذاکراتش با خاتمی و هاشمی، گفت: به طبع حضورم در عرصه سیاسی و انتخابات ریاست جمهوری ملاقات‌های متعددی با آقایان هاشمی و خاتمی داشته‌ام و این ملاقاتها در این ایام بیشتر هم می‌شود.

وی افزود: در این دیدارها در جهت ایجاد رفاه در عرصه سیاسی صحبت می‌شود و سعی می‌کنیم از توسعه گسستی که بین گروه‌های سیاسی ایجاد شده و رقابت‌های سیاسی را خشن کرده است جلوگیری کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: ملاقاتهای بنده تنها با این دو بزرگوار نبوده و با اصلاح‌طلبان معتدل دیگر نیز دیدار داشته‌ام.

شریعتمداری با بیان اینکه این ملاقات‌ها جنبه سیاسی دارد و رایزنی‌هایی در راستای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفت: قبل از اجماع میان کاندیداها نیاز به یک همگرایی در جلسات مشترک با حضور چهره‌های معتدل اصلاح‌طلب است و حتی فراتر از آن افرادی مثل حسن روحانی هم می‌توانند در این وفاق سهیم باشند.

شریعتمداری اعلام کرد: البته در این مذاکرات کارت من برای کناره‌گیری روی میز است زیرا من برای همگرایی آمده‌ام.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مشرق مبنی بر اینکه آیا خاتمی قرار است همانند سال 88 از کاندیدای خاصی حمایت کند، اظهار داشت: طبیعی است افرادی که مقبولیتی بین مردم دارند می‌توانند با حمایت‌شان به شور انتخاباتی کمک کنند که کار بسیار خوبی است.

شریعتمداری در پاسخ به خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه چقدر خود را ملتزم به رهبری موسوی اردبیلی، عبدالله نوری و خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات می دانید، گفت: از وجود رهبری این سه نفر بی اطلاع هستم، به نظر من جمله ای که گفتید وجود رهبری این سه نفر درباره اصلاحات درست نیست همچنین موجودی خلق نشده ولی امیدوارم سران اصلاحات در نشست هایی که انجام می دهند به جمع بندی معقولی درباره انتخابات برسند.

وی در پاسخ به این سئوال که شما معتقد به اصلاح طلب معتدل هستید آیا اصلاح طلب تندرو نیز وجود دارد خاطرنشان کرد: هم بین صاحبان تفکر اصولگرایی و هم اصلاح طلبان افرادی هستند که به آنها معتدل گفته می شود و منظور از اصطلاح تند رو اصلاح طلبانی است  که به هیچ اصولی پایبند نیستند. مثل افرادی در اصولگرایان که دنبال افراط طلبی هستند. این نوع اصطلاح ها در زمان امام هم بود  این گونه  افراد کسانی هستند که ظاهرا با شما هم فکرند اما در نهایت مسیر را مسدود می کنند در اصطلاح این گونه افراد تندور محسوب می شوند.

وزیر دولت اصلاحات  گفت: روشن است اصولگرایان تندرو چه کاری کرده اند. مثلا فرد موثقی مانند آقای ناطق نوری که در بدو ورود امام در کنار ایشان بود در مقابل خاتمی در انتخابات 76 شکست خورد . آنجا شاهد بودیم دوستانی موسوم به راست که تندروی هایی انجام دادند و حاصل آن همان شکست بود. بعضی از اصلاح طلبان نیز سیاست ورزی غیر عقلایی انجام دادند.

شریعتمداری با بیان اینکه اعتدال در کشور باید جایگاه ویژه ای پیدا کند تصریح کرد: تعریف اعتدال مساوی با انفعال نیست. اعتدال حرکت در موازین عقلایی و در مسیر هدف همراه با تعامل و سازش برای رسیدن به هدف است.

وی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه  در انتخابات جزو کدام گروه و دسته است تصریح کرد: من عضویت هیج کدام از گروههای سیاسی را ندارم پس طبیعتا به عنوان فرد مستقل وارد می شوم.

وزیر دولت اصلاحات  در پایان این مراسم در واکنش به برگزاری همایش 100 هزار نفری دولت در تقدیر از فعالان نوروزی اظهار داشت: بالاخره 8 سال در قدرت بودند و می خواهند مراسمی برگزار کنند لذا از نظر من اشکالی ندارد من معتقدم دولت در همه فعالیت هایی که انجام می دهد باید مسئله بیت المال را رعایت کند. اکنون بیشتر کسانی انتقاد می کنند که از حامیان دولت بودند. این مدل نباید به عادت تبدیل شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس