به گزارش مشرق، جليل دارا مديرکل فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در گفتوگو با فارس، با اعلام خبر برگزاري نشست سراسري کارشناسان فرهنگي دانشگاههاي سراسر کشور در اردبيل اظهار داشت: کارشناسان فرهنگي دانشگاههاي سراسر کشور به مدت سه روز در اردبيل گرد هم ميآيند تا پيش از شروع آغاز سال تحصيلي دانشگاهها و مراکز آموزش عالي کشور، موضوعات و مشکلات فرهنگي دانشگاهها را بررسي کرده و براي آن چارهانديشي کنند.
وي با بيان اينکه نشست سراسري کارشناسان فرهنگي دانشگاههاي سراسر کشور 12 تا 14 مرداد برگزار خواهد شد، افزود: در اين نشست که به ميزباني دانشگاه محقق اردبيلي در سرعين برگزار ميشود، بيش از 250 نفر از کارشناس فرهنگي و مديران معاونت فرهنگي از دانشگاههاي سراسر کشور حضور خواهند داشت.
مديرکل فرهنگي وزارت علوم هدف از برگزاري اين نشست سراسري را توانمندسازي کارشناسان فرهنگي دانشگاههاي کشور دانست و گفت: در اين نشست سراسري برگزاري کارگاههاي آموزشي، جلسات مناظره و گفتوگو و همچنين آسيبشناسي فعاليتهاي فرهنگي در دانشگاههاي کشور مدنظر است.
دارا با اشاره به برنامهريزي براي برگزاري 16 کارگاه آموزشي مختلف در اين نشست خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهريزي شوراي آموزش دفتر امور فرهنگي، براي اين نشست چند کارگروه تخصصي، آموزشي با تفکيک حوزههاي کاري کارشناسان و همچنين چند نشست عمومي با موضوعاتي در زمينه آسيبهاي اجتماعي-فرهنگي همچون اعتياد، عرفانهاي نوظهور، نحلههاي انحرافي و ... در نظر گرفته شده است.
وي همچنين اضافه کرد: در افتتاحيه اين نشست که روز سهشنبه 12 مردادماه برگزار ميشود علاوه بر مديران ستادي، صابري استاندار استان اردبيل و حجتالاسلام و المسلمين عاملي امام جمعه و نماينده وليفقيه در اين استان نيز حضور خواهند داشت.
مديرکل فرهنگي در پايان با بيان اينکه دفتر امور فرهنگي اين نشست را با هدف آموزش و ارتقاء سطح کيفي فعاليتهاي فرهنگي در دانشگاهها برگزار ميکند، يادآور شد: از لحاظ آموزشي در اين نشست به فکر رفع نيازهاي فرهنگي کارشناسان هستيم و جلساتي هم به آسيبشناسي مشکلات فرهنگي و اجتماعي دانشجويان و دانشگاهيان اختصاص خواهد يافت.
براساس اين گزارش، "خلاقيت "، "آموزش نرمافزار لوح قلم "، "ديروز، امروز و فرداي کانونها "، "بسترسازي کار گروهي "، "روانشناسي اسلامي "، "مديريت و نظارت بر نشريات دانشجويي "، "شبکه اجتماعي کانونها در فضاي مجازي "، "بايدها و نبايدهاي هدايت تيم کاري "، "کارآفريني فرهنگي و هنري در بستر کانونهاي فرهنگي "، "جايگاه هنر در فعاليتهاي دانشجويي "، "نقد فيلم با موضوع عرفانهاي نوظهور و نحلههاي انحرافي "، "آسيبهاي اجتماعي " و "تدبر در قرآن " موضوع برخي از کارگاههاي اين نشست خواهد بود.
آسيبهاي اجتماعي و عرفانهاي انحرافي و نوظهور با حضور 250 کارشناس فرهنگي در نشست سراسري کارشناسان فرهنگي دانشگاهها در اردبيل بررسي و براي مقابله با اين عرفانهاي جعلي و انحرافي برنامهريزي ميشود. <BR>