به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر مصطفی قانعی در این باره گفت: در صدد هستیم
برای 3 نوع کیت، تاییدیه اتحادیه اروپا (CE) را دریافت کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت این تاییدیه، اظهار داشت: این تاییدیه به منزله این است که قادر خواهیم بود نسبت به صادرات این کیتها به اروپا و سایر کشورها اقدام کنیم.
وی با اشاره به کاربرد این نوع کیتها خاطر نشان کرد: کیتهای تولید شده برای تشخیص بیماریهای هپاتیت و سفلیس کاربرد دارد.
قانعی با تاکید بر اینکه این کیتها در داخل کشور کاربردی شده است، ادامه داد: این کیتها در کشور تجاری سازی شده است و با دریافت تاییدیه اروپا زمینه صادرات کیت ایرانی در سایر کشورها فراهم میشود.
وی این نوع کیتها را جزء کیتهای با ریسک بالا توصیف کرد و در این باره توضیح داد: کیتهایی که برای تشخیص بیماریهای هپاتیت و سفلیس تولید شده است در گروه خطر قرار دارند؛ چراکه در صورت تشخیص اشتباه مشکلاتی ایجاد میشود.
سرپرست انیستیتو پاستور با بیان اینکه این کیتها باید حساسیت بالایی نسبت به تشخیص این بیماریها داشته باشند، یادآور شد: محققان در انیستیتو پاستور به این حساسیت بالا دست یافتند.
تدابیر وزارت بهداشت در زمینه تامین 2 نوع واکسن
قانعی با اشاره کمبود دو نوع واکسن در کشور، یادآور شد: مدتی در کشور با کمبود واکسنهای ب ث ژ و هپاتیت مواجه بودیم که تامین شده است و تا 3 تا 4 ماه آینده ذخیره کشور از سوی پاستور تامین میشود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش برای دریافت تاییدیه اروپا برای 3 نوع کیت تشخیص بیماریهای هپاتیت و سفلیس خبر داد.