فرزاد حسني که بعد از برنامه انتقادي خود با حضور سردار رادان، در شبکههاي داخلي تلويزيون حضور نيافته بود، احتمالا بار ديگر به عنوان مجري به سيما بازخواهد گشت.
به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران، فرزاد حسني، مجري راديو و تلويزيون که از تابستان 86 و پس از گفتوگوي جنجالياش با سردار رادان در تلويزيون ديده نشد، قرار است در ايام ماه مبارک رمضان اجراي برنامه ويژه افطار شبکه سه سيما را عهدهدار شود تا اين برنامه با عنوان "ماه عسل" پاياني باشد بر اخبار مربوط به محدوديت فعاليت اين مجري پرحاشيه.
هرچند ممنوعيت تصويري چهرههايي چون فرزاد حسني و بازگشت دوباره به آنتن رسانه ملي به رسم معمول مديران سيما تبديل شده و مخاطبان به ديدن منع شدههاي تصويري در قاب شيشهاي عادت کردهاند اما در اين سو نکتهاي که بسيار مهم به نظر ميرسد انتخاب چنين چهرههايي براي اجراي ويژه برنامههايي در فضاي معنوي و ملکوتي افطار است.
صرفنظر از برخي ايراداتي که منتقدين به ساختار چنين برنامههاي مناسبتي ميگيرند، بي شک اشتباه برنامهسازان رسانه ملي در انتخاب مجري و عدم تصميمگيري قاطع متوليان رسانه ملي به اينجا ختم ميشود که باز هم فرهنگسازي و اثرگذاري مفاهيم معنوي و اخلاقي قرباني سرگرمسازي شود.
هر چند که اهميت بديهي انتخاب درست مجري تلويزيوني در توفيق برنامههاي مناسبتي و ارتباطگيري و اثرگذاري آن بر مخاطب با اجراي دلنشين علي درستکار و فرزاد حسني در برنامههاي موفقي چون "اين شبها" و "ماه خدا" بر برنامهسازان سيما مکشوف است اما بايد پرسيد دليل غفلت برنامهسازان سيما از اين مهم چيست؟
يادآور ميشود اواخر تيرماه 86 و پس از حاشيههاي برنامه "کوله پشتي" و برخورد انتقادي شديد فرزاد حسني با سردار رادان در حاشيه طرح امنيت اجتماعي، موج اعتراضهاي گوناگون از سوي مسئولان و مردم به سمت مجري اين برنامه جهت گرفت که نامه مظفر عضو شوراي نظارت برعملکرد صدا و سيما، به مهندس ضرغامي از مهم ترين بازتاب هاي اين برنامه بود.
طبق اخبار علاوه بر موارد ياد شده نامه نمايندگان تعدادي از مراجع و نيز طيفهاي مذهبي، به رئيس صدا و سيما و انتقاد از شيوه اجرا و سخنان حسني و همچنين افزايش نارضايتي مردم متدين در خصوص ظاهر نامناسب حسني و نوع ديالوگ و رفتار وي مقابل دوربين در اتخاذ تصميم برکناري فرزاد حسني از اين برنامه بي اثر نبود.
تا اين که حدود دو هفته پس از اين برنامه جنجالي، امير حسين مدرس با نشستن بر روي صندلي اجرا از عدم همراهي حسني گفت و علت آن را کسالت وي و تجويز پزشک اعلام کرد.
هرچند خود حسني که پيش از اين موارد مطرح شده در خصوص ممنوعالتصويرياش را کذب محض خوانده و آن را نشانه اميدوار کننده مبني بر زنده بودنش عنوان کرده بود، در گفتوگويي اعلام کرد که اين قطع همکار تجويز مديران سيما بوده است و نه اطبا. "من منزل بودم و داشتم آماده ميشدم که سر برنامه کوله پشتي بروم – تا جايي که يادم ميآيد آن شب هم قرار بود ادامه بحث اعتياد باشد- اما به من زنگ زدند و مدير گروهمان گفت که از امشب حضرتعالي نياييد!"
البته اين قطع همکاري اولين و آخرين اتفاق در کارنامه کاري حسني نبود. چند سال پيش هم فرزاد حسني پس از چند قسمت از برنامه "جزر و مد" که در ماه رمضان پخش ميشد، جاي خود را به احسان عليخاني داده بود، اما گويا آن روزها با تهيه کننده برنامه تفاهم نداشت.
اواخر آذر ماه سال گذشته نيز اختلاف نظرهاي پياپي ميان اين مجري و مدير راديو گفتوگو موجب تعطيل شدن برنامه «سينما صدا» پس از 22 ماه فعاليت شد.
حضور فرزاد حسني در ويژه برنامه عيد فطر شبکه تهران و ويژه برنامه فرش، شايعهتراشي احتمال اجراي برنامه سال تحويل شبکههاي دو و پنج سيما و اخيرا پخش تله تئاتر"بر فراز تير چراغ برق" که حسني در نقش يک آتش نشان ظاهر شد، مقدمهچيني برنامهسازان سيما براي کمرنگ شدن ممنوع التصويري وي و ورود به قاب شيشهاي بود.
اما نکته قابل توجه اين است که رسانه ملي با اعمال رويکرد يک بام و دوهوا در برابر اشتباهات، که البته مرتکبان، خود به هيچ وجه زير بار آن نميروند و قبول اشتباه نمي کنند به اعتبار خود لطمه ميزند و مخاطب را با اين سوال مواجه ميکند که آيا فرد ممنوعالتصوير شده خطاکار بوده يا نه؟ که اگر نبوده چرا محروم از کار شده و اگر بوده چرا دوباره اجازه کار يافته است.