به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیر غلامحسین دربندی ظهر امروز در نخستین مراسم یادبود مشترک شهیدان صیاد شیرازی و آوینی اظهار کرد: شهید صیاد برای آموختن معارف جنگ به نسل جدید و آیندگان میکوشید و جنگ را محل آموزش عرفان میدانست.
وی افزود: شهید صیاد بیقرار شهادت بود و این بیقراری وی را آواره دشت و بیابان کرده و موجب شد که شهادت با پای خود به سراغ وی بیاید.
همرزم شهید صیاد شیرازی تصریح کرد: تأکید و همت این شهید بزرگوار بر جمعآوری خاطرات جنگ این پیام را برای ما دارد که در جمعآوری تاریخ جنگ بکوشیم.
وی با بیان اینکه سراسر زندگی شهید صیاد الگو و پیامی برای ماست، ادامه داد: زندگی شهدا همانند حادثه کربلا سراسر پیام و تازگی است که خواندن آن هنوز موجب سوزاندن دلها میشود.
دربندی بیان کرد: شهید صیاد عامل موفقیت خود در زندگی و شغل را نماز اول وقت میدانست و برای روزمرهترین کارهای خود برنامهریزی داشت و برای آن زمان تعیین میکرد.
وی با بیان اینکه این شهید حتی در زمان مجروحیت خود از ورزش غافل نمیشد،گفت: به دلیل اینکه در دعاهایم طلب سربازی امام زمان(عج) را دارم، باید خود را برای این کار آماده کنم تا بهتر در رکاب ایشان بجنگم.
این فرمانده ارتش دوران دفاع مقدس از زبان خانواده این شهید گفت: شهید صیاد برای انجام کارهای خانه ابتدا وضو میگرفت و پس از پایان کار دو رکعت نماز به شکرانه توانایی انجام آن کار میخواند.
وی درباره این ملاطفت و نرمخویی این شهید در برخورد با اسرای عراقی تاکید کرد: شهید صیاد اسرا را میهمان خود میدانست و در این راه دنباله رو پیامبر(ص) و امام علی(ع) بود.
دربندی افزود: شهید صیاد نمونه کامل یک انسان دیندار و دینیار بود و مطیعترین سرباز ولایت بود که با همه وجود از رهبری اطاعت میکرد.
وی در بیان توصیف این شهید از منظر امام خمینی(ره) گفت:«او با تعهد کامل به اسلام و جمهوری اسلامی، از هیچ گونه خدمت به ایران دریغ نکرده است.»
این همرزم شهید گفت: پیشرفتهای علمی و دستاوردهای ملی ما در سایه امنیتی است که شهدا به ما هدیه کردند.
یکی از فرماندهان ارتش در دوران دفاع مقدس گفت: شهید صیاد نمونه کامل یک انسان دیندار، دینیار و مطیعترین سرباز ولایت بود که با همه وجود از رهبری اطاعت میکرد.