کد خبر 200056
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۰
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون ویژه خود نوشت:

ما كه غذا نمي خوريم اما سهمي كه گذاشته ايد كم است!

«اصلاح طلبان بايد با انتخابات سال 92 مانند بچه اي كه از سر سفره قهر كرده برخورد كنند؛ يعني بگويند ما كه غذا نمي خوريم اما اين سهمي كه براي ما نگه داشته ايد هم كم است»!

احمد پورنجاتي مشاور سيدمحمد خاتمي اين جملات را در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي بهار عنوان كرده است. وي مي افزايد: دراشل خودم به آقاي خاتمي مشاوره دادم. من با دور دوم كانديداتوري آقاي خاتمي در سال 80 مخالف بودم. به آقاي خاتمي گفتم هم به وجناتت مي آيد، هم جامعه روي شما شناخت پيدا كرده و هم يك دوره فعاليت را تست كرديد چه كسي گفته بايد هر رئيس جمهوري حتما دو دوره باقي بماند.

وي با بيان اينكه هم اكنون عضو گروه 34 نفره مشاوران خاتمي است. خواستار عدم معرفي نامزد از سوي اصلاح طلبان در انتخابات سال آينده شده و با اشاره به ماجراي سال 88 مي گويد: «الان طرف مقابل نسبت به فعاليت اصلاح طلبان احساس امنيتي پيدا كرده و ديگر احساس سياسي به رقباي خودش ندارد... آنها در سال 88 تبديل به سوژه امنيتي شدند اما قبل از آن نبودند و اين بزرگ ترين مشكل است.

پورنجاتي با بيان اينكه ما بايد اولين كاري كه بكنيم وزن و واقعيت خودمان را درست تشخيص دهيم، تأكيد مي كند: افرادي در جبهه اصلاحات هستند كه احساس مي كنند اگر الان يك سوت بزنند تمام جامعه ايران از سروكول اصلاح طلبان بالا مي رود و توهم خودبزرگ بيني دارند. به همين دليل به آقاي خاتمي مي گويند ديگر اتفاق سال 88 تكرار نمي شود. يك عده هم از آن طرف افتاده اند و به طور كلي معتقدند هيچ كنشي امكان پذير نيست.

عضو فراكسيون مشاركت در مجلس ششم در ادامه خواستار مظلوم نمايي اصلاح طلبان شده و مي گويد: جامعه ما جامعه اي است كه احساس مظلوميت بر آن بيشتر از احساس قدرت نفوذ دارد... جامعه الان با اصلاح طلبي هم آغوش نيست.

وي با انتقاد از تندروي كور عبدالله نوري گفته است: آقاي عبدالله نوري زماني كه دفاعياتش را براي روزنامه خرداد مي نوشت به من گفت اين دفاعيات را بخوان. به آقاي نوري گفتم شما بايد الآن تصميم بگيريد. اين چيزي كه نوشته ايد به عنوان دفاعيات براي روزنامه خرداد مفهومش اين است كه خداحافظ حاكميت و اگر يك مقدار بخواهيم بدبينانه تر برخورد كنيم خداحافظ انقلاب! تصميمات را بايد درست بگيريم نمي شود آن طوري تصميم بگيريم و قبلش در بازنگري قانون اساسي از ولايت مطلقه دفاع كنيم يا در دوره چهارم مجلس را برگزار كنيم بعدها گارد اصلاح طلبي ويژه بگيريم. من در دفتر رهبري بودم از آقاي نوري تجليل مي شد كه چه مرد مدبري است بعد يك دفعه آقاي نوري رسيده به اين جا. اين است كه ته ماجرا مردم مي گويند اين رفتارها اصالت ندارد و فقط براي رسيدن به قدرت است. مردم بايد دلشان پاك شود كه هدف كنش اصلاح طلبان كسب قدرت نيست.

پورنجاتي همچنين درباره انتخابات مي گويد: دوستان ما مي گويند چون حاكميت نمي خواهد آقاي خاتمي وارد انتخابات شود، بايد كاري كنيم كه نامزد شود. اين اولين اشكال است كه اساس و منطق تصميم ما منطق طرف مقابل است (خبرنگار: تا حدودي لجاجت است) بله. نكته دوم اين است كه اصلا به ارزش سرمايه اي كه هزينه مي كنيم توجه نداريم مثلا اگر آقاي خاتمي را شوراي نگهبان رد صلاحيت كند هزينه زيادي داده ايم. شخص خود آقاي خاتمي بارها در جمع مشاورانش گفته هرگز حاضر به نامزدي در انتخابات 92 نيست تا تضميني درمورد تأييد صلاحيتش نداشته باشد. دست كم اين را به من گفته است. آقاي خاتمي مي گويد اگر حسين شريعتمداري عليه من چيزي بنويسد ارزشي ندارد ولي من نمي خواهم از يك نهاد رسمي نظام مهر عدم صلاحيت بگيرم.

وي مي افزايد: حالا فرض كنيد آقاي خاتمي تأييد شد و 12-10ميليون رأي براي آقاي خاتمي اعلام و در نهايت يك نفر ديگر به عنوان رئيس جمهوري معرفي شد آن وقت لابد ما اصلاح طلبان بايد كماكان بزنيم بر سر خودمان و بگوييم آراي ما را دزديدند و جابه جا كردند و شعار بدهيم رأي ما را پس بده.

پورنجاتي معتقد است اصلاح طلبان از اول انقلاب آماده خوري و دوپينگ كرده اند و بايد براي يك بار هم كه شده دستگاه گوارش را شست وشوي كامل بدهند و آماده خوري سياسي از سرشان بيفتد.

وي همچنين گفته است: بايد دل طرف مقابل آرام شود كه اصلاح طلبان مي گويند قدرت مال خودتان تا اجازه بدهد حزب هاي جديد پا بگيرند. اما اين كار را نمي كنند چون باور نمي كنند اصلاح طلبان ميل به قدرت ندارند... اين همه جلسه و اين همه برو و بيا؛ آقا راه مي افتد مي گويد ما بايد كانديدا داشته باشيم، آقاي انصاري فكر رياست جمهوري جهانگيري را در سر دارد و آقاي ديگري مي خواهد فرد ديگري را رئيس جمهور كند.

مشاور خاتمي درباره مشورت هاي خود به خاتمي مي گويد: بله! وقتي دوتايي باهم هستيم ميزان همدلي مان بيشتر هم مي شود و باهم صددرصد همدلي ها داريم. خاتمي معتقد است كه حاكميت نمي گذارد تز اصلاحات رو به جلو برود. آقاي خاتمي در جمع مي گويد من تابع علني جمعي هستم، هرچه جمع تصميم گرفت، من عمل مي كنم اما جوري تمهيد مي كند كه به اين نرسد و نامزد نشود.

وي مي گويد: پيش بيني من اين است كه آقاي خاتمي نامزد انتخابات نمي شود.


مورچه سازمان و كله پاچه آلترناتيو

يك عضو موسس كانون نويسندگان مي گويد سران سازمان مجاهدين خلق (منافقين) قباحت خيانت علني به ملت ايران را شكسته اند و از آمريكا مي خواهند آنان را به عنوان آلترناتيو در نظر بگيرد. نوري علا معتقد است همين درخواست از آمريكا نشان مي دهد كه سازمان مذكور پايگاهي در ميان مردم ايران ندارد.

وي با اشاره به لابي هاي علني مريم رجوي - در غياب مسعود رجوي - با برخي اعضاي كنگره آمريكا در پاريس نوشت: مي توان به راحتي ديد كه «پديده دست نشانده بيگانگان بودن» همواره پديده اي زشت و قبيح محسوب مي شده است.

اگر امروز رضاشاه را دست نشانده انگليس ها، و محمدرضاشاه را دست نشانده آمريكائيان مي دانند، اگر امروز حزب توده بدنامي وابستگي به شوروي را در تاريخ خود دارد، و اگر مجاهدين بخاطر رفتن به زير چتر حمايتي صدام و مشاركت با او در جنگ با حكومت اسلامي در ايران مورد شماتت قرار دارند، همه بخاطر وجود آن عنصر «قباحت» در امر «دست نشاندگي» است.

مدير وبسايت «سكولاريسم نو» كه در آمريكا اقامت دارد، با اشاره به سوابق خيانت سازمان مجاهدين (منافقين) مي افزايد: چرا روندي را كه از جانب مريم رجوي علني شده بايد در رديف رفتارهاي قبيح گذاشت و خوشحال نبود؟ اگر آنها به راستي آلترناتيو حكومت بودند، خانم رجوي چه نيازي داشت كه از سناتورهاي آمريكايي بخواهد تا سازمان را به عنوان آلترناتيوي در نظر بگيرند؟ آلترناتيو را ما نمي سازيم. سازمان ها را شفافيت و اعتماد مردم تاييد مي كند و در غياب اين تاييد مردم هرگونه ادعائي پوچ و بي معني و از سر خودستايي است. بقول ملك الشعراي بهار، بايد به اين مدعيان بي پشتوانه گفت كه «غوره نشده مويز گشتي؟ احسنت!» در غياب اين فعاليت و تاييد مردمي است كه آنها وارد معامله با بيگانه مي شوند.

عضو كانون منحله نويسندگان از سران سازمان منافقين به عنوان چلبي هاي ايراني ياد كرد و نوشت: پاكي و شفافيت در چلبي ها نيست چرا كه از ابتدا براي خيانت به مردم خود و بر باد دادن حيثيت و منفعت كشور خويش پاي به ميدان نهاده اند.


اخراج شيعيان از امارات به توصيه افسران موساد

مقامات اماراتي اخراج هزاران شيعه از اين كشور را آغاز كرده اند.
به گزارش پايگاه عراقي نهرين نت اين اقدام با مشورت كارشناسان امنيتي اسرائيل كه در قالب شركت امنيتي با ابوظبي قرارداد بسته اند، صورت مي گيرد. افسران بازنشسته موساد در اين شركت فعاليت مي كنند.

اين گزارش مي افزايد: منابع مطلع در امارات مي گويند كه مقامات اين كشور از ماه پيش اخراج هزاران نفر از شيعيان پاكستاني، عراقي، لبناني و افغاني مقيم اين كشور را آغاز كرده و اقدامات خود درباره پايان دادن به قراردادهاي اقامت و اشتغال هزاران نفر از آنها را افزايش داده اند.

اين منابع به نهرين نت گفتند: بيش از يك ماه است كه مقامات امنيتي در وزارت كشور امارات نام بيش از 30هزار شيعه مقيم اين كشور را در ليست اخراجي ها قرار داده اند كه در ميان اين افراد شيعياني از عراق، لبنان، افغانستان، پاكستان و هند وجود دارد. امارات سياست دشمني با شيعيان را افزايش داده به خصوص پيشنهاد كاركنان عالي رتبه شركت هاي امنيتي اسرائيلي مبني بر مقابله با ايران در همه زمينه ها از جمله اطلاعاتي، امنيتي و نظامي را مدنظر قرار داده اند. از جمله پيشنهادات اسرائيلي ها اجراي سياست پاكسازي امارات از شيعيان است.

كارشناسان امنيتي اسرائيلي مدعي اند شيعيان مقيم امارات با وجود آنكه از مليت هاي مختلف هستند، ولي از نظر راهبردي با ايران ارتباط دارند و بايد از دست آنها راحت شد.

مقامات امارات اجراي اين پيشنهاد را در مورد شيعياني از عراق، لبنان و سوريه در سال هاي 2009 و 2010 شروع كرده و هزاران شيعه را كه بيشتر آنان از عراق و لبنان بودند، از اين كشور اخراج كردند اما اكنون اين طرح شامل تعداد بيشتري از شيعيان از جمله شيعيان افغانستان، پاكستان و هند و برخي مليت هاي آفريقايي شده است.
 

حماس فهميد كه فريب خورده دوباره به طرف ايران بازگشت

حماس با نااميدي از وعده هاي دروغ برخي كشورهاي عربي، درصدد تقويت روابط با ايران است.
پايگاه اينترنتي عرب آنلاين با اشاره به ديدار اخير موسي ابومرزوق از تهران نوشت: اين ديدار توجه ناظران را به خود جلب كرد. حماس اخيراً يعني پس از به حكومت رسيدن اخوان المسلمين در مصر، راهبرد خود را تغيير داد؛ دفتر خود را در دمشق تعطيل كرد و رهبران آن در كشورهاي ميانه رو و مخالف خط مقاومت مستقر شدند. ناظران سياسي در آن زمان تصريح كردند حماس تصميم گرفته است به ائتلاف ميانه روها بپيوندند، به ويژه اينكه در آن زمان، آمريكا و اسرائيل با روي باز از محمد مرسي رئيس جمهوري اخواني مصر استقبال كردند و او توانست بحث آتش بس ميان اسرائيل و حماس را هدايت و نظارت كند و مانع حملات اسرائيل به نوار غزه و شليك موشك هاي حماس به جنوب فلسطين اشغالي شود.

اين گزارش مي افزايد: حضور ابومرزوق در تهران و استقبال از وي در سطوح بالا، بيانگر اين نكته است كه حماس كم كم و در پي عملي نشدن وعده هاي منطقه اي داده شده به آن در قبال مذاكره با اسرائيل، در حال فاصله گرفتن از موضع گيري قبلي است.

عرب آنلاين مي نويسد: به جز ديدار امير قطر از غزه كه طي آن وعده هاي زيادي براي بازسازي غزه داده شد، هيچ يك از وعده هاي داده شده، عملي نشده است و هنوز حمايت هاي عربي وعده داده شده از حماس عملي نشده است و حتي تشكيلات خودگردان فلسطين نيز در شرايط مالي بسيار بدي به سر مي برد.

منابع نزديك به حماس مي گويند برخي سران اين جنبش فريفته وعده ها و آغوش باز غربي ها شدند و وارد بازي هاي منطقه اي براي راضي كردن برخي طرف ها شدند اما در اين بازي چيزي به دست نياوردند.

العرب آنلاين افزود: در اين ميان جناح مقاومت در جنبش حماس حملات انتقادي سختي به اخوان المسلمين مصر و به ويژه محمد مرسي رئيس جمهوري اخواني اين كشور مي كند زيرا وي با وجود وعده هاي فراوان، كار خاص و جديدي براي نوار غزه انجام نداده است. حملات انتقادي در داخل حماس شامل انتقاد از آنان در خطبه هاي نمازجمعه، ديدارهاي داخلي رهبران حماس و سخنان مطبوعاتي آنان مي شود كه اخيراً روند رو به رشدي داشته است، به ويژه پس از اينكه ارتش مصر تصميم گرفت به داخل تونل هاي ارتباطي ميان نوار غزه و مصر آب ببندد و ساكنان نوار غزه اين اقدام مصر را كمك به محاصره رژيم صهيونيستي ضد خود دانستند و تأكيد كردند كه مصر به جاي اين كار مي بايست كاري براي رفع محاصره نوار غزه انجام مي داد نه اينكه خود نيز در اين كار سهم داشته باشد.

به گزارش عرب آنلاين «تحليلگران سياسي مي گويند ترديد موجود در داخل حماس كه ديدار ابومرزوق از تهران از آن پرده برداشت، به نوعي امتداد ترديد كلي تر اخواني هاي مصر است كه آنها نيز خود را پايبند به قراردادهايي در مورد صلح اعراب و اسرائيل دانستند كه مبارك نيز خود را پايبند آن مي دانست و اينگونه اخواني ها پذيرفتند كه وظيفه حراست از اسرائيل را انجام دهند اما در اين ميان در مقابل اين خدمت، هيچ امتيازي نگرفتند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس