به گزارش مشرق، 'سيامک کاکايي' روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، درباره هدف از ضبط نمايش راديويي کتاب 'دا' با تاکيد بر بيان رشادت هاي هشت سال دفاع مقدس، گفت: هدف اصلي از ضبط اين نمايش بيان و انتقال فرهنگ دفاع مقدس به مخاطبان کرد عراق و ترکيه است.
وي افزود: مستند بودن سير زندگي خانواده حسيني ديگر ويژگي مهم کتاب 'دا' بود که به ضبط نمايش راديويي آن منجر شد. ضمن اينکه در صدد هستيم مصاحبه هايي را با سيده زهرا حسيني در ميان نمايش راديويي پخش کنيم تا مستند بودن آن براي مخاطب کاملا نمايان شود.
مدير راديو کردي در مورد استقبال مخاطبان از اين نمايش راديويي، اظهارداشت: کتاب 'دا' خاطرات مستند يک خانواده کرد است که تمام فضا و شخصيت هاي داستان آن واقعي است. همچنين اين کتاب صحنه هاي درام و تراژيک دارد که بازگوکننده وقايع و سختي هاي هشت سال دفاع مقدس است. بنابراين من فکر مي کنم براي مخاطب کرد ، جذاب است.
کاکايي در ارتباط با انگيزه خود براي ضبط کردي نمايش راديويي کتاب 'دا' يادآور شد: اين کتاب از سه منظر داراي اهميت است، اول اينکه واژه 'دا' در گويش کرمانشاهي و ايلامي به معناي مادر است و موضوع آن نيز در حوزه فعاليت هاي راديو کردي مي باشد.
وي در ادامه خاطر نشان کرد: به خصوص که داستان زندگي يک خانواده کرد اهل ايلام را بيان مي کند که ساکن عراق هستند و به دليل مخالفت با رژيم بعث عراق از وضعيت معيشتي خوبي برخوردار نيستند و در نهايت هم از عراق اخراج شده و همزمان با پيروزي انقلاب اسلامي و وقوع جنگ تحميلي به ايران مي آيند.
مدير راديو کردي دومين ويژگي اين کتاب را مساله ضدبعثي بودن و کردي بودن اين خانواده عنوان کرد و گفت: اين کتاب در حوزه دفاع مقدس است و به چگونگي محاصره و اشغال خرمشهر و در نهايت آزادي آن مي پردازد و اين مساله سومين ويژگي مهم اين کتاب بود که به ما را بر آن داشت که نمايش راديويي آن را براي مخاطبان شبکه راديويي کردي ضبط و پخش کنيم.
به گفته کاکايي، لوح فشرده نمايش راديويي 'دا' زبان کردي نيز آماده و در اختيار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
مدير راديو کردي با بيان اينکه نمايش راديويي کتاب 'دا' در 40 قسمت 30 دقيقه اي براي مخاطبان کرد عراق و ترکيه در حال ضبط است، ابراز اميدواري کرد که اين نمايش در اواسط دي ماه آماده پخش شود.