به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، روحالله بهشتی اظهار کرد: براساس این مجوز که تصویر آن در این مطلب آمده است، یک خانه که در گذشتههای دور از آن بهعنوان خانهی امام جماعت استفاده میشد در مسجد سیاهپوشان واقع در محلهی بزرگ سیاهپوشان دزفول در حال تخریب است. قدمت این خانه با توجه به کاشیکاریها و آجرکاریهای آن به اواخر صفوی یا اوایل قاجار میرسد و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
او ادامه داد: یکی از اعضای هیأت امنای مسجد سیاهپوشان گفته که این خانه اصلا ارتباطی به مسجد ندارد، اما سوال اینجاست اگر این خانه به مسجد ارتباطی ندارد، چرا دیوار حیاط مسجد با آن یکی بوده و چرا این خانه همراه مسجد به ثبت ملی رسیده است؟
مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی، گردشگری و محیط زیست دزفول معتقد است: نهاد یا شخصی حمایت از آثار ثبت ملیشدهی دزفول را برعهده نمیگیرد و با روند کنونی تخریب آثار تاریخی دزفول که ناشی از ضعف ادارهی میراث فرهنگی و گردشگری این شهرستان است، برخورد نمیشود. این اداره باید حافظ و نگهدارندهی آثار تاریخی باشد نه بانی تخریب و از بین رفتن آنها.
بهشتی گفت: دوستداران تاریخ و فرهنگ دزفول از حجتالاسلام والمسلمین قاضی دزفولی - امام جمعهی دزفول - و همچنین فرماندار و دستگاه قضا بهعنوان مدعیالعموم میخواهند که به این موضوع وارد شوند و مانع تخریب بیشتر تنها آثار سالم و باقیماندهی تاریخی در دزفول شوند.
چندی پیش نیز بخشی از محوطهی تاریخی «کاشفیه» در دزفول تخریب شد.
مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی، گردشگری و محیط زیست دزفول گفت: در روزهای گذشته، مجوزی برای تخریب خانهای تاریخی صادر شده است.