کد خبر 191915
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۲
به گزارش مشرق، کیهان در ویژه های خود نوشت:

روزنامه عاشق پيشه به جدول كوبيد!


نامه فرضي هيلاري كلينتون به اوباما با ذوق زدگي نشريات زنجيره اي-اجاره اي مواجه شد.
نويسنده نشريه اشپيگل اخيرا با اشاره به پايان كار كلينتون در وزارت خارجه آمريكا، خيالپردازي كرده و نوشته بود من اگر جاي هيلاري كلينتون بودم در روزهاي پاياني كارم نامه اي با مظمون «مذاكره با ايران را جدي بگيريد» خطاب به اوباما مي نوشتم و معامله بزرگ با ايران را پيشنهاد مي كردم.
برخي روزنامه هاي زنجيره اي نظير اعتماد و آرمان روابط عمومي پس از ديدن نامه فرضي! منتسب به كلينتون، ذوق زده شده و بلافاصله تيتر و خبر آن را در صفحه اول خود قرار دادند. ذوق زده تر از همه، روزنامه اعتماد بود كه عكس بزرگ صفحه اول و تيتر اصلي خود را به هيلاري كلينتون اختصاص داد و از خجالت دوستان خوب آمريكايي درآمد!
اين اقدام زشت در حالي است كه اين عجوزه سياسي آمريكا، از طراحان سياست كينه توزانه «تحريم هاي فلج كننده و گزنده» است و با اين وصف مشخص نيست چرا بايد يك روزنامه به ظاهر ايراني، تبديل به تبليغاتچي دشمنان نشاندار ملت ايران شود؟! اما با عنايت به اينكه روزنامه مذكور انتشار طولاني مدت تحليل هاي وبسايت بي بي سي فارسي به نام خود را در كارنامه دارد، مي توان راز شيرين كاري عجيب اين روزنامه را حدس زد.

گرايش فرانسوي ها به اسلام در طول 25 سال دو برابر شده


گرايش شهروندان فرانسوي به اسلام در طول 25 سال گذشته دو برابر شده است.
برنارد گودار، مقام مسئول امور مذهبي در وزارت كشور فرانسه گفت: تصور مي شود حدود 100 هزار نفر از شش ميليون مسلمان حاضر در كشور فرانسه نوآيين (تغيير كيش داده از اديان ديگر) هستند و اين در حالي است كه اين رقم در سال 1986 ميلادي 50 هزار نفر بود.
به گزارش پرس تي وي به نقل از نيويورك تايمز، گودار گفت: پديده گرايش به اسلام بويژه از سال 2000 قابل توجه و چشمگير است و ماهيت تغيير آيين عوض شده است.
سمير امغار، جامعه شناس و كارشناس امور اسلامي در اروپا مي گويد: حتي افراد غيرمسلمان كه ساكن مناطق مسلمان نشين هستند، مراسم ماه مبارك رمضان را به جا مي آورند زيرا اثر جمعي و بعد آكنده از شادي اين ماه را دوست دارند.
براساس اين گزارش، بسياري از مسلمانان در فرانسه مي گويند بيشتر اوقات با پيش داوري و تبعيض از سوي دولت روبرو مي شوند. آنها همچنين ممنوعيت دولتي در استفاده از برقع در اماكن عمومي و افزايش نگراني ها در مورد گرويدن به اسلام را بازتاب تعصب و نابردباري دولت فرانسه قلمداد مي كنند.
پاريس اعلام كرده كه هر زني- فرانسوي يا خارجي- كه در اماكن عمومي از برقع استفاده كند 150 يورو جريمه خواهد شد و كساني كه زنان را وادار به استفاده از اين پوشش مي كنند با جريمه هاي سنگين تر و همچنين تا 2 سال حبس در زندان مي شوند.
كارشناسان مي گويند، افزايش تغيير آيين به اسلام در فرانسه چالشي بزرگ براي دولت سكولار اين كشور به شمار مي رود زيرا پاريس همواره رويكردي غيردوستانه و گاه خصمانه در قبال مسلمانان داشته است.
 
نقشه پترائوس نگرفت، سوريه در حال نابودي تروريست هاست

براي آمريكا معلوم شده كه نقشه رئيس سابق سازمان سيا در سوريه عملي نيست. ارتش سوريه در حال نابود كردن گروه هاي مسلح خارجي است.
اين خبر را يك روزنامه نگار روس تبار كه از مناطق مختلف درگيري در سوريه بازديد كرده عنوان نمود. پروفسور «مارات موسين» رئيس خبرگزاري «آنا» و استاد اقتصاد دانشگاه مسكو مي گويد: سوريه اگر 6 ماه ديگر مقاومت كند، جنگ به سر خواهد آمد. گروه هاي مسلح مي خواهند با عمليات تروريستي و فشار اقتصادي به مردم فشار بياورند.
به گزارش العالم، وي مواضع اخير رئيس جمهور سوريه را «از موضع قدرت» ارزيابي كرد و گفت: مردم توطئه ها و حجم وسيع دخالت خارجي در امور داخلي كشورشان را درك كرده اند. در سوريه جنگ سختي در جريان است، اما خسارت هاي ارتش سوريه بسيار كمتر از خسارت هاي وارده به گروه هاي مسلح خارجي است.
وي افزود: من شخصا از ده ها جسد متعلق به تروريست ها عكس گرفتم. البته با توجه به اين كه ارتش بر تمامي راه ها تسلط ندارد، گاهي تروريست ها به راه ها و جاده ها هجوم مي برند اما با نزديك شدن نيروهاي ارتش، مجبور به عقب نشيني و فرار مي شوند و در نهايت اگر بخواهند عمليات تروريستي انجام دهند ارتش آنها را به محاصره درآورده و نابود مي كند.
استاد اقتصاد دانشگاه مسكو و رئيس خبرگزاري تحليلي «ANNA» تصريح كرد: اكنون تاكتيك ارتش فرق كرده و سياست نابودي كامل گروه هاي مسلح و يا به اسارت در آوردن آنها را در دستور كار قرار داده است.
پروفسور موسين در پاسخ به سوال خبرنگار سايت خبري «ناكانوني رو» درباره علت اين تغيير در راهبرد ارتش سوريه گفت: بحران سوريه به نقطه عطف خود رسيده و آن تغيير ريشه اي در سياست خارجي آمريكاست. افراطي هايي مثل بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل هم از مواضع خود عقب نشيني كرده اند و آمريكا براي سازمان اطلاعات مركزي خود (سيا) رئيس جديدي برگزيده كه به كلي با جنگ عليه ايران مخالف است و حتي پيشنهاد كاهش حجم حضور نظاميان آمريكايي در ساير كشورها را ارائه كرده است. وزير دفاع جديد آمريكا نيز تقريبا با رئيس سازمان اطلاعات مركزي (سيا) هم عقيده است.
پروفسور موسين خاطر نشان كرد: كادر قبلي اوباما از سوي فرانسه، انگليس و قطر براي اجراي طرح نظامي به منظور سرنگوني اسد چراغ سبز دريافت كرده بودند و طراح آن نقشه هم ديويد پترائوس رئيس سابق سازمان اطلاعات مركزي آمريكا بود. اما امروز مشخص شده كه اين طرح اجرايي نيست زيرا شاهد هستيم كه چگونه ارتش سوريه با آرامش و مهارت مشغول نابود كردن گروه هاي مسلح خارجي است.
يادآور مي شود ارتش سوريه چندي پيش با چند مورد تله گذاري در دو فرودگاه مهم، 6 هزار تن از اعضاي گروه هاي مسلح وارداتي را يكجا نابود كرد.

بياييم به جاي غر زدن مبارزه كنيد!


 ارگان حلقه لندن اعلام كرد گروه هاي معارض جمهوي اسلامي صرفاً در حال «غرغر كردن» و «نق زدن» هستند.
«مرتضي-ك» از اعضاي متواري گروهك ملي-مذهبي است كه در پاريس پناهندگي گرفته است. او بدون آن كه توضيح بدهد غير از خوش نشيني در پاريس و درباره مستمري از برخي نهادهاي ويژه اروپايي چه كار مؤثري انجام مي دهد، در سايت اينترنتي جرس مي نويسد: كنش اپوزيسيون به شكل روزافزوني، واكنش به اقدامات حاكميت شده و در حد واكنش به پروژه هاي آنان تقليل يافته است. فروكاسته شدن اقدامات اپوزيسيون به نق نق و غرغر در خور ما نيست، حتي اگر اين نق نق و غرغر در شكل ظاهراً مدرن در فضاي مجازي باشد و به لايك زدن و درج عكس و استاتوسي اعتراضي محدود شود.
وي مي افزايد: نگارنده از آن رو كه در داخل كشور نيست، از ارائه هرگونه پيشنهاد پرهيز مي كند و اين را به خلاقيت و عزم و همت و انگيزه و تدبير سبزهاي اميدوار و پيگير داخل وامي نهد. اما آن دسته كه در خارج كشور مستقرند، آيا از پتانسيل و امكاني كه بودن در خارج از مرزها براي آنان فراهم كرده، اگر نه به تمام و كمال، دست كم چنان كه در خور حمايت از جنبش در داخل كشور باشد، سود مي جويند؟ به عنوان يك شاهد؛ همين چند روز پيش بود كه به همت جمعي از روزنامه نگاران و فعالان مقيم آلمان، تجمعي اعتراضي در برابر سفارت ايران در برلين محقق شد. متأسفانه، ميزان مشاركت سبزها در اين مراسم، در خور نبود.
وي در پايان نوشت: دريغ است كه صداي اعتراضي محدود شود به تمجيد از حبيب الله عسگراولادي و علي مطهري، يا نقد و ارزيابي همدلي آنان و تلاش براي واكاوي انگيزه اظهارات آنان.
اظهارات اين گروهك متواري تداعي تحليل هاي پيشين منتشره در شبكه صهيونيستي بالاترين است كه تصريح كرده اند اپوزيسيون كاري جز «كليك-كليك»، «بنگ بنگ»! در فضاي مجازي و نشستن كنار سواحل مديترانه و مبارزه سايبري با جمهوري اسلامي از لب دريا! بلد نيست.
 
ماكت نبود راكت بود،سياه دانه نبود باروت بود!

رسانه ها و مقامات صهيونيستي به همراه برخي رسانه هاي ضد انقلاب مي گويند جنگنده توليد ايران فقط يك ماكت و تصاوير فرستادن موجود زنده به فضا، فتوشاپ است.
راديو اسرائيل با اشاره به خبر توليد جنگنده پيشرفته قاهر 313 از سوي ايران گفت: كارشناسان مي گويند آنچه از سوي ايران نشان داده شده در واقع يك ماكت است كه قادر به پرواز نيست و اگر هم پرواز كند، سقوط آن پس از چند دقيقه حتمي خواهد بود.
پايگاه صهيونيستي عاروتص شوع نيز مدعي شد ايران توانمندي ساخت هواپيماي جنگنده را ندارد.
در همين حال رسانه هاي صهيونيستي به همراه رسانه هايي چون راديو فردا مدعي شده اند تصاوير مربوط به ارسال موجود زنده به فضا فتوشاپ بوده و واقعيت ندارد.
اين محافل رسانه اي به هنگام اعلام تك تك اخبار مربوط به پيشرفت هاي تكنولوژيك در حوزه هاي هسته اي، نانو، بيوتكنولوژيك و... نيز مدعي شده بودند خبرهاي مذكور واقعيت ندارد اما به مرور اعتراف كردند كه آن اخبار حقيقت دارد. اتفاق مشابهي در زمينه غني سازي 20درصدي پيش آمد و انكار اوليه به ابراز هراس ثانويه از سرعت رشد ايران انجاميد.
اما صرف نظر از ترديدافكني صهيونيست ها درباره جنگنده قاهر 313 بايد از آنها پرسيد موشك فجر5 و انبوه راكت هاي مقاومت فلسطين هم كه در شهرهايي چون تل آويو و هرتزليا سيلي پرسروصدا به گوش اشغالگران نواخت، ماكت بود يا فتوشاپ؟ پهپادهاي تجسسي گوناگوني كه سراسر آسمان فلسطين اشغالي را درنورديدند و دعاوي امنيتي و اطلاعاتي صهيونيست ها را به چالش كشيدند، چطور؟ آن هم ماكت و فتوشاپ بود؟ ظاهرا حكايت اين جماعت حكايت همان كسي است كه باروت را سياه دانه مي خواند و هنگامي كه باروت را كف دست او ريختند و كبريت زدند و آتش سر و صورت وي را سوزاند، با ملاحتي مثال زدني گفت عرض نكردم سياه دانه است؟!

فارين پاليسي: عربستان براي آمريكا بدجوري دردسر شده

يك نشريه آمريكايي تاكيد كرد عربستان براي واشنگتن دردسرساز شده است.
فارين پاليسي در گزارشي به قلم مارك لينچ نوشت: هفته گذشته در حالي كه در كارگاه كوچك خصوصي در رياض صحبت مي كردم، شاهزاده «تركي الفيصل» رئيس سابق سازمان اطلاعاتي عربستان و سفير عربستان در آمريكا، من را با خواندن بخش هايي از ستوني كه در مجله فارين پاليسي مي نويسم معرفي كرد. او خواند «بحرين مخالفانش را با بي رحمي كامل سركوب كرد.» اوباما تصميم گرفته براي مقابله با ايران به حكومت هاي پادشاهي خليج فارس تكيه كند، كه باعث شده از فشار بر اين حكومت ها براي انجام اصلاحات و يا توقف مداخله ضد انقلابي آنها در بحرين به صورت هدفمند عاجز بماند. منظور او كه نيشدار و محترمانه بيان شد اين بود؛ «اين كلمات در خليج فارس قابل قبول نيستند».
لينچ با بيان اين كه حمايت عربستان از سركوب اعتراضات در بحرين به اعتبار آمريكا خدشه وارد كرده، مي نويسد: شكاف بزرگ ديدگاه هاي ما درباره بحرين باعث شده كه به طور كل واشنگتن و رياض درباره نظم منطقه نظرات متفاوتي داشته باشند. خصومت عربستان سعودي نسبت به اعتراضات در تونس و مصر، و تلاش هاي هماهنگ شده اش براي توقف تغييرات در خليج فارس و حكومت هاي پادشاهي در سراسر منطقه دقيقا برعكس هدف اعلام شده آمريكا براي ايجاد اصلاحات است. حمايت عربستان از سركوبي اعتراضات در بحرين و احياي حكومتي كه از كارهايش پشيمان نيست به اعتبار آمريكا خدشه اي بزرگ وارد كرده است. سياست هاي داخلي عربستان از حقوق زنان تا برخوردش با اقليت شيعه اش، نبود دموكراسي و سركوب مردمش همگي آشكارا با هرگونه ديدگاه آزاديخواه سنخيتي ندارد.
به گزارش اشراف، در ادامه تحليل مجله آمريكايي خاطرنشان شده است: تنش تا قلب ديدگاه من براي راهبرد آمريكا در خاورميانه هم پيش رفته است. حضور نظامي و سياسي، بايد به مقدار درست به همراه عزم قوي تر براي اصلاحات سياسي و تعامل با مردم باشد. در حقيقت اتحاد آمريكا با عربستان سعودي خودش تضادي ذاتي در تلاش آمريكا براي همسو شدن با آرمان هاي مردمي براي تغيير در منطقه است. سعودي مسلماً چيزهايي مانند هماهنگي براي مهار ايران را براي ديپلمات ها به صورت روزانه آسان مي كند. ولي اين به نظمي منطقه اي تداوم مي بخشد كه در بلند مدت تداومش هزينه بر و مسلماً با اولويت هاي عادي آمريكا در تضاد است. آمريكا به حكومت هاي خليج فارس اين قدرت را داده تا بتوانند بد رفتار كنند، حكومت ها هم به نوبه خودشان از اين فضا سوء استفاده مي كنند.
فارين پاليسي مي افزايد: روشن است كه عربستان سعودي به شدت تحت تأثير بهار عربي قرار گرفته است، حتي اگر خواست تغيير سياسي هم تاكنون از طرق سركوب و يا انتخاب گزينه هاي ديگر دچار وقفه شده باشد. مشكلات اقتصادي و نهادي مكرر به همراه فساد آشكار باعث سختي زياد در عربستان شده است. تقريباً با هر كسي كه ملاقات كردم از فعالان شيعه در ايالت شرقي تا فعالان جوان در رياض همگي از اتفاقات در تونس، مصر و بهار عربي به عنوان جرقه اي براي شروع حركتي دموكراتيك ياد مي كردند.
لينچ مي نويسد: آمريكا بايد با اين عربستان متغير چه كند؟ وابستگي به نفت عربستان سعودي، نقش مهم رياض در ساختار امنيتي فعلي و هزينه ناشي از تغيير راهبردها را نمي شود ناديده گرفت. با متحدان بايد با فرض اينكه شريك ما هستند برخورد شود، نه با سخنراني هاي يك جانبه و يا تغيير سريع و نامنظم سياست. ولي آمريكا هم نمي تواند تنش فزاينده حاصل از تضاد بين اهداف راهبردي اش را ناديده بگيرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • صرفا جهت اطلاع ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۸
    0 0
    عجوزه سياسي آمريكا=هيلاري كلينتون افرین به تعبیر زیبا
  • ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۸
    0 0
    نه که مشرق، صراط و خیلی جاهای دیگه همین حرفای کلینتون رو چاپ و منتشر نکردند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس