به گزارش مشرق به نقل از فارس، سید شهابالدین صدر امروز در حاشیه همایش سلامت، بیمه و بانک در مورد رد صلاحیت خود در انتخابات نظام پزشکی افزود: برای احراز صلاحیت باید 5 دستگاه مختلف در مورد صلاحیت افراد اظهار نظر کنند که درباره صلاحیت خود باید بگویم که هر 5 مرکز صلاحیت را تأیید کردهاند و در این باره سوء تفاهم پیش آمده است.
صدر گفت: برای هیئت نظارت بر انتخابات تهران سوء تفاهم پیش آمده است که اگر افرادی در انتخابات مجلس شورای اسلامی صلاحیتشان رد شده باشند در انتخابات نظام پزشکی نیز به همان دلیل باید رد صلاحیت شوند.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: به نظر میرسد طرح این دو انتخابات ارتباط موضوعی نداشته باشد این در حالی است که موضوع صلاحیت در انتخابات مجلس نیز موضوعی است که در شورای نگهبان در حال بررسی آن است اما در قانون نظام پزشکی چنین مادهای وجود ندارد.
صدر تصریح کرد: در مورد افرادی که اعلام شده رد صلاحیت شدهاند باید منتظر باشیم تا هیئت نظارت مرکزی در مورد آنها اعلام نظر کند.
وی گفت: ما منتظریم تا هیئت نظارت نظر نهایی خود را بدهد همه سلایق و افراد شاخص در انتخابات نظام پزشکی باید شرکت کنند.
صدر گفت: افرادی که در رقابت قبلی شرکت کردند الان هم حضور دارند بنابراین سلایق مختلف سیاسی که در چارچوب نظام و پایبند به قانون هستند حضورشان در انتخابات منعی نداشته و باعث پرشور شدن انتخابات و اقتدار آن سازمان میشود.
وی گفت: ممکن است مسائلی مربوط به امنیت ملی یا مسائلی از این دست باشد که صلاحیت افراد رد میشود اما اگر صلاحیت تأیید شد کسی مشکلی برای شرکت در انتخابات ندارد یعنی سلایق مختلف سیاسی منعی برای شرکت ندارد.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: همه افرادی که اسمشان در لیست افراد رد صلاحیت شده آمده است به رأی اعلام شده اعتراض میکنند و در این مورد بررسیهای لازم را انجام میدهند.
صدر در مورد اینکه در ابتدای مطرح شدن موضوع انتخابات آن را سیاسی عنوان کرده بود گفت: من اعلام نکردم انتخابات نظام پزشکی سیاسی است فقط گفتم قبول دارم که همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری آن را سیاسی میکند.
وی افزود: انتخابات نظام پزشکی صنفی و در چارچوب قانون این سازمان است و هدفش دفاع از حقوق بیمار و حرفه پزشکی است.
صدر در مورد عملکرد سازمان نظام پزشکی در موضوع تعیین تعرفههای پزشکی گفت: عملکرد این سازمان در دورهای که گذشت گسترده بود در هر دورهای نقاط ضعف و قوت وجود دارد اما اگر مجلس و دولت با هم تصمیم گرفتند که اختیارات قانونی سازمان نظام پزشکی را از آن بگیرند چارهای نیست جز پیگیری کردن موضوع که البته پس از پایان برنامه پنجم توسعه این اختیارات به سازمان نظام پزشکی برمیگردد.
صدر گفت: عنوان کردن این موضوع که تعیین تعرفه بخش خصوصی از عهده نظام پزشکی خارج است فقط به دلیل این است که با ما برخورد سیاسی کنند.
وی گفت: در حال حاضر توسعه فعالیتهای نظام پزشکی بدون دریافت بودجه دولتی انجام میشود بنابراین اگر نقدی بر عملکرد سازمان دارند باید منصفانه باشد.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور افزود: رقبا میخواهند با رئیس وقت سازمان نظام پزشکی رقابت کنند و دائماً به عملکرد سازمان ایراد وارد میکنند در حالی که توانایی تعیین تعرفههای بخش خصوصی از سوی سازمان نظام پزشکی بر دولت پوشیده نیست بنابراین ما از نقد استقبال میکنیم به شرطی که از روی احساس نباشد.