به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سیمین فقهی اظهار کرد: طبق قانون هر ماده غذایی برای ارایه در سطح بازار باید مجوز وزارت بهداشت را دریافت کند و مواد غذایی که این مجوز را ندارند از نظر سلامتی مطمئن نیستند و نمیتوان از آنها استفاده کرد.
وی افزود: این نمکها از منابعی استخراج میشوند که ممکن است آلودگی داشته باشند. پس از استخراج نمک باید اعمال تصفیهای روی آن انجام و پس از آن از نظر بهداشتی بررسی شود، در حالی که چنین روندی برای این نمکها انجام نشده است.
فقهی گفت: بیشتر مراکز عرضه نمک دریا، عطاریها هستند ولی عرضه آن در اماکن دیگر نیز مشاهده شده است که به معاونت بهداشت دانشگاه ابلاغ شده از عرضه این نمکها در همه مراکز عرضه کالا جلوگیری شود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نمک دریا از موادی است که در زمینه مصرف آن تبلیغات زیادی میشود ولی این ماده غذایی تاکنون نتوانسته مجوز وزارت بهداشت را دریافت کند و بنابراین باید از توزیع آن جلوگیری شود.