واکنش روزنامه ها به اظهارات برخی سیاسیون پیرامون کلیدواژه "انتخابات آزاد"، رونمايي احمدی نژاد از يک زندگي پاک و انقلابی و خبرخوش دولت به برخی بازنشستگان از جمله مطالبی هستند که در خاصّه‌خوانی امروز مشرق آنها را می‌خوانید.

گروه سیاسی مشرق -روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.


** رداي رياست جمهوري به قامت چه كسي مي‌آيد؟
روزنامه "رسالت" با توجه به هشدارهای روز گذشته رهبر معظم انقلاب پیرامون انتخابات 92 به سوداهای شخصیت های سیاسی برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری اشاره کرد و نوشت: به نظر مي رسد بخشي از تاکيد رهبر معظم انقلاب بر سنگين بودن کار اجرايي کشور به خاطر پويش و تمايل عجيب و غريبي است که بعد از آقاي احمدي نژاد در بين شخصيت هاي سياسي در کشور براي حضور در انتخابات به وجود آمده است. به گونه اي که خيلي ها طي چند ماه گذشته براي حضور در انتخابات احساس تکليف کرده اند و خود را در قد و قامت رياست جمهوري مي بينند.

اين ايام جريانات سياسي و رجال سياسي و مذهبي بايد اولا از خود اين سئوال را مرتبا و مکررا بپرسند که با توجه به شرايط سنگين قانون اساسي و صلاحيت هاي ويژه مورد نظر شوراي نگهبان رداي رياست جمهوري به قامت چه کسي مي آيد؟ اگر پاسخ درستي به اين سئوال ندهند يا در حالت خوشبينانه به دنبال سرگرم کردن مردم به موضوعات فرعي و نادرست هستند و يا با طرح اسامي برخي از افراد و اشخاص که معلوم است فاقد صلاحيت هاي لازم براي اداره کشور هستند و شوراي نگهبان آنها را به هيچ وجه تاييد نخواهد کرد، در زمين دشمن بازي مي کنند.

** مردم چندبار بايد از شما عبور بكنند؟
محمدرضا تابش نماينده اصلاح طلب مجلس در گفتگو با خبرگزاري آريا درباره تغيير مواضع عبدالله نوري كه برخي آن را سياسي مي خوانند، تاكيد كرد: ما به نظام و انقلاب دل بسته ايم، به قانون اساسي پايبنديم و مواضع خود را اعلام كرده ايم.

روزنامه "کیهان" با توجه به اظهارات اصلاح طلبان پیرامون موضوع ذکر شده، نوشت: اظهارات تابش درباره عبور مردم از مدعيان اصلاح طلبي حرف درستي است و اين واقعيت آخرين بار در انتخابات مجلس نهم كه سردمداران اصلي جبهه اصلاحات همسو با اپوزيسيون خارج نشين به تحريم انتخابات دست زده بودند، به نمايش درآمد. حضور 65 درصد واجدان شرايط در انتخابات مجلس نهم در حالي كه معدل 8 دوره قبلي انتخابات مجلس حدود 60 درصد بود ثابت كرد مردم از جريان هاي تندرو هم بازي با محافل ضدانقلاب عبور كرده و بر موضع نهم دي88 استوار هستند.

در عين حال اظهارات خواهرزاده خاتمي مبني بر اينكه اصلاح طلبان حاضرند از اعتراض به ناروايي هايي كه در حق آنان شده كوتاه بيايند، دست پيش گرفتن براي پس نيفتادن است. گردانندگان اصلي جبهه اصلاحات- و نه افراد منفعل و متأثر اين جبهه- پايه گذاران اصلي جفا به نظام و انقلاب بوده و در طول 16-15 سال اخير علي الدوام در كنار جريان هايي ايستاده اند كه كينه شتري و دشمني ابوجهلي با اسلام و انقلاب داشته اند و مسئله اين است كه چرا؟ يا بايد گروهك هاي برانداز و ساختارشكن در اين مدت تغيير ماهيت داده و دلبسته نظام و انقلاب و قانون اساسي شده باشند و يا مدعيان بي صداقت اصلاح طلبي از هويت گذشته خود خلع شده باشند. حقيقت اين است كه جمع نقيضين محال است. بنابراين اگر سلطنت طلب ها، سازمان تروريستي منافقين، گروهك هاي تروريستي كومله و ريگي و ديگر گروهك هاي نفاق مدعي خلق و ملي گرايي در اردوگاه فتنه سبز در كنار سران اصلاح طلبان يكجا جمع شده اند، ترديد نبايد كرد كه مدعيان اصلاح طلبي دچار بيماري قلب شده اند و ادعاي دلبستگي آنها به نظام و انقلاب فاقد اعتبار است.


** رونمايي احمدی نژاد از يک زندگي پاک و انقلابی
روزنامه مردم سالاری امروز با اشاره به اظهارات رئیس جمهور پیرامون سلامت زندگی آقای رحیمی نوشت: 20 دي ماه 1389 محمود احمدي‌نژاد در حاشيه جلسه هيات دولت رييس‌جمهوري در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالي درباره پاسخ دولت به اتهاماتي که اخيرا به آقاي رحيمي، معاون اول رييس‌جمهور صورت گرفته است، با اظهار تاسف و انتقاد از ايجاد فضاي تهمت و بداخلاقي خاطرنشان کرد:  آقاي رحيمي‌از برادران بسيار خوب، پاک و مومن دولت هستند و شبانه روز در خدمت مردم بوده و زندگي‌شان بسيار پاک و انقلابي است اما نمي‌دانم، چرا عده اي اصرار دارند برخلاف قانون عمل کنند.

تعريف کردن احمدي‌نژاد از محمدرضا رحيمي چيز عجيبي نيست چرا که رحيمي هم با شدت بيشتري از احمدي‌نژاد تعريف کرده بود ! هفدهم خرداد ماه 1385، هنوز چند هفته اي از ادعاي «الهام بودن نامه احمدي‌نژاد به بوش» در خطبه‌هاي نماز جمعه تهران نگذشته بودکه اظهارات رئيس ديوان محاسبات آن را تکميل کرد. وي که مسوول ارائه آمار تخلفات دولتي بود، با خشنودي اعلام کرد که «مديران دولت نهم پاکدامن هستند و بدين سبب امسال آمار تخلفات ارائه نمي‌دهيم»

روزنامه مردم سالاری در ادامه مطلب خود به اقدام اخیر و غلوآمیز معاون احمدی نژاد اشاره کرد و نوشت: جالب اينجاست که قريب يک ماه پيش بازهم رحيمي دست به ابتکاري براي تعريف از احمدي‌نژاد زد! 20 آذر ماه روزنامه جمهوري اسلامي نوشت: کنار هم قرار دادن نام خدا و رهبري و رئيس‌جمهور، در مراسم افتتاح طرح توسعه سيمان بوکان توسط محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور، موجب تعجب مردم شد.

** خبرخوش دولت به برخی بازنشستگان
روزنامه "خراسان" نوشت: بر اساس ابلاغيه جديد محمدرضا رحيمي معاون اول رييس جمهور،بازنشستگاني که به عنوان وزير، معاونين رييس جمهور، سفير، معاون وزير يا استاندار انتخاب شوند، چنانچه قبلا پاداش پايان خدمت و خريد مرخصي خود را دريافت کرده باشند، به ازاي مدت اشتغال مجدد نيز مشمول پاداش پايان خدمت و خريد مرخصي قلمداد شده و حقوق بازنشستگي جديد آنها بر اساس مسئوليت اخير تعيين و پرداخت مي شود.

** پشت پرده اداره یک سایت نفتی
برخی از جریان های حذف شده از ورات نفت در طول ماه های اخیر با گسترده کردن فعالیت های رسانه ای ،فضا را در حوزه اقتصاد نابسامان نشان می دهند.

برهمین اساس برخی از سایت هایی که از سوی این جیان در حال فعالیت هستند با هماهنگی کامل و هدف دار،برخی از مطالب سایت های فیلتر شده و ضد انقلاب را پوشش داده و نسبت به انعکاس آن تلاش ویژه ای می کنند.

به گزارش روزنامه "جوان"، یک سایت اقتصادی متعلق به تکنوکرات ها و نیروهای اصلاح طلب با پوشش اخبار نفتی سایت های توقیف شده،بسیاری از اقدامات وزارت نفت،رستم قاسمی و برخی از مدیران ارزشی صنعت نفت را در شرایط تحریم مخدوش می کنند.

** واکنش ها به کلیدواژه جدید "انتخابات آزاد"
روزنامه جوان با توجه به سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات 92 و اشاره ایشان به کلیدواژه "انتخابات آزاد" نوشت: گويي انتخابات همواره به بستري براي فعل و انفعالات تند و احساسي تبديل شده، اين در حالي است كه دليل اصلي تأكيد اصلاح‌طلبان بر واژه «انتخابات آزاد» بازگشت بدون هزينه به بدنه حاكميت است، چراكه با دريافت كدي از سوي نظام (كه بتوان آن را به نوعي چراغ سبزي براي انتخابات آزاد تعبير كرد)، اين جريان خواهد توانست فعاليتي دوباره بدون عذرخواهي از مردم و نظام داشته باشد و در سايه همين مشروعيت بخشيدن از جانب حاكميت، بار ديگر مانور قدرتي برگزار و اقدام به تكرار رفتاري كند كه در روزهاي حوادث پس از انتخابات شاهد آن بوديم.

اين در حالي است كه هم اكنون «كليد واژه» اين تحركات نيز در حال آماده‌سازي است و در صورت شركت مؤثر اين جريان در تحركات انتخاباتي، احتمال بروز وقايعي همانند آنچه در سال ۸۸ به وقوع پيوست، وجود دارد؛ موضوعي كه ليدر جريان تكنوكرات نيز اين روزها بر آن تأكيد دارد و عنوان مي‌كند كه «انتخابات آزاد و شفاف اولين قدم بازگشت جامعه به تعادل است.»

** شأن روزنامه دولت را تا سطح یک شب نامه پایین آورده‌اند!
روزنامه "تهران امروز" نوشت: ابراهیم متولیان «قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله» در واکنش به‌گزارش روزنامه ایران در خصوص آرایش اساسی انتخابات نظام پزشکی گفت: بسیاری از اطلاعاتی که در این روزنامه مطرح شده کذب است و این اطلاعات غلط پایه تحلیل غلطی نیز شده است. متاسفانه با چاپ این مطالب‌شان روزنامه دولت را تا یک شب نامه پایین آورده‌اند.

وي افزود: مطالبی که در خصوص کاندید شدن برخی افراد در گزارش ايران به آن اشاره شده کاملا دروغ است. لیست کاندید اها موجود می‌باشد، دکتر دستجردی و چندین نفر دیگر که در گزارش به نام آنها اشاره شده است، اساساکاندیدا نیستند. همچنین دکتر زاکانی تاکنون اعلام نکرده‌اند که می‌خواهند کاندید شود. متاسفانه با این کارها جریان انتخابات نظام پزشکی سیاسی شده است. در صورتیکه سازمان نظام پزشکی مرکزی صنفی است. متولیان درباره مطالب نوشته شده در روزنامه ایران درباره دلیل برکناری‌اش گفت: «در روزنامه دولت نوشته شده است که من بعد از برکناری از قائم‌مقامی وزارت بهداشت بسیار ناراحت بودم و طوری وانمود شده است که با از دست دادن لابی آقای زاکانی برکنار شده‌ام در حالی که اینطور نیست، شخص وزیر به من گفتند که از سوی یکی از نزدیکان رئیس جمهور برای برکناری ما تحت فشار هستند. من همان موقع هم اعلام کردم که این برکناری به علت مسائل کاری نبوده است.»

متوليان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما قرار گرفتن نام خودتان را با دکتر زاکانی دریک جبهه انکار می کنیدبه سايت تعامل گفت: «اصلا چنین موضوعی وجود نداشته است. در کل باید گفت بحث سیاسی نیست و صنفی است. وي همچنین افزود: اسم این روزنامه را نمی شود گذاشت روزنامه دولت، چون این روزنامه از نظر من رها شده است. معلوم نیست به کدام سمت حرکت می کند. هفته پیش دکتر دستجردی را با مقالاتی که ارائه دادند به شدت موردحمله قرار دادند اما در مطلب اخیر به شدت از ایشان تمجید کرده‌اند.دوستان به ما گفتند که به این روزنامه جوابیه بدهیم ولی من در‌شان خود نمي‌دانم که مطلبی را به آنها بدهم چرا که این روزنامه مطالب دروغ به دست مردم مي‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • روح اله ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    0 0
    ورود اصلاح طلبان به انتخابات مثل مهریه است! کی داده! کی گرفته! وای به حال وقتی هم که میخوان طلاق بگیرن با این مهریه های سنگینی که دارن، آقایون!!!
  • ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    0 0
    افساد طلب ها زمین سفت ن.... تا ببینند یه من ماست چقدر سفته ! این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست ایندفعه اگه قرار باشه کسی هزینه بده نوبت اینهاست که باید از صحنه روزگار حذف بشوند درست مثل اربابشون اسراییل
  • lمحمد ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    0 0
    واقعا تو از انگلیسی؟؟!!!!!!!! وا عجبا!!!!!!
  • رسول ۱۵:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    0 0
    گل گفتین.واقعا پرداخت مهریه یک زنه سرکش،مرد رو میپوکونه.ولی ملالی نیست خدا لعنتشان کرده.
  • ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    0 0
    من ترجیح میدم سکوت کنم!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس