کد خبر 183319
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۵

کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ضمن اعلام مواضع خود نسبت به فتنه 88 بر اعلام موضع همه طیف ها و گروهای سیاسی نسبت به این حادثه تلخ در نظام تاکید کردند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امشب در گزارش خبری که از اخبار 20:30 شبکه دو رسانه ملی پخش شد، در ایام سومین سالگرد 9 دی مواضع خود را پیرامون فتنه 88 تبیین کردند.
 
پورمحمدی: باید از فریب‌خوردگان فاصله گرفت
 
در همین راستا مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه باید از دشمن فاصله گرفت و از دشمن برائت جوئید، گفت: شخصیت های سیاسی باید از شیوه هایی که دشمنان جلوی پایشان می‌گذارند، فاصله بگیرند.
 
وی همچنین با اشاره بر اینکه باید از فریب خوردگان از دشمن فاصله بگیریم، افزود: در هر حالتی انسان باید نشان بدهد که به مردم و کشورش وفادار است.
 
قالیباف: فتنه‌گران با عذرخواهی هم حق برگشت ندارند
 
محمدباقر قالیباف، شهردار تهران نیز در واکنش به این جمله که اگر فتنه‏‌گران عذرخواهی کنند، می توانند به نظام برگردند، گفت: این بحث درستی نیست. فتنه گری که با قصد براندازی نظام انجام شده باشد، هیچ راه برگشتی از آن نیست و کسی که در این مسیر قدم برداشته باید به عنوان یک مجرم با آن برخورد شود.
 
قالیباف در عین حال تاکید کرد: سلایق سیاسی مختلف می توانند در چارچوب قانون فعالیت های سیاسی خود را انجام دهند.
 
رضایی: فتنه 88 باید آخرین حادثه تلخ جمهوری اسلامی باشد
 
همچنین محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه فتنه 88 باید آخرین حادثه تلخ جمهوری اسلامی باشد، اظهار داشت: لازمه کار این است که این فتنه کالبدشکافی شود و کارشناسان سیاسی کشور مطالعه دقیقی روی آن انجام دهند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: همچنین جناح های سیاسی موجود در کشور نیز باید مواضع خود را نسبت به فتنه صریح اعلام کنند و از این حادثه تبری بجویند.
 
روحانی: مردم در 9 دی پایبندی خود به آرمان های انقلاب را نشان دادند
 
در ادامه حسن روحانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی دیگر از کاندیداهای در مظان انتخابات ریاست جمهوری در مورد فتنه 88 اذعان داشت: مردم در 9 دی می خواستند به همه بگویند که باید قانون‌گرا باشند.
 
وی تصریح کرد: در 9 دی مردم می خواستند به دشمنان انقلاب بگویند که برای همیشه پایبند به آرمان هستیم و همواره با انقلاب خواهیم ماند.
 
باهنر: ظلمی که سران فتنه به انقلاب کردند از حافظه نسل‌ها پاک نمی شود
 
محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در مورد فتنه 88 یادآور شد: داستان سران فتنه و ظلمی که به انقلاب کردند هرگز از حافظه این نسل و نسل‌های آینده پاک نخواهد شد.
 
باهنر خاطر نشان کرد: کسانیکه فتنه گران را کمک و یاری کرده اند، حتما باید جبران کنند.
 
حدادعادل: همه باید در برابر جریانی که مقابل انقلاب ایستاده موضع گیری کنند
 
همچنین غلامعلی حدادعادل، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این خصوص بیان کرد: هر کسی به انقلاب اعتماد دارد و هر کسی که به امام(ره) و ادامه راه امام(ره) توسط مقام معظم رهبری اعتقاد دارد، باید در برابر هر جریانی که در مقابل انقلاب ایستاده موضع‌گیری کند و این یک امر طبیعی است.
 
الهام: فتنه، فتنه دارد
 
غلامحسین الهام، سخنگوی دولت یکی دیگر از کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در مورد فتنه گفت: فتنه نظر ندارد، فتنه معلوم است، فتنه، فتنه است.
 
ولایتی: شخصیت های سیاسی دیدگاهشان را نسبت به حادثه زیان‌بخش 88 روشن کنند
 
علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با بیان اینکه همه باید مواضع شان را نسبت به فتنه 88 روشن کنند، تاکید کرد: باید دیدگاه های همه شخصیت های سیاسی نسبت به این حادثه بسیار زیان‌بخش که ریشه در محرکین خارجی دارد، روشن شود.
 
وی تصریح کرد: اگر شخصیت های سیاسی دیدگاهشان را نسبت به این موضوع روشن نکنند، این سوال را برای مردم باقی می گذارد که این تردید برای چیست؟
 
شریعتمداری: حضور در فتنه 88، حضوری خائنانه بود
 
محمد شریعتمداری، وزیر دوران اصلاحات نیز با اعلام مواضع خود پیرامون فتنه 88 اضافه کرد: هدایت حرکت های تظاهرات گونه که در ایام فتنه صورت گرفت، به وضوح دست دشمنان خارجی را در حرکت‌های آشوب گونه خیابانی فتنه 88 نشان می داد. بنابراین از آن تاریخ به بعد هر کس در فتنه حضور داشت این حضورش خائنانه محسوب می شود.
 
وزیر دوران اصلاحات تاکید کرد: ارزش ها و اصول جمهوری اسلامی ایجاب می کند که در هر زمینه در چارچوب قوانین کشور گام برداریم.
 
عسگراولادی:نامزدهای انتخاباتی از فتنه تبری بجویند
 
در همین راستا حبیب‌الله عسگراولادی، دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری که این روزها اظهارنظرش درباره دوکاندیدای معترض به انتخابات سال 88 حاشیه ساز شده بود در مورد فتنه 88 افزود: فتنه یعنی فراهم کردن مقدمه برای دشمنان نظام.
 
وی فتنه‌گران اصلی را آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی دانست و تصریح کرد: این دشمنان خارجی در انتخابات 88 فتنه‌سازی کردند، برای اینکه جشن انتخابات ریاست جمهوری را تبدیل به تفرقه و درگیری کنند.
 
عسگراولادی خطاب به نامزدهای انتخاباتی خاطر نشان کرد: اگر امروز نامزدها از فتنه تبری نجویند، معنایش چراغ سبز نشان دادن به دشمن است.
 
متکی: هیچکس نمی تواند بی‌تفاوت از کنار فتنه 88 بگذرد
 
همچنین منوچهر متکی، نایب رئیس جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در این خصوص گفت: فتنه 88 آنقدر ظلم آشکار، قبیح و پنجه در چشم مردم انداختن بود که هیچکس نمی تواند در کنار چنین فتنه ای قرار گیرد.
 
وی در پایان تاکید کرد: هیچ کس نمی تواند بی تفاوت از کنار چنین مساله ای عبور کند.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس