همایشی بزرگ که چهره های شهیر جبهه پیروان از جمله حبیب الله عسگراولادی، محمدرضا باهنر، منوچهر متکی و اسدالله بادامچیان در آن سخنرانی های مبسوطی را پیرامون شرایط روز سیاست در داخل کشور بیان کردند.
سخنران اول این همایش نیز آیت الله موحدی کرمانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و امام جمعه موقت تهران بود.
*بهشتی و رجایی را نفاق شهید کرد
وی در سخنانی با بیان اینکه ولایت همه منکرات را ریشه کن و معروفات را نمودار میسازد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر در درون ولایت و عنصر اصلی امامت است.
به گزارش مهر، وی افزود: اگر کسی بخواهد یک گام خوبی برای اصلاح جامعه بردارد و به وظیفه خود عمل کند باید سعی کند که امامت تحقق پیدا کند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه هر مسئولی در حیطه مسئولیت کاری خود یک امام است، گفت: در راس نظام ولی فقیه است اما رئیس جمهور، یک وزیر و حتی رئیس یک اداره در مجموعه خودش یک امام است و این ولایت را میتوانیم از مراحل قوی تا مراحل ضعیف تسری دهیم بنابراین اگر مسئولین برنامههایشان ولایی باشد همه مسایل درست میشود.
موحدی کرمانی با تاکید بر اینکه نظر ولی فقیه مطاع و است و باید اطاعت شود گفت: همه در انتخابات باید تلاش کنند صالحین را انتخاب کنند و محور صلاح باید ولایت پذیری باشد.
وی تصریح داشت: خیلیها تظاهر میکنند اما واقعیت چیز دیگری است. وقتی می خواهند رای بگیرند یک جور حرف میزنند وقتی که به قدرت میرسند یک طور دیگر و ما از این موضوع کم آسیب ندیدیم و قرآن نیز از این روش به نفاق یاد میکند.
وی خطرناکترین دشمن مسلمین نفاق و منافق دانست و گفت: ما علاوه بر ولایت پذیری کاندیداها باید به باطن آن نیز توجه داشته باشیم و با یک بصیرت نافذ عمق و درون آن را رصد کرده و ببینیم که آیا به دنبال قدرت و شهرت است و آیا باطنش با ظاهرش هماهنگ است یا مانند بنی صدر است که دیدیم اول چه طلوعی داشت و بعد چه غروبی.
خطیب موقت نماز جمعه تهران افزود: کشنده بهشتی، کشنده رجایی که بود؟ کشنده شهیدان مهران چه کسی بود؟ آیا جز نفاق.
وی با بیان این که اگر فردی اخلاص نداشته باشد جامعه را فاسد میکند گفت: اگر اخلاص نباشد هرچه تلاش شود پذیرفته نمیشود چرا که دنبال قدرت بوده است و میخواسته محصولش را خود برداشت کند بنابراین تلاش بدون اخلاص فایده و اجری ندارد.
*ولایت پذیری، اخلاص و یکی بودن ظاهر و باطن سه ویژگی کاندیدای اصلح است
موحدی کرمانی در ادامه با اشاره به سه ویژگی برای انتخاب کاندیدای اصلح گفت: ولایت پذیری، اخلاص و یکی بودن ظاهر و باطن سه ویژگی است که باید برای انتخاب یک کاندیدای اصلح در نظر گرفت.
وی با طرح این سوال که امام حسین(ع) جانش را برای چه از دست داد؟ آیا جز برای اینکه مردم زمان خود را از ضلالت و جهالت نجات دهد، گفت: امام حسین(ع) می خواست منافقین را رسوا کند چرا که جهالت و ضلالت مردم آن زمان در این بود و گول منافقینی همچون یزید و ابن زیاد را خورده بودند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در توصیه به جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: شما سعی کنید تعداد کاندیداهایتان را کم کنید چرا که آرا شکسته می شود و این خطر است و باید برای رضای خدا، آنهایی که احساس میکنند زمینه کمتری برای رای دارند و برادران شان زمینه بیشتری دارند کنار بروند و جبهه پیروان سعی کند به یک نفر برسد چرا که آفت انتخابات همین است.
وی با این دعا که "خدایا کسانی که احساس وظیفه میکنند این احساس وظیفه را از آنان بگیر" به سخنان خود پایان داد.
*باهنر: احساس تکلیف می کنم، نیایم
محمدرضا باهنر، معاون اول مجلس شورای اسلامی و فردی که از او با عنوان "پدرخوانده" در میان اصولگرایان یاد می شود نیز دیگر سخنران این همایش بود.
باهنر که شائبه هایی در زمینه کاندیداتوری وی وجود دارد در این همایش طی سخنانی با تشریح فضای انتخابات پیش رو گفت: در انتخابات سال آینده سه قطب رقابتی داریم که اصلاح طلبان یکی از اضلاع آن هستند.
وی در مورد حضور اصلاح طلبان درانتخابات گفت: کسانی که حرمت شکستند در 13 آبان، روز قدس، روز عاشورا و چراغ سبزهایی که به استکبار دادند که توطئه آنان در 9 دی به طور تمام قطع خنثی شد که این روز به عنوان یوم الله مستمر در نظام باقی خواهد ماند، حق حضور در انتخابات را ندارند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین افزود: اگر این این دسته از اصلاح طلبان توبه کنند شاید مردم آنان را ببخشند تا در حد یک شهروند بتوانند زندگی کنند اما نمی توانند وارد عرصه انتخابات شوند.
به گزارش مهر، باهنر با اشاره به دسته دیگر از اصلاح طلبان گفت: آنهایی که در چارچوب قانون اساسی می خواهند فعال باشند می توانند بیایند اما شرط لازم برای حضور آنان در انتخابات موضع گیری شفاف در برابر سران فتنه است و شرط کافی نیز برای حضورشان تعریف شفاف واژه اصلاح طلبی و تعیین چارچوب مشخص برای آن است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جریان اصول گرایی برای انتخابات نهمین دوره مجلس خود را تعریف کرد، گفت: در انتخابات مجلس نهم جامعتین دوازده باید و دوازده نباید اصولگرایی را تعریف کردند، اصلاح طلبان هم باید زحمت بکشند و این کار را انجام دهند.
وی با اشاره به برخی از تفکرات موجود در جریان اصلاح طلبی گفت: برخی از آنان رسما می گفتند حکومت ایدئولوژیک نمی تواند منافع ملی را حفظ کند و باید دین را از سیاست جدا کرد و این در مقابل صحبتهای امام است که فرمودند در اسلام هیچ حکم غیر سیاسی وجود ندارد. بنابراین باید چهارچوب های خود را مشخص و روشن کنند تا نظام تصمیم بگیرد که آیا اینها می توانند در انتخابات باشند یا نه.
*رئیس جمهور گفته است برای انتخابات برنامه ندارم اما دُم خروس بیرون زده است!
باهنر با اشاره به حکم دوم انتخابات ریاست جمهوری گفت: گروه دوم رئیس جمهور است اگر چه گفته است من برای انتخابات برنامه ندارم اما دم خروس بیرون زده است و مشخص است که رئیس جمهور برنامه جدی برای انتخابات دارد.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور می تواند در انتخابات شرکت کند، گفت: برای این کار چند خط قرمز وجود دارد و امیدواریم که رئیس جمهور در مباحثی که مطرح می کند بیشتر به عواقب سخنانش توجه کند تا مسئله ساز نشود.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین افزود: در روزهای اخیر شاهد برخی اظهارات شبهه برانگیز رئیس جمهور هستیم مانند اینکه می گوید برای چه عده ای حق دارند جلوی رای مردم را بگیرند همه حق دارند در انتخابات شرکت کنند اینها هم بحث هایی است که توسط نهضت آزادی و لیبرالها در اول انقلاب زده می شد و مخالف نظارت استصوابی شورای نگهبان بودند.
*رئیس جمهور باید در کنار اصلاح طلبان و دشمنان خارجی قرار گیرد
باهنر با تاکید بر اینکه رئیس جمهور نباید در کنار اصلاح طلبان و دشمنان خارجی قرار گیرد و حلقه آنان را تکمیل کند، گفت: امروز شاهدیم که واژه هایی همچون انتخابات آزاد که از سوی سران فتنه و ضد انقلاب خارجی زده می شد از زبان رئیس جمهور شنیده می شود که باید حواس خود را جمع کند.
وی با اشاره به دیگر اقدامات شبهه برانگیز دولت گفت: اقدامات و اظهارات رئیس جمهور در مباحث اقتصادی و بیان سخنانی همچون "دولت کلیه انرژی اش را تخلیه می کند یا مردم این بار کار را تمام خواهند کرد" اینها جملات تعمل برانگیزی است که از سوی رئیس جمهور زده می شود امیدواریم که از روی عمد و برنامه ریزی نباشد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی جریان اصولگرایی را حکم سوم انتخابات سال آینده نام برد و گفت: اگر بخواهیم انتخابات شاداب و با طراوت داشته باشیم باید ضوبط اخلاقی را رعایت کرده و با هم به تفاهم برسیم.
وی با بیان اینکه ممکن است اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری به وحدت نرسند، گفت: اما توصیه داریم اصولگرایان در انتخابات شوراها با یکدیگر وحدت کنند .
*اصلاح طلبان برای شوراها فعال هستند
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین همچنین با اشاره به خیز اصلاح طلبان برای انتخابات شوراها گفت: اصلاح طلبان چون می دانند برای ریاست جمهوری ممکن است از فیلتر شورای نگهبان رد نشوند برای شوراها خیلی فعال هستند بنابراین در این انتخابات باید اصولگرایان با هم هماهنگ باشند.
وی خطاب به دبیران استانی جبهه پیروان گفـت: از شما می خواهم در استانهای خود از سایر تشکل های اصولگرایی همچون ایثارگران، رهپویان و حتی جبهه پایداری دعوت کنید و ستادهای انتخاباتی خود را با کمک آنان تاسیس کنید.
باهنر با اشاره به توصیه آیت الله موحدی کرمانی به کاندیداها مبنی بر اینکه برای ورود به انتخابات احساس وظیفه نکنند، گفت: اگر یک نفر هست که این احساس وظیفه را کند که نیاید؛ آن هم باهنر است.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاندیداها انتخاباتی گفت: در جریان اصلاح طلب شریعتمداری و سعیدی کیا فعال شدند که البته بعضی از آنان را نمی توان اصلاح طلب نامید. و در مورد عارف نیز اصلاح طلبان گفته اند که از وی حمایت نمی کنند.
*دولت روی کاندیداتوری مشایی جدی است
وی با اشاره به کاندیدای دولت دهم گفت: دولت دهم روی کاندیداتوری مشایی جدی است و اخیرا هم با القابی که رئیس جمهور به وی داده است گویی بخشی از ظهور اتفاق افتاده و این القاب حتی از مراجع تقلید نیز بالاتر است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: نیکزاد و الهام هم که دائم بر پستهایشان در دولت هم اضافه می شود از دیگر کاندیداهای احتمال هستد.
وی با اشاره به ائتلاف سه چهره اصولگرا گفت: این نیروها نیروهای خوبی هستند اما همه اصولگرایی در این سه نفر خلاصه نمی شود و باید حداقل 5 نفر دیگربه آنان اضافه شود تا یک دولت کارآمد شکل گیرد.
*خبر متکی از تشکیل یک تیم برای پیگیری انتخابات شوراها
دیپلمات کهنه کار اصولگرایان یعنی منوچهر متکی نیز از دیگران سخنرانان این همایش بود.
او که همچنان در محافل سیاسی از سرنوشت سیاسی او با عنوان "سنگالیزاسیون"! یاد می شود در همایش اشاره شده طی سخنانی گفت: جبهه پیروان خط امام و رهبری همواره در عرصههای سیاسی نظام که انتخابات یکی از آن تجلیگاههاست حضور مسئولانه و متعهدانه و پرنشاطی را داشته است و پیش از آنکه به نتیجه انتخابات بیندیشد به نفس حضور و لبیک به ندای رهبری برای فراهم آوردن انتخاباتی پرنشاط قدم بر میدارد.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان تصریح کرد: این جبهه همواره بر نتایج انتخابات بعد از طی مراحل قانونی صحه گذاشته است و این مسئله ولایتمداری و قانونمداری اعضای جبهه را نشان میدهد.
وی با تاکید بر اینکه انتخابات پیش رو به جهات مختلف از اهمیت خاص و ویژهای برخوردار است افزود: جبهه با این حساسیت از تابستان گذشته بحث انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و شوراهای اسلامی شهر و روستای چهارم را در دستور کار خود قرار داده است.
متکی بر همین اساس بیانات مقام معظم رهبری در خراسان شمالی را چراغ راه عنوان کرد و گفت: عدم ورود زودهنگام به کارزار تبلیغات انتخابات برای اعضای جبهه یک تکلیف جدی بوده و هست و به موازات آن کار تشکیلاتی برای ایجاد آمادگی در انتخابات نیز یک تکلیف جدی برای جبهه به شمار میرود.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه به استراتژی این جبهه اشاره کرد و اظهار داشت: در این استراتژی سناریوهای مختلف که کار انتخاباتی، نوع نگاه و چگونگی رسیدن به نامزدهای جبهه همراهی با سایر تشکلهای اصولگرا و همچنین ارتباط و هماهنگی با جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است وجود دارد.
وی بر همین اساس به جلسه اعضای جبهه پیروان که متشکل از 6 تا 9 نفر بودند با آیتالله مهدوی کنی و متعاقباً جامعه روحانیت مبارز اشاره و تصریح کرد: در آن جلسه بحثهای خوبی مطرح شد و نمایندگانی از جبهه پیروان و جامعه روحانیت آن مباحث را دنبال میکنند.
متکی همچنین به دیدار 2 هفته قبل اعضای جبهه با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اشاره کرد و گفت: این جلسه نیز مانند جلسه جامعه روحانیت مبارز بعد از ارائه گزارش توسط آقای عسگراولادی بازتاب مثبتی داشت.
*انتخابات شوراها زیرساخت حضور درست سیاسی است
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه با توجه به همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و شوراها نباید از موضوع مهم انتخابات شوراها غافل شد، افزود: انتخابات شوراها زیرساخت حضور درست سیاسی بوده و نباید از آن غفلت شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسات شورای مرکزی مقرر شد شورایی برای پیگیری انتخابات شوراها تشکیل شود و این شورا به ریاست بادامچیان تشکیل شد.
*بادامچیان: عارف با تابلوی اصلاح طلبی نمی آید
اسدالله بادامچیان هم از دیگر سخنرانان این همایش بزرگ بود.
او در سخنانی گفت: انتخابات ما در دوران سختی برگزار می شود اما امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد.
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه همزمان بودن انتخابات شوراها و ریاست جمهوری اهمیت آن را
چند برابر کرده است، گفت: در این انتخابات استکبار جهانی ادامه فتنه اش را
بعد از شکست در فتنه 88 دارد.
بادامچیان با بیان اینکه برخی از چهره های انقلابی را استکبار می سازد،
گفت: بعضی اوقات استکبار با چهره انقلابی وارد می شود مانند مسعود رجوی در
اول انقلاب، بنابراین در این دوره ما با این قبیل فتنه روبرو هستیم.
وی ادامه داد: پسمانده های انحراف لیبرال ها، منافقین و ... تصمیم دارند
پراکنده اما هماهنگ وارد انتخابات شوند که ایجاد تفرقه، شایعه پراکنی،
تخریب چهره ها و حرمت شکنی ها در این دوره زیاد خواهد بود.
بادامچیان با اشاره به چندگانگی در جریان اصلاحات گفت: برخی از آنان قصد
ورود به انتخابات دارند و برخی دیگر قصد تخریب . برخی از یک چهره معتدل
اصلاح طلب حمایت می کنند و برخی از یک چهره معتدل اصولگرا و عارف هم گفته
است با تابلوی اصلاح طلبی وارد انتخابات نمی شوم بلکه به عنوان چهره مستقل
می آیم چرا که رای آنان را ندارد بنابراین اختلاف در آنان وجود دارد اما
تمام این طیف های اصلاح طلب دریک هدف با هم متحد هستند و آن هم رای نیاوردن
اصولگرایان در انتخابات است.
رئیس ستاد انتخابات شورای اسلامی جبهه پیروان با اشاره به فعالیت های
جریان انحرافی برای انتخابات گفت: جریان انحراف هم بسیار فعال است و رئیس
جمهور گفته است این بار ملت کار را یکسره می کنند اما بدانند که ملت خیلی
وقت است که کار را یکسره کرده اند شاید این بار جریان انحرافی می خواهد
کارش را یکسره کند.
*جریان انحرافی می داند که در انتخابات ریاست جمهوری امیدی ندارد
بادامچیان با بیان اینکه جریان انحرافی برای انتخابات شوراها برنامه ریزی
جدی کرده است، تصریح کرد: آنان می دانند که در انتخابات ریاست جمهوری امیدی
ندارند بنابراین با ورود به شوراها می خواهند برنامه های خود را اجرایی
کنند لذا اصولگرایان نباید دچار اختلاف شوند و اگر ما با یکدیگر متحد و با
برنامه کار نکنیم مسئولیت خودمان را به درستی انجام نداده ایم.
وی با بیان اینکه اصولگرایان باید فضای انتخاباتی را شفاف سازند، افزود:
مردم باید در فضای روشن انتخاب اصلح را داشته باشند. بنابراین ما باید فضای
غبارآلود را کنار بزنیم و برای یک انتخابات سازنده بسترسازی کنیم.
*پاسخ های باهنر و بادامچیان به سوالات حضار
یکی از قسمت های همایش امروز جبهه پیروان نیز بخش پاسخ به سوالات بود.
محمدرضا باهنر در این بخش از برنامه در پاسخ به این سوال که نامزدهای اصولگرایان چه کسانی هستند اظهار داشت: همانگونه که آقای عسگراولادی گفت 15 نفر هستند که تا 25 نفر نیز میرسند و در کل میتوان 40 نفر را نام برد اما مشاهیری که در جبهه اصولگرایی وجود دارند آقایان قالیباف، ولایتی، حداد عادل، متکی، پورمحمدی، آل اسحاق و افراد دیگری نیز مطرح هستند اما کسی که کاملاً احساس تکلیف شرعی میکند که نیاید باهنر است.
وی درباره نامزدهای اصلاحطلبان نیز افزود: آقای عارف مطرح هستند. آقای جهانگیری، شریعتمداری و آقای سعیدیکیا که البته اینها جزء اصولگرایان نیز به شمار میروند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در خصوص نامزدهای مطرح در دولت نیز گفت: بحث روی مشایی جدی است اما صحبتهایی از آقای نیکزاد و الهام که اخیرا پستهای زیادی به آنها داده میشود هم هست.
وی درباره مجموعه 2+1 که متشکل از آقایان ولایتی، حداد عادل و قالیباف است گفت: این مجموعه نزد آیات اعظام رفتهاند و آنها نیز استقبال کردهاند اما باید تجمیع را وسیعتر کنند و 5_ 6 نفر نیز اضافه شوند تا در نهایت به تفاهم و به یک تیم برسند. از این رو 1+2 گروه خوبی است اما همه اصولگرایی این 3 نفر نیستند.
نایب رئیس جبهه پیروان با بیان اینکه نشستهای جبههای ما خاصیت انتخاباتی دارد اظهار داشت: اگر قرار باشد جبهه تمام قد وارد شود که البته این امر دیر هم نیست باید تمام ظرفیتهای کشوری فعال شود.
*قالیباف توانمندی های بسیار خوبی دارد
وی در پاسخ به سوال یکی از حضار مبنی بر ویژگیهای قالیباف برای کاندیداتوری گفت: همه افراد نکات مثبتی دارند که کافی نیست لذا قالیباف هم توانمندیهای بسیار خوبی دارد اما در عین حال ممکن است چند نقص نیز به او وارد باشد.
باهنر ارائه برنامه جامع و تیم کارآمد را مهمترین رویکرد دولت آینده دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل ما کارآمدی است.
دبیرکل جامعه مهندسین درباره تعداد کاندیداهای اصولگرا تصریح کرد: ما امیدی نداریم که همه به یک نفر برسند اما امیدواریم حداکثر 2 کاندیدا با دو گرایش بیشتر حضور نداشته باشند.
باهنر در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر حمایت جبهه پیروان از کاندیداتوری متکی اظهار داشت: جبهه هنوز وارد بحث مصادیق نشده و در حال رایزنی است. همانطورکه آقای عسگراولادی به کمیته 3 نفره گفته که باید 4 و 5 نفر دیگر به این تیم اضافه شود تا جامعتر باشد.
وی با اشاره به مطرح بودن افرادی همچون حداد، ولایتی، قالیباف و پورمحمدی گفت: در حال حاضر هیچ یک از تشکلهای جبهه به جمعبندی نرسیده است.
*بادامچیان: با فتنه روبه رو هستیم
بادمچیان نیز در پاسخ به اولین سوالی که از وی پرسیده شد گفت: باتوجه به همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و شوراها حساسیت کار را دو چندان کرده است.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان بر همین اساس به کنفرانس پراگ اشاره کرد که استکبار همه ضدانقلاب را در آن جمع کرد و کوشیدند تا برای به هم ریختن انتخابات و روی کار آوردن افراد غیرمتعهد به انقلاب متحد شوند.
وی با تاکید بر اینکه در این دوره با فتنه روبرو هستیم و افرادی هم تصمیم دارند به صورت پراکنده و مرتبط وارد صحنه شوند گفت: کار اینها غبارآلود کردن فضا و تخریب چهرههای معتمد نظام است.
بادامچیان بر همین اساس به اصلاحطلبان اشاره کرد که دچار چندگانگی هستند و گفت: برخی از آنها میگویند ما در انتخابات شرکت نمیکنیم چراکه اگر بیائیم باید حرف گذشته خود را باطل کنیم.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان همچنین یادآور شد: برخی از اصلاحطلبان نیز معتقد به تحریم انتخابات هستند و برخی نیز کاندیداتوری عارف را مطرح میکنند؛ عدهای هم حمایت از یک نامزد اصولگرا و برخی دیگر از اصلاحطلبان خاتمی را مطرح میکنند.
بادامچیان با تاکید بر اینکه اصلاحطلبان و جریان انحرافی در انتخابات شوراها بسیار فعال هستند یادآور شد: دلیل آنها این است که در انتخابات شوراها مسئله شورای نگهبان مطرح نیست و همه حضور دارند چراکه 150 هزار نفر انتخاب خواهند شد از این رو زمینه مناسبی خواهد بود.
*اصولگرایان با یکدیگر اختلاف ندارند
وی با بیان اینکه اصولگرایان دچار تفرقه هستند و نه اختلاف اظهار داشت: باید همه با یکدیگر متحد باشیم و اگر با برنامه و منسجم کار نکنیم مسئولیتمان را انجام ندادهایم.
بادامچیان همچنین درباره انتخاب افراد افزود: باید دید در دهه چهارم که دهه توسعه و پیشرفت و دهه عدالت است چه شوراهای اسلامی شهر و روستایی به کار میآید.
*عسگراولادی: هاشمی مجتهد سیاسی است/موسوی و کروبی از نظرات خود برنگشته اند
به گزارش مشرق، اما مهمترین سخنران همایش امروز جبهه پیروان، بازاری و سیاستمدار کهنه کار حزب موتلفه و دبیر کل فعلی جبهه پیروان یعنی حاج حبیب الله عسگراولادی بود.
او در سخنان خود در این همایش بر طبق آنچه خبرگزاری فارس روایت کرده است طی سخنانی گفت: آنچه در 9 دی اتفاق افتاد یک امتحان بسیار سخت بود و بخشی از کسانی که از اول انقلاب همراه با انقلاب بودند و مسئولیتهایی داشتند تکیهگاهی برای فتنه آمریکا، انگلیس و صهیونیست شدند.
دبیرکل جبهه پیروان تصریح کرد: اما همه مردم به صورت خودجوش به صحنه آمدند و هیچ تشکلی نمیتواند ادعا کند که 9 دی متعلق به اوست و آن را به نفع خود مصادره کند چراکه بسیاری از این تشکلها در آن روز کارهای نبودند.
وی بر همین اساس 9 دی را یک حرکت خودجوش دانست که در همه استانها شکل گرفت و گفت: یک درجه بالاتر از حضور، ظهور بود؛ مردم به صورت خودجوش در 9 دی حضور یافتند و 9 دی مسیری شد که تمام آلودگیها و تیرگیها را پاک کرد.
*از همه امت استدعا دارم راه 9 دی را با جدیت ادامه دهند
دبیرکل جبهه پیروان یادآور شد: بنده به تمام کسانی که در روز 9 دی در سراسر کشور حضور یافتند و موفق شدند ظهور را به دست آورند تشکر میکنم و از همه امت استدعا دارم راه 9 دی را با جدیت ادامه دهند.
وی با تاکید بر اینکه دشمن هرگاه نتوانست جنگ مستقیم نظامی داشته باشد جنگ فرهنگی را آغاز میکند و در غیر این صورت وارد جنگ اقتصادی میشود گفت: اگر باز هم در این جنگها موفق نشد به وسیله دو راه وارد میشود که یکی ایجاد گسل بین مردم و رهبری است که خود این گسلها فتنه است. همچنین اگر نتوانست مسیر انحرافی درست میکند و خط انحرافی را به کار میگیرد.
عسگراولادی با بیان اینکه دشمن با خطکشی از راههای انحرافی تلاش میکند تا جلوی حرکتهایی را که نمیتواند از راههای دیگر بگیرد متوقف کند گفت: مثلاً ناسیونالیسم منفی را که ملتگرایی، نژادگرایی و زبانگرایی است و از خطوط انحرافی به شمار میرود درست میکند؛ مثلاً ایرانیت و مکتب ایرانی منهای اسلام را مطرح میکند.
عسگراولادی بر همین اساس به فرمایش امام (ره) اشاره کرد که فرمودند؛ من دست همه مسلمانان عالم را به گرمی میفشارم که ایشان جلوی انحراف شیطان بزرگ که جنگ بین شیعه و سنی بود را گرفتند.
دبیرکل جبهه پیروان با تاکید بر اینکه انحراف یک روی سکه فتنه است و فتنه یک روی سکه انحراف است افزود: شیطان بزرگ همواره وقتی از شکستن جمهوری اسلامی و اسلامخواهی در جهان مایوس میشود در داخل خطوطی ترسیم میکند به سمت بیقولهها؛ تقلب و دروغ در انتخابات دوبال فتنه بودند که در مصر نیز همین اتفاق روی داد و صداهای بیگانه مبنی بر تقلب در انتخابات همواره وجود داشت.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم اصولگرایان را در حد وسیع سامان دهیم یادآور شد: حرکت ما زیر چتر روحانیت معظم است و به دنبال ائتلاف اصولگرایان هستیم و باید از همه اصولگرایان دعوت به عمل آوریم تا آنها را در حد وسیع سامان بخشیم.
همچنین علمای بزرگ این مسئله را تائید میکنند و مقام معظم رهبری که پدر امت هستند مسلم است که این مجموعه را در حرکت خود رها نمیکنند.
عسگراولادی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که فریب دشمن را در قضیه فتنه و انحراف خوردند دارویشان استغفار است؛ شرایط ما باتوجه به آنچه که مراجع تقلید به ویژه آیتالله سیستانی مطرح میکنند امر به معروف است و اینکه جاذبه در حد توان و دافعه در حد ضرورت صورت گیرد.
* عسگراولادی: نباید کسانی را که در نهضت و انقلاب سابقه دارند به راحتی از دست داد
دبیر کل کهنه کار پیروانی ها پس از سخنان خود در جمع خبرنگاران نیز حضور یافت و در پاسخ به سوالی مبنی بر ائتلاف با جبهه پایداری و دیدار با آیتالله مصباح اظهار داشت: پس از اینکه توفیق نشست جمعی با نمایندگان جامعتین و جبهه را داشته باشیم در آنجا درباره ائتلاف اصولگرایان درباره گروهها، شخصیتها و افراد برنامهریزی میکنیم.
عسگراولادی با بیان اینکه هنوز برای این دو سوال پاسخی ندارم تا زمانی که با جامعتین نشست داشته باشیم، افزود: اعضای این هیئت مربوط به 3 گروه مشخص شده ولی برای گفتن نیست.
دبیرکل جبهه پیروان با بیان اینکه احتمالاً این نشست از هفته آینده برگزار میشود درباره این سوال که آیا جامعتین هم کاندیدا معرفی خواهد کرد یا خیر گفت: خیر آنها نمیخواهند نامزد مشخص داشته باشند.
وی تاکید کرد: جبهه پیروان در صدد است که زیر سایه روحانیت و مراجع باشیم و از آنها تقاضا کنیم نامزدهای اصولگرا دور یکدیگر جمع شده تشکیل تیم دهند و مصداق تعیین کنند.
*درباره مصداق خود با جامعتین مشورت می کنیم
عسگراولادی با بیان اینکه ما درباره مصداق خود با جامعتین مشورت میکنیم اما جامعتین قصدی برای معرفی نامزد مشخص ندارد یادآور شد: ما هم انتظار نداریم که جامعتین به زحمت بیفتد و نامزدی معرفی کند البته آنها خودشان هم موافق نیستند.
دبیرکل جبهه پیروان با تاکید بر اینکه معرفی این هیئت برای رسیدن به ائتلاف و طراحی یک مدل وحدت در انتخابات است یادآور شد: ما در این هیئت سهگانه میخواهیم بنشینیم و درباره ائتلاف اصولگرایان صحبت کنیم شاید خود بنده هم عضو این هیئت باشم.
وی گفت: در این نشست درباره گفتمان انتخابات و برنامه دولت آینده صحبت کرده و این مسائل را مشخص میکنیم و قرار است از گفتمان و برنامه به سمت تیم محوری حرکت کنیم.
عسگراولادی تاکید کرد: در نهایت این تیم روی گفتمان و مصداق ریاست جمهوری یازدهم بحث میکند.
دبیرکل جبهه پیروان در خصوص ائتلاف با پایداری ادامه داد: برای ما هیچ اصولگرایی استثنا نیست و ما میخواهیم که همه تشکلهای اصولگرا زیر چتر جامعتین باشند و هر کس هم که نپذیرفت دیگر نپذیرفت.
وی دیدار با آیتالله مصباح را افتخار خود دانست و در عین حال تصریح کرد: ما هنوز برای دیدار با ایشان استجازه نکردهایم و آیتالله مصباح هم اجازه ندادهاند.
عسگراولادی درباره توصیه به دولت در ماههای پایانی آن خاطرنشان کرد: ما با انحراف و اهل فتنه درگیری نداریم اما به آنها توصیه میکنیم که به آهنگ ولایت و مردم اعتنا کنند و از فتنهجویان تبری بجویند.
دبیرکل جبهه پیروان در پاسخ به این سوال که پس چرا شما در مقالات اخیر روزنامه رسالت نام مشایی را بردهاید گفت: با توجه به صحبتهای رئیسجمهور معتقد بودم که او صفت اولیا و انبیا را برای مشایی به کار برده در حالی که چنین تعریفهایی درست نیست.
وی در خصوص کاندیداتوری مشایی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: هر فرد ایرانی میتواند نامزد انتخابات شود اما شورای نگهبان صلاحیتها را بررسی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه افرادی که قصد دارند از جریان فتنه نامزد انتخابات شوند باید از فتنه و نه اشخاص برائت جویند یادآور شد: بنده معتقد هستم اهل فتنه دور موسوی و کروبی جمع شدند اما در عین حال میگویم موسوی و کروبی از نظرات قبلی خود بر نگشتهاند.
عسگراولادی ادامه داد: نباید کسانی را که در نهضت و انقلاب سابقه دارند به راحتی از دست داد.
*این نحوه برخورد با آیت الله هاشمی قابل قبول نیست
دبیرکل جبهه پیروان در خصوص انتقادات اخیر به هاشمی در صحن علنی مجلس تصریح کرد: این نحوه برخورد با آیتالله هاشمی قابل قبول نیست چرا که هاشمی در غربت اسلام آنچه که توانست انجام داد و من در زندان و ایوان با وی بودم و هاشمی را یک مجتهد سیاسی میدانم.
وی تاکید کرد: بنده قبول ندارم که در شرایط انتخابات خط ضد هاشمی و ضد ناطق باز شود چراکه این امر خواسته دشمن است لذا نهی از منکر باید در حد ضرورت باشد.
عسگراولادی با بیان اینکه بنده یک سال و نیم وزیر موسوی بوده و سالهای زیادی با کروبی در کمیته امداد همکاری کردهام درباره رفع حصر سران فتنه خاطرنشان کرد: من اهل سیاست نیستم و معتقدم که رفع حصر کار قوه قضائیه و دستگاههای امنیتی است.
عسگراولادی در خصوص سالروز حماسه 9 دی گفت: در 100 سال اخیر روز 30 تیر 31، 15 خرداد 42، 22 بهمن 57 و 9 دی 88 مردم به صورت خودجوش به خیابان آمدند و یک حضور مخلصانه انجام دادهاند از این رو معتقدم حماسه 9 دی نیز تمام آلودگیهای کشور را رفع کرد.
*بادامچیان: منحصر کردن آیت الله مصباح به یک حزب به ضرر ایشان و مردم است
اسدالله بادامچیان نیز که صحبت هایش را در سخنرانی و در میزگرد انتخاباتی مطرح کرده بود در جمع خبرنگاران هم حضور یافت و با بیان اینکه مهمترین ویژگی رئیسجمهور آینده پاسخگویی به ملت و رهبری است؛ در پاسخ به سوالی مبنی بر رایزنی جبهه پیروان با جبهه پایداری گفت: رایزنی با کدام یک از گروههای آنها چرا که این جبهه چند گروه است.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان با اشاره به اینکه جبهه پایداری هنوز مباحث خود را به کمیسیون ماده 10 احزاب نگفته است گفت که یک حزب باید به ضوابط حزبی خود عمل کند.
وی در پاسخ به این سوال که جبهه پایداری یک حزب نیست خاطرنشان کرد: جبهه متشکل از حزب است و تنها اشخاص حقیقی میتوانند به این صورت حزب داشته باشند.
وی درباره دیدار موتلفه با آیتالله مصباح تصریح کرد: منحصر کردن آیتالله مصباح به یک حزب به نفع ایشان و مردم نیست چراکه آیتالله مصباح متعلق به همه است.
بادامچیان ادامه داد: آیتالله مصباح شخصیت روحانی و فقیه است که نباید به یک حزب محصور شود. این در حالی است که موتلفه با ایشان در ابتدای انقلاب همکاری داشت و ما 45 سال است که با آیتالله مصباح رابطه صمیمانه داریم.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان درباره نطق رسایی علیه هاشمی رفسنجانی خاطرنشان کرد: اگر فردی میخواهد به کسی انتقادی کند باید همراه با متانت باشد به ویژه که این فرد منتخب ولی امر است لذا باید حرمت او را حفظ کرد. از این رو معتقدم این نوع برخوردها به نفع هیچ کس نیست.
همایش پیروانی ها اما حاشیه های فراوان و جذابی نیز داشت. حاشیه هایی که در ادامه آنها را به روایت خبرگزاری فارس می خوانید:
*حضور حجتالاسلام علی بنایی مشاور رییس قوه قضاییه در امور مجلس شورای اسلامی و شهابالدین صدر نامزد رد صلاحیت شده انتخابات مجلس نهم در این همایش از نکات جالب این همایش بود.
* در بخش میزگرد سیاسی و سوال و جوابها، باهنر، بادامچیان و سجادی حضور داشتند که باهنر در پایان این میزگرد و در حالی که تعداد سوالات زیاد شده بود، گفت که به چند سوال آخر به صورت تستی جواب میدهم.
*باهنر در بخشی از صحبتهای خود درباره تکاپوی انتخاباتی احمدینژاد گفت که اگر رئیسجمهور بگوید کار انتخاباتی نمیکنم،ما نمیپذیریم چرا که دم خروس بیرون زده است!
* باهنر به دولت توصیه کرد که حلقه ضد انقلاب و فتنه را با زیر سوال بردن تلویحی نظارت استصوابی کامل نکند.
* بادامچیان در پاسخ به انتقاد یکی از حضار که گفت چرا به خاطر انتخابات از ما تشکر نشد، گفت چه ارزشی دارد که من تشکر کنم؛ خوب خسته نباشید،خسته نباشید!
* بادامچیان در باره موضع رئیسجمهور مبنی بر اینکه 300 نفر 60 درصد بدهی بانکها را بر عهده دارند،گفت که با توجه به نامه معاون اول قوه قضائیه به احمدینژاد، اگر رئیسجمهور اسامی را اعلام کند، از او تشکر میکنیم.
* جزئیات فعالیت هیئت سهگانه جبهه پیروان و جامعتین در حالی که قرار نبود به صورت کامل رسانهای شود، با اصرار خبرنگاران از سوی عسگر اولادی تبیین شد که با اعتراضهایی از سوی اعضای شاخص جبهه مواجه شد.
به گزارش مشرق، همایش 9 دی جبهه پیروان خط امام و رهبری ظهر امروز به پایان رسید.