کد خبر 1811300
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۰
پاکستان: به میانجیگری در منطقه ادامه می‌دهیم

وزیر اطلاع رسانی دولت پاکستان نسبت به برخی تحرکات خارجی علیه تلاش‌های جاری صلح در منطقه از طریق دروغ پراکنی و اشاعه اخبار نادرست هشدار داد.

به گزارش مشرق، «عطاء اله تارَر» امروز در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: طی چند روز اخیر یک پویش اطلاعاتی منفی و هماهنگ، که از خارج از پاکستان با نیت بدخواهانه آغاز شده، مشاهده شده است.

وی اظهار داشت: هدف از این تبلیغات، ایجاد سردرگمی عمدی و اشاعه اطلاعات نادرست به نقل از منابع و مقامات ناشناس است. این نیت غیرحرفه‌ای برای بی‌اعتبار کردن نقش پاکستان در صلح پایدار در منطقه، نشان از ناامیدی عناصری دارد که از صلح خسته شده‌اند.

این مقام پاکستانی افزود: ما کاملاً درک می‌کنیم که در پشت چنین داستان‌هایی عناصر خاصی عمدتاً مخالفان صلح، قرار دارند که قادر به کنار آمدن با نقش پاکستان در صلح منطقه و همچنین مبارزه مداوم و موفقیت‌آمیز ما علیه تروریسم تحت حمایت و تشویق خارجی نیستند.

وی گفت: شاید ریشه‌کنی تروریسم، حل اختلافات و برقراری صلح برای کسانی که پشت این کمپین بدخواهانه هستند، مناسب نباشد.

عطاء اله تارَر تاکید داشت: پاکستان و رسانه‌های مسئول آن به افشای نقشه‌های شوم کسانی که پشت این کمپین هستند، ادامه خواهند داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۴
    0 2
    اگر ترامپ کودن و کله‌پوک نبود هیچ وقت بدون نیروی زمینی با ایران وارد جنگ نمی‌شد‌، ترامپ واکنش ایران را نفهمیده بود
    • IR ۰۸:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۵
      1 0
      الان ناراحتی از اینکه حمله زمینی به ایران نکرده؟؟؟؟ نگران نباش حمله زمینی هم انجام بگیره مثل سگ تابوت های آمریکایی از این خاک بیرون میره در ضمن امثال توی آمریکا پرست هم با همون حتی تابوت ها بیرون میرین از این خاک

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس