به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، برخی از این والدین از طرق مختلف نظیر استفاده از بورسیههای تحصیلی، وامهای دانشجویی و انواع مختلف یارانههای تحصیلی بر این شرایط دشوار مالی فائق میآیند. برخی دیگر نیز از شیوههای دیگری جهت افزایش بودجه تخصیصی به فرزندان دانشجوی خود در کنار پساندازهای اندک استفاده میکنند.
صرفهجویی دانشگاهی و تحصیلی یکی از مهمترین و حیاتیترین فاکتورهایی است که والدین در کنار برنامههای پساندازی برای سلامت و بازنشستگی باید مد نظر قرار دهند.
یکی از راههایی که به این صرفهجویی و پسانداز مالی کمک میکند، این است که اولیاء از فرزندان خود بخواهند دو سال نخست دوران تحصیل خود را در خانه سپری کنند. این مسئله بهترین فرصت برای اولیاء است تا نسبت به اهداف مورد نظر فرزندانشان و علایق تحصیلی آنها آگاهی کافی پیدا کنند.
والدین باید علایق درسی و رشتهای فرزندانشان را شناسایی کرده و آنها را در امر تصمیمگیری و انتخاب رشته مطابق با علایقشان یاری نمایند؛ چرا که دانشجویانی که از روی اجبار و فشار والدین یک رشته تحصیلی را انتخاب میکنند، اغلب از دانشکده اخراج شده یا در آن رشته مردود میشوند در نتیجه آنها نمیتوانند در بازه زمانی مورد نظر دوره تحصیلی خود را به پایان برسانند که این خود علاوه بر ایجاد صدمات زوحی، بار مالی سنگینی را نیز به آنها و خانواده هایشان تحمیل می کند.
بنا به گزارش پایگاه خبری یو اس نیوز، بهترین روش صرفه جویی مالی برنامهریزی در جزئیات و توجه به توصیههای مشاوران تحصیلی در دبیرستان میباشد.
شایان ذکر است میزان صرفهجویی مالی اولیاء حاصل از در خانه نگه داشتن دانشجویان همچنین بستگی به دانشگاه یا موسسه آموزشی دارد که این دانشآموزان برای مقطع لیسانس خود برمیگزینند.
والدین دانشجویان همیشه در تکاپوی دست و پنجه نرم کردن با مشکلات اقتصادی ناشی از هزینههای دانشگاهی و تلاش برای یافتن راهی برای غلبه بر این مشکلات هستند.