به گزارش مشرق به نقل از مهر، سرهنگ علی نیک نفس با هشدار به شهروندان درباره ارسال ایمیل های جعلی با عنوان پلیس اظهار داشت: پلیس هیچگاه از طریق ایمیل تقاضای تغییرات در سیستم یا تغییر نام های کاربری را نمی کند. کلاهبرداران و هکران این گونه ایمیل ها را به اسم پلیس ارسال می کنند. اگر در این ایمیل ها از شهروندان خواسته شده بود که برنامه ای را دانلود کنند، از این اقدام خودداری کنند.
وی ادامه داد: بهتر است شهروندان با شک و تردید به این ایمیل ها نگاه کنند و هرگز جواب ایمیل را با replay کردن ندهند چرا که کلاهبرداران و هکران به دنبال به دست آوردن اطلاعات هستند .شهروندان می توانند ایمیل های ارسال شده را از طریق آدرس cyber@police.ir در اختیار پلیس فتا قرار دهند.
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا درباره روشهای جدید کلاهبرداری گفت: در روشهای جدید برخی کلاهبرداران از ترفند برنده شدن افراد در قرعه کشی استفاده می کنند. افراد در تماس با طعمه خود مدعی می شوند که در قرعه کشی کمک هزینه سفرهای زیارتی برنده شده است و باید شماره کارت یا شماره حساب را به همراه رمز دوم ارسال کند تا کمک هزینه به حسابش واریز شود.
نیک نفس تاکید کرد: برای واریز وجه به حساب، نیازی به حضور افراد مقابل دستگاههای خودپرداز و داشتن رمز دوم برای واریز وجه نیست.
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: پلیس برای دعوت افراد یا اطلاع رسانی در مورد پرونده آنها ایمیل ارسال نمیکند.