به گزارش مشرق، محمودرضا اسفندیار در گفتگو با مهر اضافه کرد: قاطبه دانشجویان در دانشگاه آزاد از نظر روحی، روانی و فرهنگی در شرایط خوبی هستند و بر مبنای آماری که از طریق مراکز مشاوره به دست آمده می توان به زرث قاطع اعلام کرد که 98 درصد این دانشجویان در وضعیت مناسبی قرار دارند و آن تعداد اندک هم نیاز دارند با مراجعه به مراکز مشاوره مشکلاتشان را حل کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد مهمترین مشکلاتی را که دانشجویان به مراکز مشاوره این دانشگاه مراجعه می کنند مسائل درسی و مقداری هم مشکلات خانوادگی عنوان کرد.
وی درباره فعالیت مراکز مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: مراکز مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارائه خدمات پیشگیرانه و ارتقا سلامت روحی، روانی و تربیتی در این دانشگاه راه اندازی شده اند و هم اکنون 200 مرکز مشاوره فعال در واحدهای اصلی فعال هستند.
اسفندیار با بیان اینکه حوزه مشاوره ای دانشگاه آزاد با بازنگری آیین نامه ها در حال تغییر و تحولاتی است، افزود: ساختار مراکز مشاوره به منظور فعالیت و پویایی بیشتر در حال بازنگری است تا بهتر بتوان وضعیت روحی و روانی دانشجویان را پیگیری کرد.
به گفته این مقام مسئول در دانشگاه آزاد، در استانها یک مرکز مشاوره اصلی تاسیس می شود و در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هسته مرکزی مشاوره راه اندازی خواهد شد تا بر تمام مراکز مشاوره این دانشگاه در سراسر کشور نظارت کلی داشته باشد.