نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 3
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
خیلی کاریکاتور تلخی هست. خدا به مصدومان این حادثه شفا عنایت کنه. از آقای نجف زاده گزارشگر محترم میخوام که یه گزارش انتقادی از این حادثه آماده کنه و قصورها را به گوش مردم برساند. وزیر محترم هم اگر استعفا دهند خیانت کمتری به اسلام و مسلمین خواهند نمود.
-
من موافق این حرفت نیستم که میگی اگه استعفا بدن خیانت کمتری میکنن. مطمئنا این وسط فقط وزیر نیست که مقصره، هر کاری و هر مسئولیتی یه مسئولی داره نباید بگیم هر اتفاقی که افتاد مسئول راسش مقصره... آقای وزیر صددرصد خوشحال از این اتفاق نیستند! به نظر من باید همدلی هامون بیشتر بشه، دشمن دنبال همینه که بین ما کدورت و دشمنی ایجاد بشه. میدونین چقدر مانور سیاسی بابت همین اتفاق تلخ توی رسانه های بیگانه دادند. بیاییم منصف باشیم و البته برای سلامتی هر چه زودتر دانش آموزان ایرانی وطنومن دعا بکنیم که بازم برگردند سر کلاس و دوباره تلاشو از سر بگیرند. به امید اون روز
-
یک سئوال ساده دارم : «آیا با استعفای وزیر،همه مشکلات آموزش و پرورش حل می شود؟» لطفا دوباره ایران و ژاپن یا هر جای دیگه ای رو ،مقایسه نکنیم.لطفا نگویید که این استعفا می تواند باعث «تسکین» بازماندگان و حادثه دیدگان شود و ... که به نظرم همه اینها فقط جواب احساسی است. بهتر است منطقی (و نه احساسی) با مسئله برخورد کنیم. حادثه تلخی رخ داده است.در وزارتخانه ای به این بزرگی،با این همه بودجه،و این همه «نق» و «شکایت» که کار ما سخت است و ... کاش کسی بگوید مشکل کجاست؟ از زمانی که یادم می آید،دبیران ما در ذهن ما جای دادند که «به آنها ظلم می شود» ولی واقعیت این است که هر حرفه ای مشکلات خودش را دارد. معلمان،پرستاران،کارگران،معدن کاران،مهندسین،رانندگان تاکسی،جراحان و ... هر شغلی دارای مشکلات و مزایایی است.ولی چرا در این وزارتخانه به جای آنکه بیشتر به آموزش و پرورش (یا همان «تعلیم و تعلم» که «عبادت است») توجه شود،فقط به یکی از ارکان آن یعنی معلمان بیشتر توجه می شود و محیط مدرسه،مفاهیم،وسایل و .. مورد غفلت واقع شده اند. چرا باید در این وزارتخانه چیزی به نام «کمک مردمی اجباری» داشته باشیم (قانونا نیست ولی واقعیت این است که هست).چرا نباید یک صندوق مشخص برای کمک های مردمی باشد.و همه مردم (بدون توجه به اینکه بچه هایشان کجا تحصیل می کنند)،فقط و فقط کمک ها را به این صندوق واریز کنند و بعد این صندوق کمک ها را (باز هم بدون توجه به اینکه این کمک ها از کجا آمده)،با رویکرد عدالت محور در سطح کشور پخش کند. و در نهایت اینکه : چرا در شهر هایی بزرگ باید مدارس «انچنانی» باشد در حالی که در برخی روستا ها ... نکته آخر اینکه : در مشهد دیده ام (حداقل دو موردش را از نزدیک دیده ام) که برخی مدارس (که عمر آنها به 20 سال هم نمی رسد) خراب می کنند و دوباره یک مدرسه بزرگ تر می سازند.شاید علتش «مقابله با زلزله» یا «نیاز به تراکم نیشتر» یا ....شاید هم آنقدر پول زیاد دارند که نمی دانند چکار کنند و به دلیل برخی مسائل،هزینه می کنند. آیا ما استانداردی در مورد نحوه هزینه مدارس (مثلا برای رنگ آمیزی) داریم؟